Vai pareizi piedāvāt bērniem nekvalitatīvu ģimeni formas pēc?

Šaubas rada neizlēmība vērtībās - bērni vai es?
Bērni - bilde "pareiza"...varētu jau nodarboties ar aktiermeistarību...taču skaidrs, ka vēlāk paldies neviens neteiks....
Es - varbūt tomēr esmu pelnījusi dzīvot pa īstam...kaut grūtāk, bet gaišāk...un gan jau vēlāk viņi sapratīs un izvērtēs.... (:D:D:D un tik un tā paldies nepateiks)

face_of (2009-09-06 22:05)      Manā gadījumā - pa manam bērni ir tikai ieguvēji, jo vismaz to vienu vai divas dienas mēnesī tētis patiešām ir ar viņiem. Es noriju daudz krupju, cerībā, ka "atgriezīsies tas vīrietis, ar kuru devos pie altāra", ne tikai bērnu dēļ, arī sevis dēļ, jo viņu mīlēju. Taču vienā brīdī es tos krupjus atēdos... tad nu sanāk, ka galvenokārt ģimeni gribēju saglabāt sevis dēļ, savu jūtu dēļ. Bērni ir svarīgi, bet viņi nevar izaugt laimīgi, ja viņus audzina nelaimīgs pieaugušais...
P.S. Paldies no bērniem gaidu vien pie pusdiengalda;)))

saulllaa (2009-11-20 16:12)      ar izlasiju 2 reizes,neko nesapratu...

lady25 (2010-09-03 22:53)      Liekas,ka beerni neko nesaprot,jo mazi-bet vinji lieliski visu saprot,reizeem pat labaak nekaa mees pashi-vecaaki. Ar beernu ir jaarunaa un japaskaidro,kas liek Tev taa riikoties,kapeec mamma ar teeti vairs nedziivo (-os) kopaa, lai uz beernu tas neatstaatu nekaadu psihologjisku traumu.

shemileks (2010-09-04 09:19)      kāda ar"lauriem" aiziet "sēņot",kāda ar pamatskolas izglītību...! :))

esteres (2012-01-27 16:55)      :) Man jau liekas, ka pašā saknē uzstādījums nav īsti pareizs. Kāpēc "es" VAI "bērni"?? Kāpēc pazūd tas variants, kurā laimīgi ir GAN "es", GAN "Bērni"?? :) Koncentrējaties un piestrādājat pie šī varianta! :) NAV jāizvēlas - tas ir maldīgs priekšstats.. :))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu