tu esi tāds liels un pieaudzis... un tad tavs bĒrns ir liels un pieaudzis.... un tad tu samierinies.... pieņem un tad tu uzzini, ka viņš zog...... un tad ko..... nu sakiEt un TAD KO?

Marble_Queen (2009-02-15 20:18)      Nu, lapsācija izturēšanās ir viegli prognozējama - tas, ko šī demonstrē šī topsika ietvaros, redzēts jau vairākkārt. Iesaku šo mātīti vispār neņemt vērā - vienk, ieraugot kādu no šās kloniem, nelasīt, jo šī jau pati neaizvāksies, kaut viņai ar bomi māsiet, ka viņas klātbūtne nav vēlama. Cilve nesaprot, ka ir topsiki, kuros labāk atturēties no ierastās taktikas

Laskovij (2009-02-15 20:22)      Nevisi, kas ir zaguši ir palikuši par zagļiem, savukārt ne visi, kas nezog, nav zagļi...

Vispār tādām lietām ir calis.lv un bērnu psihologi...

/tikai neredzu nevienu vārdu, kapēc tad viņš zog, kad tiksi līdz motīviem, tad arī būs padoms, ka to labot.../

Just_ (2009-02-15 20:24)      Nu, lapsīgo, kā mana omīte reiz teica par padzīvojušām bezbērnu sievietēm, tukšo pāksti, vispār nav jāņem vērā, ja runa ir par bērnu audzināšanu.
Par tēmu. Manuprāt, šajā gadījumā tā ir slimība, kleptomānija, un pret to ir jāizturas kā pret slimību - jāārstē. Psihologs, psihiatrs - viss parastais ceļš.

WauwaPasakuTeiceeja (2009-02-15 20:27)      Ta kaa muusu valstii zog visi, kuriem tik shii iespeeja ir, tad vareetu meegjinaat beernam izskaidrot, ka pagaidaam jams veel nav kaads augstu amatu ienjemoshs muusu nodoklju teereetaajs, bet tikai siiks zagleens, kuru sliktaakajaa gadiijumaa vareetu ietupinaat.
Nuu, apskaidrot jamam, ka lai labaak maacaas un kluust par izgliitotu zagli ar lielo burtu. Tjip, graamatinjas lai lasa vairaak.
, a nevis apkaart vazaajas ar visaadaam aizdomiigaam kompaanijaam.
Un mamma te nav pie vainas. Ta kaa sevi shaustiit, kaa buutu, ja buutu, nav nekaadas jeegas.

exstar (2009-02-15 20:31)      Sešpatsmit gados var tikai audzēt,ne audzināt.Vairumā gadijumu vilciens jau ir aizgājis.Bet darboties vajag,vismaz savas sirdsapziņas un ego apmierināšanai.Pats no sevis nenotiek NEKAS.Savu pirkstu pati tur esi pielikusi,vai aber otrādi,kad vajadzēja nepieliki...Ar bērniem runāt un kontaktēt vajag,ne dzīvot savās iedomās un nodarbēs.

Tessa (2009-02-15 20:32)      par pirmo reizi tikai tagad uzzināji,vai zināji jau agrāk?
runāt,runāt un vēlreiz runāt,vest pie psihologa,psihoterapeita,izzināt iemeslu,izskaidrot sekas.
saņemties,nekrist izmisumā,fakts ir zinams,tātad ir jāsāk cīniities!
mammiit,nenolaid rokas,esi stipra,palīdzi savam bērnam. ceru,ka izdosies.

kafelate (2009-02-15 20:33)      Un vispaabaa no slikttajiem[tjipa] beerniem izaug visfeinaakies cilveecinji.Un jebkaada dziives pieredze, arii shii, beernam naaks tikai par labu.

temiida (2009-02-15 20:34)      Nevaru iepriecināt-kleptomāniju ir ljoti grūti ārstet.Praktiski neiespējami.Nu vismaz pie mums-Latvijā.Bet domāju, ka tā nav kleptomānija.
Psihologs, psihoterapeits nepieciešami noteikti.Sajā gadījumā visai ģimenei.
Turies!
p.s. pievienojos viedoklim, ka lapsāciju beidzot vajadzētu kolektīvi ignorēt.

celkovna (2009-02-15 20:35)      unikums....... vesela kaudze ar padomiem..... un nekādas jēgas..... šausmīga sabiedrība te atrodas....

Laskovij (2009-02-15 20:37)      Btw... a par ko izmisums, par to, ka ir kautko nedaudz nospēris?? Cik atceros, skolā tā bija ikdienišķa parādība... nepieskati savu mantu, tad kāds obligāti to nospers...

Spēcīgākie puiši gan nesper, tie vienkārši atņem:)

Daudz lielāka traģēdija būtu, ja atrastu adatas un pozitīvu HIV testu... vot tad, gan var krist izmisumā...

lapsigaa (2009-02-15 20:38)      oj,kaa lapsacijam patiik shiis rauduliigas neko nejeedzoshaas (iznjemot ohujaa ielogoties) pseido muteres un vinju samilzushaas probleemas... piizgjetc...
uz sho (C) ..bļin nu kā nav kauna dirst tukšu.., lapsacijs var atbildeet ,lepni atkjekseejot PP, bljin, nu kaa nav kauna dirneet ohujaa un dirst tukshu, ja tai pat laikaa pashas atvase ir kaarteejo reizi atstaata novaartaa!? lapsaacijs kleptomaanjoja pavisam siiks buudams. natuuraa- maames vaina. un maamei tas ir ticis pateikts veelaak, peec pacmit gadiem,ko vinja dariija nepareizi,ka lapsaacijs shaadi uzvedaas. un cukurdupshuks laskovij jau noraadiija,kaadaa saitaa ir jaalogojas ohuja vietaa. un nefig te njunnjaaties un gaidiit,kad bars vistu skries punkji slauciit. un arii cukurdupshuks exstaars dreebi runaa, tikai punkju tapas jau neies atziit,ka taa vinju vaina, ko arii pieraada citaatc :)

espeshlii to klachubaaba juste; a tava vecha tev nepateica,kaa sauc taas,kuraam beerns ir miris? arii par tukshaam paaksteem? aa, nu tad jau tava drushka karmormaraliene arii ir tukshaa paaksts, ja? :D malace, smuki iedilsi drushkai :))))
/piespraush klachubaabai justei ordeni pie noljukushaa pupa/
turies, vecen ! :DDD

exstar (2009-02-15 20:38)      Patika kafelate..:)Viens nosacīts sods un mūžam sačakarēti papīri ar nāk par labu?Te jau nav runa par kaimiņu trepjutelpu piečurāšanau,vai dzēruma aliņu disenē.
Vot no lielākām nepatikšanām gan laiks palīdzēt izvairīties.Pārprastā demokrātija...Piemirsuši,ka katram nodarijumam seko tāds vai citāds sods.
.......un tas lapsācijs jau ir tikpat ārišķigs kā jūs visi šeit,tik ar citu ievirzi...

Just_ (2009-02-15 20:42)      Lapsīgā- a man pofig, kas tev ir miris. Marmorkaralienei arī bērns ir miris, starp citu. Tā kā piever savu smirdīgo muti, ja tev nav, ko teikt, gudriniece tu mūsu! Tavi padomi ar retiem izņēmumiem ir tukša muldēšana, un parasti ir skaidri redzams, ka tev pat nav jēgas, par ko cilvēks jautā un par ko tu runā. Dura!

lapsigaa (2009-02-15 20:48)      espeshlii to klachubaaba juste: nju par to tu arii ordeni pie noljukuhsaa pupa dabuuji, ka lapsaacijam ir po, kas karmormaralienej miris :))) malace, taa turpini :D izceelies pa pirmo shoreiz :DDDD

/atkjeksee blocinjaa: pacientu grupa saak besiities. turpinaat bumeranga un piespljautaas akas apgrieztaa efekta popularizeeshanu. turpinaat pacientu grupas noveerojumus./


exstaar, par ievirzi otvetish ;DDDD

Marble_Queen (2009-02-15 20:52)      lapsa, a marmorakaraliene ko prasīja, kas tev po vai ne po? Atbildu - neprasīja, ij neincē.

P.S. Oficiāla izziņa: marmorenes bērnu skaits 3, autoavārijā bojā gājušo bērnu skaits: 1. Dzīvais atlikums - 2 gab. (meita, dēls - brīvi, neprecēti). Vēl kādam ir jautājumi, kamēr izziņas bezmaksas?

_Antuanete_ (2009-02-15 20:54)      Cienījamā autore - nav ko raudāt par tukšiem komentāriem, ja tēma tik izplūdusi un nekonkrēta. Ko nozīmē - bērns pieaudzis? 16 gados bērns vēl nav pieaudzis un likums nosaka vecāku atbildību par viņu. Tātad - nevis jāvaicā pēc padoma, kā "sadzīvot" ar šo problēmu, bet kā to risināt. Gan no praktiskās puses (ko nozadzis, cik lielā vērtībā, vai būs krimināllieta vai var nokārtot, vienojoties ar cietušajiem u.t.t.), gan no psiholoģiskās - noskaidrot, KĀPĒC zaga un saprast, kādi varētu būt varianti problēmas risināšanai - ar kādiem speciālistiem konsultēties, ko runāt, ko darīt. Veicot visu augšminēto, nebūs laika domāt par to, kā "sadzīvot", jo iesākumā jānodzēš ugunsgrēks. Un, protams, šādām konsultācijām ir piemērotāki portāli par šejieni.
Galvenais gan - ar bērnu nerunāt paaugstinātos toņos un netaisīt histērijas, tas visu padarīs vēl sliktāku.

Just_double (2009-02-15 20:56)      Dura lapsīgā ar šķidrajiem matiem un garo degunu, marmorienei un vēl daudzām citām tomēr ir pieredze bērnu audzināšanā (t.i., ir citi bērni), bet tev ir tikai sausa teorija, kuru tu vari malt un malt ad infinitum. Seguma ta nav nekāda. Atslābsti, mīļumiņ, un atzīsti, ka esi tā pate vecā, labā manas omītes minētā tukšā pākste, kurai pietrūcis dūšas otrajam bērnam.

bru_nette (2009-02-15 21:01)      nu i izklaides jums

kafelate (2009-02-15 21:05)      Viens nosaciits sods ir pilniigi pie kaajas, galvenais ir nedabuut otru, nosaciitaa laikaa...kas jau var izraadiities reaals:)
PILNA PASAULE AR TAADIEM, KAM TAS PIRMAIS IR ARII PEEDEEJAIS...JO IZRAADAAS, KA TAS IR BIJIS SPEECIIGS PAARDZIIVOJUMS.
_Antuanete_ kriminaalatbildiiba iestaajas no 14 gadiem...viss atkariigs no nodariijuma smaguma :)

piekraste (2009-02-15 21:39)      Pati jau uzrakstiji...pieaudzis, tātad pats arī atbild un maksā par nodarīto, vienalga labo vai slikto.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu