puika 14g.v.,pēc skolas nomainīšanas saka pīpēt un ostīt dezišus. Ir pieķerts, joprojam noliedz visu. Stingra vīriešu roka izpaliek,Vai ir veids, kā vērst visu pa labam atpakaļ..Cinizma pašai pietiek, ašprašiem lūgums ne pārpulēties.Paldies oar sakarīgo padomu.

Lince15 (2018-04-23 23:10)      Laij ko ieteiktu, ir jāsaprot kādi ir privatās dzīves apstakļi. Jāredz pašu bērnu, ko viņš domā, ko dara vienatnē, kā spēlējas vai kā izklaidējas? Un ko dara pati māte, cik daudz laika kopa pavada, kopā kur dodas? Kapēc skolu manījāt? Ja zēns slikti mācījās, vaina ir divās vietās. Majās un skolā. Bet der saprast, kāpēc zēns sevi galina ar tiem tvaikiem?
Nav jabūt ģēnijam, lai saprastu, ka zēns degradē, gan sevi, gan savas smadzenes. Patiesībā nav te jāprasa padomi, bet jāsauc palīgā. Viena līmes ostīšanas deva, kas saindē smadzenes un rada tajās aizsardzības hormonus, kas rādās kā māju šūpošanos, istebu sienu sabīdīšanos, vai gultās lidošanu. Katram savs iztēles veids. Bet galvenais ir taja, ka līdz ar šīm parādībām apmirst daudz neironu smadzenēs. Tas pat var sasniegt simtus. Tātad ik reizi pēc lietošanas smadzenes sāk degradēties.
Ieteikt varu tikai vienu, steidzīgi vedat pie ārsta uz toksoloģiju, un informējat skolas vadību. Jo klusēšana ne ko labu nedara. Zēnma ir smagas problēmas, sišana te nav līdzēt un tā vispār neko labu nedara. Tikai atsvešina bērnu no vecākiem. Der sākt ar labu psihalogu, kas izdibinatu šīs parādības cēloni.

Drole (2018-04-23 23:53)      Datumus chekojiet, cieniitie. Neteereejiet savu laiku paaraugusha teevainja audzinaashanai.

TRO2018 (2018-05-03 02:37)      Varbūt ir vērts sākumā aprunāties cilvēcīgi,uzzināt iemeslus,bērnam sajust,ka esat draugs nevis fūrija,kas strostē par sīkumu.Ne vienmēr ar stingru roka,sodīšanu utt var sasniegt labus rezultātus.
Ja mierīga izrunašanās nenes panākumus,ir vērts pastāstīt par likumu,nepilngadīgo lietu inspektoriem un tālāko sačakarēto dzīvi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu