Kad ir laiks bērniem?

Palīdziet, lūdzu, saprast. Man ir 27 gadi, drīz būs 28. Pedējā laikā jūtu sakāpinātu interesi un pat tādu kā spiedienu no radu un draugu puses saistībā ar to, ka man nav bērnu. Draudzenes sadzemdējušas pat pa diviem-trim un aizrautīgi stāsta, ka radušas dzīves jēgu. Es nejūtos sasniegusi tādu brieduma pakāpi (gan garīgā, gan materiālajā ziņā), lai varētu uzņemties tādu atbildību- bērns taču nav rotaļlieta. Arī piemērotu vīrieti neesmu sastapusi. Pati uzaugu nepilnā ģimenē un mātes likteni atkārtot negribu. Nu NEGRIBAS man bērnus. Vai tiešām jāiet ārstēties?

SoulOil      karbonaade (2011-05-30 20:18) viedoklis
....
Starp citu, Tev vēl gdi 12, lai bērnu uztaisītu :)
===
Visam piekriitu , bet tomeer uznaak man briizhiem luste piepi$ties par siikumiem kas varbuut nemaz nav taadi siikumi ... ;)))
Tad luuk - uztaisiit vai uzcirst beernu var tikai viirietis, bet sieviete var tikai injemt vai palikt stavaoklii vai kaut kaa tmldz ! :D

Mr_Dimants      Nu bet ja finansiāli un morāli vēl nav gatava, priekš kam sasteigt?

Mr_B      un ko oho orākuli iesaka darīt, ja ir 2 bērni, katrs no savas, bet ne viena, ne otra nav piemērotas stabilai ģimenes kopdzīvei?

babyjag      paskaties no otras puses - tas ir tikai mazins cilvecinsh, kuru Tu radisi un kadu laiku par vinu rupesies un audzinasi.
istenibaa, man skiet, mes visi nedzemdetaji to vien daram, kaa izgudrojam atmazkas. tas nav labi un sitais nav labi. kad tad Tu busi gatava? vai vispar kads var but lidz galam gatavs? man ari apkart tagad ir daudz bebishu un zini - nemaz tas nav TIK fenomenali kaa mes te visi skaisti idealizejam. vnk ir un viss, Tu par vinu rupejies, labi, mazliet vairak ka par orhideju uz plauktina (kaut gan ir ari tadas, kas par orhideju rupejas vairak ka par berniem), jaa, vajag mazliet vairak naudas - bet gan jau parvertesi ari savas prioritates un nepirksi lupeni pa 15ls, labak bernam kko labu. viss nokartosies bridi, kad sapratisi, ka neviena atmazka nav Tavu bailu verta. Ja Tev apkart ir labi cilveki, viss bus forshi. Ja esi sapelnijusi tikai luzerus un idiotus, varesi cinities un mocities..
ja ir ar ko un kur, uz priekshu! lai viss izdodas! berni ir forshi ;)

Lucy  1   (c)Nu NEGRIBAS man bērnus...
Nu pēc šiem tevis izteiktajiem vārdiem,pat labāk nepi... var gadīties visādi un būs vēl viens nelaimīgs bērns uz pasaules!

STELLA15      ja negribu, tad arī nevajag

p_p      oolanao (2011-05-30 21:15) viedoklis
...Redz lieta tāda, ka bērnam tā īsti gatavs nekad nebūsi.. līdz viņš piedzimst! :) Es mācos būt par mammu katru dienu.. un sanāk ar vien labāk! Katram ir savs laiks! Kāds augšā bija izdomājis , ka pietiek šitai meitenei ārdīties un trakot ..un atsūtīja man mazuli! Tev noteikti vēl jābauda dzīve bez bērna, kad būs īstais laiks arī Tev tiks atsūtīts mazulis.. Un ja negribas .. tas ir norm.. Gan paspēsi! Nost ar tādām domām, ka kaut kas ar Tevi nav lāgā! ;)
___________________

piekrītu par 100%

SievieteMelnaa      Patika Adamsones komentars.

Negribi beernus - netaisi, par 1 nemiileetu beernu mazaak shajaa pasaulee. Pasaule to noteikti paardziivos. Tev vieniigi varu ieteikt padomaat - cik ilgi esi izplaanojusi dziivot un cik ilgi palikt jauna, gan fiziski, gan gariigi.

av2      Nav iistais viirietis satikts, tas viss. Viirietis rada..stabilitaates sajutu, drossiibu. Un tad saac justies, un domaat....kaa diez buutu, ja buutu mazais ....;)

Sermule      Iespejams,ka tev ir kada zemapzinas trauma,jo sieviete parasti velas bernus un tev jau tads vecums(parsvara berni kautrejas no vecam matem)...ja satiksi savu virieti,tad bus jagrib berns,un katrs berns kurs ienak sini kosmosa telpa nak ar savu materialo bagazu(parbaudi,kad bus tev berns)..dzivo,gan pienaks tavs mirklis,kad varesi samilet savu bernu...medite...ludz Dievu,lai norada tev virzienu:)

Decijs      ugu kad bus tad bus

labaa_feja      ja negrib, tad negrib. kaada noziime kaads vecums? jaaskrien baram liidzi tikai taapeec,ka sabiedriiba to pieprasa? kjip kur tad maates instinkts, biologiksias pulkstenis bla bla. tas viss ir sabiedriiibas izdomaajums, mees gribas to,ko sabiedriiba no mums prasa. mees gribam to kaa ir pienjemts. vairaak sevii ieklausiities

Jessie      Kada gan citiem dalja? Viniem ir berni, lai tad vini veiksmigi vinus ari audzina. Nav tada vecuma, kad obligati berniem jau ir jabut, preteja gadijuma viss, to nekad vairs nebus. Es savejiem saku, ka nebut neesmu labakais piemers - 23 gados jau but mammai 3 berniem. Ja, protams, sodien es par to tikai priecajos, ka berni pavisam pieaugusi, bet ne visiem to vajag, lai gan ari es piekritu viedoklim, ka berniem patik jauni vecaki. Tacu vel vairak berniem patik, ja viniem ir normala gimene...
Kad satiksi SAVU cilveku, tad ari shadi jautajumi atkritis. Neklausies, ko saka citi, bet dari taa, kaa pati juti

nona_13      dzīvo savu dzīvi un mazāk klausies, ko Terv apkārt runā un vismazāk ieklausies radu ņerksēšanā, jo viņiem varbūt pat žēl, ka Tu vari savu dzīvi dzīvot tā, kā Tev gribas nevis kā viņiem un viņi tikai paši zina, cik grūti viņiem ir! tāpēc... pasmaidi un saki - viss būs! un aizej... 2013-09-21

Aga70      Jaa, divi gadi jau pagaajushi! Varbuut,kas mainiijies?:) 2013-09-21

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu