Bērni un smēķēšana.

Vienu dienu puikam piezīme, ka ir dedzinājis miskastē papīrus.Un brīvdienās izstāstīja visu pasācienu - izrādās puikas ir smēķējuši un ieraudzījuši skolotāju, iemetuši pusizmēķēto cigareti miskastē un tur esošie papīri ir sākuši kūpēt. Jautāju vai šis arī ir pamēģinājis, atbilde bija ka nē, bet man tomēr neticās. Un tagad sēžu un domāju, ka drīz nāks tas laiks, kad viņam gribēsies to pamēģināt( ja vēl nav pamēģinājis).Ko darīt šādā situācijā? Runāts ir, bet atceroties sevi zinu, ka sarunas nederēja. Varbūt var mēģināt tā kā man bija bērnībā, lai nemēģinātu to darīt vectēvs 11 gadu vecumā ļāva izsmēķēt cigareti, no kuras bija ļoti slikti? Ko Jūs ieteiktu?

garaamejoshais (2009-10-21 15:39)      SievieteMelnaa (2009-10-20 22:06) viedoklis :)))

Nu neaudzdzinu, bet varam parunaat taapat:)) Nosauc kautvienu iemeslu lai siicim taadaa situaacijaa ticeetu:D Jo iespeeja,ka nerunaa patiesiibu ir ljoti, ljoti ljoti liela, un nepatiesiibas teiksanas motivaacija ir neveeleeshanaas dabuut pa aadu no muteriites.

Par to, ka tur liek izpiipeet pacinju gan es piekriitu, ka tas nu iipashi nepaliidzees, man draugam pusbraali beerniibaa vinsa sencis taa meegjinaaja izaarsteet, mees vel stafkas likaam peec kuras cigas sis vems :D Bet nepaliidzeeja, piipee vel shobaltdien...

labs_cilveeks (2009-10-21 23:43)      Citāts: Par to smekejeeshanu liidz nelabumam ir piemeeri, kad beernam paliek slikti, jaasauc aarsts un jaaved uz slimniicu. Taapeec ir jaabuut meereni teereetam, lai iedomaatos likt vinjam smeekjeet. Citāta beigas.
SievieteMelnaa - žetons Tev. Debīlu mežoņu metodes :D Varētu vēl apdzirdīt līdz bezfilmai, profilaksei, tā sakot.

NARINJA (2009-10-25 23:01)      :))...vari būt droša tavs bērns arī smēķēja, jo smēķējot kompānijā parasti ir tikai smēķētāji...pusaudžu gados visiem ir bara instinkts un daļa smēķē nemaz to negribot....uz laiku liecies mierā.... bet nemanot uzskati un kontrolē...pastāvīgi izsaki savu viedokli, ierobežo kabatas naudu...slēptā brīvība ļaus viņam pašam nonākt pie secinājuma:)

P.S...un paši ģimenē smēķējiet?... bērnam ir jābūt pozitīvam piemēram
...nevar prasīt to, ko pieaugušie paši nedara:)

ittucis (2009-11-17 15:21)      bet tiu tak atturet no ta nevri?
bernam jau pasam jaizlemj vai vins grib sakt smeket vai ari negrib?
jo vairak aizliegsi jo vairak vinam gribesies pameginat ka tas ir!!!!!!!!!!!!

mezgls37 (2010-03-21 13:52)      Mans viedoklis,bērniem no 12 gadiem jāļauj darīt visu kas viņam interesē : iešņabot ,uzpīpēt un paseksot jo viņi to dara vai Jūs to gribat vai nē !!!

zimzum (2011-03-03 08:31)      Neaizbeegsi no neizbeegamaa :) domāju ka Tev vajadzētu satraukties ap gadiem 16, pagaidām vēl noteikti nē!

volviks (2015-02-27 09:12)      Nav tik traki jo beerni visu izmeegina.:)) Protams nav patikami bet ja jau iesaakusi,tad neko dariit nevar.Ar laiku varbuut atmetiis.:) Zinu vienu cali kurs saaka piipeet no 5g.vecuma un nesuudzaas.:)))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu