dāvana 8 gadus vecai meitenei

ko jūs ieteiktu dāvināt 8 gadu jubilejā meitenei?

Lucy  1   8.g var arī pasūtīt tusiņu Lidiņā,tajā majiņā kur sīči vieni tusē bez pieaugušajiem un McDonalds bērnu istaba man domāt arī nebūtu slikta dāvana.
Mēs jau nezinam ar kādam naudiņām Tu vari reķināties,nezinot to sīci grūti pateikt..ir tak bērniem daudz kārotu mantinu:))

Palomino    2 Par kleitām runājot... Man paziņu meita mēreni ieskāba, kad ieraudzīja dāvanā kleitu un teica, ka drēbes jau nav nekāda dāvana.

mistiskaa    1 Dāvanu karti da jebkurā veikalā... Sīčiem patīk, ja uztic kaut ko pašiem izvēlēties. Ja arī paņems kādu nevajadzīgu nieku, tad patīkamas emocijas tik un tā būs guvusi... un dāvanas priekš tā arī ir!

verso  1   Par tiem apģērbiem tiešām šajā vecumā vel ne visām tā ir dāvana, jo to uztver kā pamatvajadzību. Bijusī vīrene meitai uz dzimeni, kā reiz pirms skolas uzdāvināja melnus svārkus un baltu blūzi, kas pēc būtības ir tikai skolas svētku tērps un tad pajokoju sīkajai, vai varu es kurpītes piepirkt :))) Viņa diezgan lielā pārbīlī teica - nu mamm :))) Pret omi viņa neuzdrošinās iebilst, jo ome tā bija izdomājusi bez variantiem. Diezgan jau nepatīkami, jo bērns grib kaut ko tiešām priekš sevis, kas ne vienmēr ir pati nepieciešamākā lieta, bet ir ļoti kārota. Nezinu nevienu bērnu, kas būtu gribējis saņemt dzimšanas dienā baltu blūzi un melnus svārciņus.

67karamele    1 Iz dzīves: manam piecgadīgajam dēlēnam vecmamma uzdāvināja 5 latus.
Puika atstiepa lūpu: - man vecmamma biļetīti uzdāvināja!
Viss atrisinājās tad, kad abi atgriezās no tuvējā kioska ar ziepju burbuļu pūšamo bundžiņu...
Redz, cik patiesībā bērnam maz vajag!

salte    1 Noskaidrot ar mammas, draudzenes, māsas starpniecību kas jubilārei patīk un interesē un tad doties uz bodi.

samuraja    1 Bērni tiešām ir loti dažādi, zinu ka es savai krustmeitai arī pirms dāvināšanas vienmer lauzu galvu ko davināt, man šķita ka patiks kaut kas lai sapucetos, a viņai izrādas gribejās lielo paku ar siera bumbiņām ;))), jo šis kārums skaitās viņu ģimenē pie neveselīgajiem un netiek pirkts, ta lūk.
Mācās mākslas skola, un lielākā daļa izglītojošās mākslas grāmatas jau ir sadāvinātas, beigās tincināju viņas vecmāmiņu .;)
2012-05-04

lauda    2 Domaajams ka kaadu iphone vai ipad,ipod... 2014-10-18

sandra51    1 Tagad bērniem un pat jauniešiem modē spēle ar gumijām no kurām pin rokassprādzes, interesanta.Maksā pacmit eiro. 2014-10-29

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu