Kā apturēt piena izdalīšanos pēc bērna barošanas ar krūti?

Tikko pārtraucu mazo barot ar krūti, ko darīt, lai piens no jauna nerastos , nu nekadi netieku ar to galā.

unpy      neesmu maaminja, bet zinu. Drusku pacieties. Ja siiko nebarosi da nemeegjinaasi sevi slaukt, peec briizha piena dziedzeri savu darbiibu paartrauks.

Just_for_fun      Dzer labi daudz piparmeetru teejas. Mentols kavee laktaaciju.

Lilucis      mazais no kruuts jaatradina paleenaam - baro retaak un piens aizvien mazaak veidojas. Un kaa Unpy praatiigi teica - pienu nedriikst atslaukt - 2-3dienas jaapacieshas un pietuukums mazinaasies. PS -vecaa metode ar kaapostlau kompreseem arii esot iedarbiiga gana:)

sauljuks      Lilucis pateica visu pareizi! :)
Vari veel aarstam paluugt, ir kaut kaadas tabletes...

Bet - kaapeec paartrauci? Vareeji jau veel kaadu laiku pabarot...:)))

kawa      a cik tavam mazajam ir meeneshu ? ...mana sieva baroja liidz 7 meeneshiem.

phoenix_g      neesemu maamina, bet tu baro to beebi ar kruuti cik vien ilgi var. beerni kas vairaak dabuujusi maates pienu ir veseliigaaki, mazaak slimos. beerns tacu dzerot maates pienu ieguust imunitaati pret dazaadaam slimiibaam. taa, ka baro kameer vien piens ir (vismaz pa druscinai).

circens  1   Pilniigi pievienojos phoenix domaam...bet... vispaar sarunaa ar dakteri, jo...manam siicim jau driiz buus 4 gadi, bet piens kaaa bija taa arii ir:)...Un es vinju nebaroju jau no pusmeenesha vecuma....

mistral      Ne pavisam neesmu maaminja, bet mazo baro kameer piens veel ir , tas tam naaks tikai par labu! Nav nekaa labaaka par maates pienu!!!

Zhizele      es seeju klaat kaapostu lapas diezgan cieshi, bet dzeeru bromokriptiinu. bez taa nekaadiigi :( tachu tas ir uz recepteem, jaaprasa gimenes aarstam vai aptiekaa plati jaasmaida. izdzerto shkidrumu samazinaat cik vien var, praktiski tikai tik daudz, lai neslaapst.nekaadaa gadiijumaa nedzert papildus kaut kaadas teejas!
biju briesmiigi pieniiga mamma abiem beerniem - vecaako baroju liidz 1,5 gadiem, jaunaako liidz gadam. apsveicu, ka vismaz esi tikusi galaa ar galveno - beerna noshkirshanu. gan jau arii pati sevi sakaartosi:) turies:)
ceru, ka paliidzeeju :)

titaa      Nu neiisto laiku tu izveeleejies paartraukshanai - es taapat! Vajadzeeja tomeer vairaak uz pavasara pusi, bet ticu ka esi nogurusi. Es tiku valaa no piena loti vienkaarshi - atslaucu retaak un retaak. Kad jau nevareeju iztureet tad atslaucu bet jo retaak slauc jo aatraak tas pazudiis. Galvenais tikai neapsaldee. Sargi sevi! Un par to kimenu teeju bija pavisam aplam - taa vairo pienu.

Hot Chocolate    1 Ar beernu nebaroshanu nebuutu jaalielaas, bet jaacenshas barot cik ilgi vien var!!!Tas taa- beernu naakotnes labad!!

SpiritDragoness      mana pazinja baroja savu siici 3 gadus... nekaada vaina... protams ar tiem zobiem gan ir pagruutaak...

Egils22      ja veel piens rodas, taatad vajag turpinaat, nav ko iztaisiities gudraakiem par dabas maati!!! :))

zaptsburka      Man ir līdzīga problēma,meitai jau gads un pilni desmit mēneši,bet šī ne pa kam negrib atkratīties no tā pupa.Un es jau baroju viņu tikai vakarā un naktī.Bet līdzko nav barota kaut diena vai iedzerts kāds alkohols,tā krūtis kā akmeņi cietas un sāpīgas,ka pat ne atslaukt nevar,tikai ja mazā noēd to smagumu.

CTePBa      Tiem, kas nav maates un kas uzskata, ka beernu jaabaro tik ilgi, cik ir piens - jaabaro beernu ir bishkjinj vairaak nekaa gads, jo tik peec 1 gada baroshanas ir pamanaams maates piena terapeitiskais efekts, bet baroshanu ir jaaizbeidz liidz 2 gadu vecumam, jo ilgaaka baroshana draud ar biezhaam dispepsijam un nepareizu zobu sakodienu. Tas ir parbaudiits fakts.

rou      es shajaa gadiijumaa aizgaaju pie ginekologjes un vinja man izrakstiija zaales, kuras nomaaca laktaaciju- probleema atrisinaajaas 2 dienu laikaa 2004-07-12

Selfconfident      Ja dikti spiež un sāp, mazliet atslauc. Bet mazliet, tikai tā, lai spiediens mazinātos. Atslaukto mazajam nedod, ja kādu dienu vai vairāk noturēts krūtīs, nebūs labs bērnam. 2019-04-21

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu