Cik reāli ir ieplānot bērnu bez tēva un uzaudzināt vienai?

la_Reina (2008-12-27 16:43)      Iesaku vispirms ieviest kādu dzīvnieciņu - kucēnu, piemēram,... Treniņam... :)

Ātri kļūst skaidrs, ko īsti vajag...

lietotajC (2008-12-27 16:50)      piekriitu BuutlsBamtrinkets - ja nespeej izveidot attieciibas ar pieaugushajiem, tad nav ko chakareet beernam dziivi.

a ja topika autorei ir netradicionaalaa seksuaala orientaacija, veel jo vairaak nav ko chakareet beernu.

riks (2008-12-27 16:59)      lapsaacijs_albiins - aTvā textaa vaarda VISI točna nau!

ieplānot takš wisko var. ar realizāciju gadās pa nevezonam.

vulpes_albus (2008-12-27 17:02)      riks, areche! :) un ko tu saki par to foceeshanu bez objektiiva un masturbaaciju ar maajas priekshmetiem? reku,zhagata inceejas,kaa pie beerna tikt, paraadi shai linku,kur tas kveschens :DDDDDDDDDDDDDDDD

Wonderwomen (2008-12-27 17:30)      tas, ka bērnam jāaug ģimenē, ne vienmēr ir tas labākais risinājums. Es nedomāju tās ģimenes, kur abi vecāki ir mīloši, ar savstarpēju cieņu un līdz ar to arī viņu bērni redz/mācās pareizu ģimenes modeli. Bet, ir gadījies redzēt ne vienu vien ģimeni, kur vecāki savā starpā pat vairs nesarunājas un dzīvo kaut kādas paralēlās dzīves, viņiem sen jau vairs nav nekā kopīga kā tikai kopīgie bērni, līdz ar to vecāki savu kopādzīvošanu pamato ar to, ka bērniem vajadzīga ģimene. Diezvai bērni šādā ģimene gūst pareizo priekšstatu, kādai jābūt ģimenei, kā vecākiem vienam pret otru un arī bērniem jāizturas. Varbūt šādā situācijā labāk izvēlēties dzīvi ar vienu no vecākiem, bet saņemt nedalītu mīlestību.

daniika1985 (2008-12-27 18:15)      Tas nav godiigi ne tikai pret beernu,bet arii pret beerna teevu.

madarinjas (2008-12-27 18:29)      Rezultāts jau var iznākt tāds pats, ja vecāki, bērnam mazam esot, izškiras. Lielākoties bērni paliek ar māti, reti redz otru vecāku, vai vispār neredz. Tātad atbild par bērnu viens, audzina tas pats viens no vecākiem, pie kura bērns palicis... Taču, pieļauju, ja sieviete dara zināmu šo savu vēlmi - vienai audzināt bērnu, vīrietim, kuru izvēlējusies par bērna bioloģisko tēvu, viņš var arī atteikties piepildīt viņas plānu, ja vien pats domā ar galvu...

SoulOil (2008-12-27 19:25)      madarinjas - nu bet tieshi taa ! ;) Es jau ari ies lepnais un krutais moralizeetaajs un varu noliidzinaat visus sho vientoljaas plaanotaajas liidz ar zemes virsmu saakot ar nespeeju izveidot gjimeni un beidzot ar visiem pasaules greekeim pidevaam ! ;) Bet esiet reelai un pasaktieties kaadi egoisti ir muusdienas cilveeki un kaa viss cik taalu ir jau aizlaists bezceriigi ?! Ja beernus ljautu taisiit tikai tadiem kuri lauliibaa kopaa pusliidz godiigi bez lielie skanadaaliem un pashkjirshanas ir kaadus 5-us gadus nodziivojsushi tad takshu latvieshi 50 gadu laikaa izmirtu un izniiktu liidz peedeejam ... Tas nekas ka tagad tie taaptas izniiks 200-300 gadu laikaa un (te domaaju rietumeiropas civilizaaciju kaa taad u) tiks no araabiem parnjeemta un izskausta. Tie tomeer ir lieki paarsimt gadi kura laikaa var ceret ka kaadiu debesi briinumi veel notiksies ... ;)

Marble_Queen (2008-12-27 19:44)      SoulOil - cerams, savu atražošanas programmu nācijas skaitliskā daudzuma palielināšanai esi izpildījis ar uzviju? Neesi egoists beidzamais? Nu tad pārējie oho Veči, neesiet egoisti arī jūs -izķeriet visas, kurām nav bērnu - process tehnisks, lai dzemdē, neskatoties ne uz ko - nācijas izmiršana uz kārts likta un te nu nekādus jokus daba nepazīst - negribat - zastavim kļūt par sēklas donoriem!

lietotajC (2008-12-27 19:50)      -> SoulOil:

es, piemeeram, nerunaaju, ka vajadzeetu kaut ko aizliegt. taa kaa beerns ir kaut kas bik vairaak, kaa leduskapis, tad mums nekaadaa gadiijumaa nedriikst nolaist standartus. mees neavaram un nedriikstam aizliegt shkjirties. mees nevaram arii liegt sievietei audzinaat beernu pasham. tachu jaatziist, ka pat sheit ir milziiga starpiiba. un nevis sievietei, bet tieshi beernam. domaaju, ka beernam, pieaugot, ar laiku, buutu saprotams, ka gadaas, ka pieaugushie tomeer nevar sadziivot un pashkjiraas. pavisam savaadaaka var buut attieksme pret maati, kas jau pashaa saakumaa vienpersoniski noleemusi, ka beerna dziivee teeva nebuus.

mees nevaram uztureet sabiedriibaa viedokli, ka viena vecaaka gjimene ir normaali. varbuut rodaas jautaajums, a no kurienes es buushu tas, kas pateiks, kas ir normaali. es shim viedoklim guutu apstiprinaajumu no pashiem beerniem, prasot, vai vinjam ir vajadziigs mamma UN teetis. noliedzoshu atbilzhu buutu maz.

un, protams, mees nevaram arii aizliegt vai nostaadiit zemaak viena vecaaka gjimenes. taam ir jaapaliidz un jaatbalsta. taapat, kaa cilveeki ar vienu kaaju.



SoulOil (2008-12-27 20:11)      lietotajC - nu histeeriskaa marmoriene vareetu pamaaciities no Tevis kaa jeedziigas argumenteetas un korektas prietviedokilkjus izteikt ! :)) Zhetons Tev par to ;)
>>>
mees nevaram uztureet sabiedriibaa viedokli, ka viena vecaaka gjimene ir normaali
---
Nu bet protams ka nevaram gan ! ;) Tikai pedeejo desmitgazhu tendence un fakti gan Latvijaa gan Rietumeiropaa liecina par pilnbiigu kaut ko citu - puse beerni jau aug vien vecaaka gjimenees ... Un ja apjautaatu taas gjimenes protams ka nospiedoshais vairaakums gan vecaaku gan beernu taiktu ka tas ir slikti un nepareizi, bet viens ir runaat kaut ko un veeleeties- bet otrs realizeet to visu dziivee ... :(

un, protams, mees nevaram arii aizliegt vai nostaadiit zemaak viena vecaaka gjimenes. taam ir jaapaliidz un jaatbalsta. taapat, kaa cilveeki ar vienu kaaju.
---
Logjiski un saprotami ! Taa tikai truuka lai mees veel saaktu taa vienkaarshi globaali visu sabiedriibu pretnostatiit un nezheeliigi sadaliit ar viennoziimiigu spriedumu - vientuljais teevs maate, vai cilveeks kas pametis,izshkjiiries - taatad luuzeris un bezceriigi norakstaams ...

Marble_Queen (2008-12-27 20:36)      dvēsels eļļa - nu ko tu, ko tu.... gan jau kāda cita atnāks tev pa spalvai paglaudīt - a es jau brīva neatkarīga būtne, ko gribu-to rakstu, īpaši neizdabājot PAT TEV - cik noprotams, histērisks skaitās tas, kas pret tavu viedokli vai viedoklis ar tavējo nesakrīt, vai viedoklis daļēji aizskāris tavu ego - nu kā tā var, ko?
/pasniedz eļļai ožamo spirtu/

SievieteMelnaa (2008-12-27 20:42)      signorina - par kropliibu un gulshanos apakshaa..es secinu, ka Tu arii esi augusi 1 vecaaka gjimenee. Nevienam tachu nav nosleepums ka Tev patiik maukoties ar visiem peec kaartas, Tu pati to afishee.:)

marmorakaraliene (2008-12-27 20:47)      Sievietemelnā - vot, man tas ir noslēpums - varbūt padalīsies niansēs - ar ko, kur, kad, cik ilgi - nu, tu pati jau zināsi, kas tāda veida noslēpumos komplektā ietilpst, kad tos atklāj...

vulpes_albus (2008-12-27 20:49)      SM, mutiiti pievaldi un spoguliitii biezhaak paskaties pati uz sevi, ok?

_dolce_no_pasaran_ (2008-12-27 20:57)      garāmejot piebildīšu- jā, sm taisnība, ir šeit lasīti signorinas seksuālās dzīves atstāsti, kas atbilst nosauktajai kategorijai.

btw, ja jāizsakās par tēmu, tad- ja babku gana daudz sapelnīts, tad karogs rokās un bungas kaklā!

lapsaacijs_albiins (2008-12-27 21:00)      dolce, es veel pienjemu SM svechtura lomaa, bet ne tevi. jaa, siikaa muld daudz, tacu ko vinja un kaa vinja, to zina tikai vinja pati.
shaadus epitetusvar piesaistiit ikvienam,pat iemeslu nevajag. pat tev. :)
ponjal o chom lapsaacijs?!

_dolce_no_pasaran_ (2008-12-27 21:05)      l_a, man pohuj par ko tu, es tikai un vienīgi paužu viedokli, kas radies pēc signorinas tekstiem. un, kā redzams, ne man vienam. aber ja kādam šis viedoklis neaptīk- vajadzēja iepriekš filtrēt bazaru vai lūgtum rindā pie āliņģa!

selerija (2008-12-27 21:10)      Va bērns ir tāda plānojama un ieplānojama lieta kā iešana pie friziera?Bērnam jāaug pilnā ģimenē .

lapsaacijs_albiins (2008-12-27 21:10)      dolce, driizaak karmormaralienei aste uzziedees, nekaa tu lapsaaciju redzeesi ar taloninju kjepaa,miinjaajamies pie tava personiigaa geizera :DDD
taa, ka labaak nemaz neafishee savu subjektiivo viedokli, siiko apbizhot neljaushu.iipashi jau SM. ir iemesli.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu