Citu trūkumu viņam gan nav, ne bērnu

"Citu trūkumu viņam gan nav" Izlasīju tepat pieredzes apmaiņas sadaļā. Vai tiešām bērni ir trūkumi??? Mani tas mazliet sadusmo.

Forpus      Ir bērni, nav bērni... par ko kliegt:)... vienam/nai traucē bērni no iepriekšējām attiecībām citam/ai nē... katram ir izvēles brīvība:)... bet tas, ka ir bērni no iepriekšējām attiecībām nav ne trūkums, ne plus, bet tas vnk tā ir un tur neko nevar mainīt:)))...

_maya_      nu tad dusmojies :) Tas topiks vispār bija par citu tēmu...

A, bērni - nu, grozi kā gribi - tomēr spēcīgi ietekmē attiecību veidošanu, turklāt ne vienmēr pozitīvi. Tātad - jā, to var uzskatīt kā trūkumu (vai apgrūtinājumu), un tam nav nekāda sakara ar bērna nemīlēšanu :)

_perle_      Reizēm mēdz būt tā ,ka nav citu trūkumu ,izņemot to ,ka nav bērnu...

tiritomba      ooo! bērni ir trūkums?! tad jau lielākā daļa cilvēku ir ar trūkumiem.
man grūti iedomāties to sievieti, kas pēc 36 gadu vecuma beidzot ir "nogatavojusies" savam pirmajam bērnam ... bioloģiskais pulkstenis dveš pēdējos stenējumus ... normāli, ja ap 36 rodas otrais-trešais, kā tas notiek manu paziņu vidū ... tiek izveidotas citas attiecības, un jaunajā ģimenē ienāk vēl viens bērns, un vecāki, lai cik tas dīvaini neliktos, tieši otrajās savās attiecībās beidzot pa īstam sevi spēj atrast un izpaust. patiešām, - tāda īsti laimīga ģimene, kurā ir arī bērni no iepriekšējām laulībām. un tie it nebūt nav traucēklis vai trūkums.

tiritomba      ja kas, es pazīstu cilvēkus, kuriem traucē pat paša bērni! ... tas nu vispār bez komentāriem, - tādiem, patiesībā, jau sākotnēji vajadzētu delitēt reproduktīvo sistēmu ...

FrekenBok      liekot roku uz sirds varu pateikt, ka svešs bērns (4.5 gadi) priekš manis ir milzīgs MĪNUSS. kāpēc? da tāpēc, ka brīvdienu laiks tiek veltīts psihiski nelīdzsvarotam bērnam, kurš ieraugot mani demonstratīvi aizsedz seju ar rokām un saka "negribu tevi redzēt". šad tad rodas iespaids, ka bērns saņem stimulēšanu šadai uzvedībai no mātes puses.

Lucy      Es nedomāju,ka autore no kurienes to izrāvi un sacepies,tā domāja.Pašai Tev ar šo lietu ir bijušas problēmas,te skaidri sadzirdams naids!!!:))))

liguchi      Bērni nav nekāds trūkums. Katram pašam jāizlemj, vai vēlas satikties ar cilvēku,kam ir bērni. Personīgi es nevēlos auklēties ar svešu bērnu, tāpēc izvairos no tādām attiecībām.

iposse      var jau redzēt, cik te lēti un prasti vīreļi uzturas...man jau patīk tie, kuriem ir tas viedoklis par to, ka viņām traucē bērni...jūs mīļie pajautājiet, vai jūs kādam netraucējat?un ticiet man, izlasot ša`du veidokli neviena normāla sieviete ar jums negribēs satikties, jo tās kurām ir bērni negribēs dēļ tam ka neieredzat bērnus un tās, kurām vēl nav arī negribēs tādu vīrieti, jo jebkura sieviete iepazīstoties un veidojot attiecības domā perspektīvā...atliek vienīgi lētas maukas, kurām sekss ir dzīves un darba veids.

garaamejoshais      Ditinja, par pirmo un otro veel vareetu buut, par paareejiem tocna nee.
Perle_ Taa pateikt var tikai sieviete kurai nevar buut beernu, bet gribaas, vai arii leejeeja..
tiritomba.. neviens jau nesaka, ka taa nevar buut. Bet pienjemsim nereaalu piemeeru - divi vienaadi viirieshi - identiski, iznemot viens ar diviem beerniem, otrs bez neviena, kuru nemsi?
Ilguchi.. Saki, ka nav truukums, bet izvairies.. aha labi...

Iposse - Nu tav komentaars ir vispaar medaljas veerts, kursh te leeti izturas? kam tad mees trauceejam?kam mees avram trauceet?:D Tieshi normaalas sievietes satikties gribees, jo redzees, ka dzheks ir godiigs, ar pieredzi, domaa ar galvu un zina uz ko iet, sliktu paarsteigumu peec tam nebuus ;)) Kuraa vieta kaads teica, ka neieredzam beernus?:D laikam buushu palaidis garaam, runa gaaja, ka tas ir lielaaks vai mazaaks apgruutinaajums.

Miiljaas sievietes jautaajums Jums visaam kuru shaj postaa jau uzdevu -
Divi identiski viirieshi, peec skata, peec ienaakumiem peec rakstura.. vieniigaa atskiriiba vienam ir beerni, otram nav.. Nu roku uz sirds liekot pasakiet kuru juus izveeleetos un kaapeec?

veesmina      visādi jau var būt tie tēvi varoņi. tas, ka ir pamets bērns jau varētu būt pie netikumiem. labāk tomēr , kad nav nekādu, ja jāizvērtē tas, veidot vai neveidot attiecības.

SNIEGBALTITE_      Jaa, jaunaa gimenee beerni no iepriekseejaam attieciibaam un lauliibaam ir apgruutinaajums, un biezi vien, ja ir jaaizveelas starp kandidaateem/iem, tad izveeleesies taadu, kurai/am to beernu nav.

VIZUAALAAmaaksla      runiņas kā veikalā..........kuru ņemsi?

pašos pamatos garām........

Bet es arī izbesītos, ja man kāds sīkais teiktu--es negribu tevi redzēt!
-nu, neskaties!

Spriidiite      Nezinu gan, man reiz vienās attiecībās nemaz netraucēja, ka vīrietim bija bērns, man tas pat patika un, roku uz sirds liekot, varu teikt, ka man ar to nebija nekādu problēmu! Sākumā, protams, bija bail, kā mani uztvers, vai maz izdosies saprasties un utt., bet viss izrādījās daudz jaukāk nekā varēju iedomāties.

Decijs      Pateiksu vienkarsi - mani berni ir mana gimene un vai kads taja vel ieklaujas bez islaicigam romantiskam atiecibam tas jau cits jautajums. Un nekad neesmu nozelojis so izveli=0))))
Lai visiem Veicas!!!

art_deco      Es pilnīgi noteikti negribētu čupoties ar vīrieti, kuram ir atvases no iepriekšējām laulībām.

sauliite513      ..divi atšķirīgi vārdi,kas neštimmē kopā... 2013-05-26

Pelle      Es nemaz ar nesatiktos ar tādu vīrieti, kuram lidz 35 gadu vecumam nebūutu bērns. Ir cilvēki, kuri nav radīti bērnu audzināšanai, bet abi kopā superīgi bauda dzīvi, viss ok, tādam tāds jāatrod... 2013-05-29

inaralaima      Ar saviem bērniem ,kurus pazīsti līdz pēdējam sīkumam ,nezini brīžam kā izturēties ,lai neaizvainotu vai neizraisītu kārtējo greizsirdības lēkmi.Ar svešiem man nebūtu pacietības tā ņemties.Mana radiniece ar trim pedagoģiskajām augstskolām,svešos bērnus izturēja tikai dažus mēnešus. 2016-01-25

Tetana      Tas jau atkarīgs no cilvēka domāšanas un dzīves uztveres Kaut bērnus nosaukt par trūkumu var tikai slims cilvēks 2016-02-22

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu