Bērns negrib iet uz skolu

Ko darīt, ja bērns negrib iet uz skolu?
Skolā viss it kā labi, labi skolotāji, draudzīgi bērni,labas sekmes.
Vienīgais, aiz kā pieķerties - tēvs neliekas ne zinis, bet aizgāja jau 2 gadus atpakaļ. Pirms tam bija tēva mīlule.

pirmdieniss (2011-04-28 18:21)      Agrāk tā nebija, tagad ir citi laiki. Tagad bērniem ir Tiesības.

piparbecinja (2011-04-28 18:51)      varetu but kadas nesaskanjas ar vienaudziem, piem.
izmegjini smilshu terapiju. tur kaa uz delnas visu izliks:)

piparbecinja (2011-04-28 18:54)      tiem, kas glorificee agraakos laikus, kad ar rungu visas problemas risinaja - kapec tad publika ap 40-50 gadiem nodzerusies, karas, ripo, iet bojaa utt??

vezis1968 (2011-04-28 18:55)      Un kad bus 18 tad pienakumi.

orange (2011-04-28 19:10)      iveta.aunite@inbox.lv
Iveta Aunīte sekmīgi strādā ar bērniem un viņu vecākiem.

zvanina (2011-04-28 19:49)      Jā-tēva meitai pēc šķiršanās ir grūtāk....Tāda slēptā depresija izklausās.....acīmredzot vai nu jums abiem tas viss nav līdz galam izrisināts...vai arī pati nedrīksti neko sliktu par tēvu teikt-TAS, KA ŠĶIRĀS- TĀ DZĪVĒ MĒDZ GADĪTIES.....dies dod tikt galā ar to līdz pusaudža vecumam-citādi BŪS.Pati cīnos ...

saullla (2011-04-28 21:33)      Arī interesē ko māte šo pēdējo gadu laikā par tēvu stastijusi bērnam,vai draudzenēm,kad bērns netišām var noklausīties utt...


Ja jau bērns vislaik draugiem stāsta par māti un tēvu,tad meklējat sāpi tajā kā tas viss notika,un kā izturaties viens pret otru....un ja tēvs neliekās ne zinis tad..lūk visi citi bērni skolā runā par tēviem,man tētis to,man tētis šito utt...a man?????aaa Nu vot izrādās par mani tētis neliekās ne zinis,bet klasebiedriem ta kautkas jāstāsta..
a no tā teātra spēlēšanas nogurst bērns...

saullla (2011-04-29 08:54)      nu tad arī iegrozi situāciju lai papucītis redzētu meitu,lepotos,un pats vilktos.Lai tiek papucītim labā loma,kad aizved bērnu uz kino,kad aizved uz jūru utt...
Ieinteresē,ja pats nevelkās.Noliec vienkārši deguna priekšā situāciju,no kuras viņš nevarēs izvairities.Viena kolosāla diena pavadita kopā ar bērnu,un šis pats sāks prasit lai iedod uz brīvdienām.
Tak katram papucītim meitiņas ir lielākais lepnums.

Karkla_Kruminja (2011-04-29 10:00)      Gandrīz jāpiekrīt iepriekšējai komentētājai. Meitenītes ne vien sirsnīgākas, bet arī bieži vien līdzīgākas tēviem vizuāli, kā dēli (nesākšu skaidrot ģenētikas mehānismus:). Ar pēdējiem tā-nedo Dies`, ja sieva ar "rupjiem kauliem", ta dēls līdzības pārveidojums, atsveicināties no tāda sū nav nekādu problēmu, lai audzina perētāja. Vīrietis var mēģināt n-tās reizes, līdz iznāk kaut kas ,uz ko prieks paskatīties citiem arī, ne vien mātei.

labaa_feja (2011-05-06 15:20)      palielam neviens normaals beerns negrib iet uz skolu. atskiriiba tikai taa,ka esot jau gana liela vecumaa tas beerns saprot, ka ir vienk jaaiet un viss. bet tas nenozime,ka ar prieku un tamlidzigi

lapsu_aacis (2011-05-06 15:47)    1 nju.. peec taa ,ko dzirdu, ja jautaatu man,kas notiek, es teiktu- tavu kinderu kaads ir paarbaidiijis.


ok. pirmais.
uz jautaajumu - negribu iet uz skolu, neprasi kaapeec ,
atbildi ar pretjautaajumu- ja taa buutu cita skola, tu ietu?
ja beerns saka nee, jautaa vai, ja taa skola buutu citaa, nu teiksim valstii, kur forshi, kur nav ljaunuma, kur silts un kokos aug apelsiini, vai tad ietu?

NB! ieveero pauzhu ilgumu starp atbildeem un atbildes uzbuuvi- kam no mineetaa ,vinja piesies savu atbildi. uz taa arii buuveesi naakamo jautaajumu.

NEKAD nevajag jautaat tieshi, iipashi, ja dariishana ir ar cilveeku, kursh nesaprot,kas notiek! taa atbildes dabuut nevar.

Lea_ (2011-05-10 15:15)      Labaa_feja +1
Tajaa vecumaa beerns iisti nesaprot skolas noziimi.Gan jau mamma arii netiek galaa ar izprassanu,jo beerns vebuut vieglaak kontakteejies ar teevu.
Tomeer, piedaavaajot beernam visaadus labumus un skolu tur,kur apelsiini kokos aug,aatri iedziivosies pamatiigaas galvassaapees.Izlutinaatam beernam VIENMEER vajadzees visaadus labumus,ja gribeesi,lai beerns ko izdara.Beigaas par vidusskolas ekssu noliksanu buus automassiina jaaiegaadaa.

men (2014-03-14 20:25)  1   Varbūt bikšu ādas siksna-varētu palīdzēt.../ :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu