Šausmu stāsti par auklēm

Padalieties ar pieredzi. ;)

CatNap      ta ka laika, kad berni bija mazi, mana karjera bija lekajosa (briziem stradaju, briziem ne), tad ari aklites ir mainijusas diezgan.
1.auklite norunataja diena un laika vnk neparadijas
2.auklite nepiefikseja pat, ka virs ir parnacis majas ( 3-istabu dzivokli, ne jau muizha) un berns njemas pa skapjaugshu, kur tixcis ar diviem kresliem viens uz otra - izlidoja momenta (aukle)
3. akliti njemam no tolaik pastavosha oficiala kantota - ar policija izzinju, pedagogisko izglitibu, utt - patiesham labi darboja ar berniem - zimeja, veidoja, limeja, krasoja, burtoja, rakstija, super.
4. un 5. auklites jau bija draugu ieteiktas/parmantotas - brinishkjigas kundzes labakajos gados, kas ar berniem darbojas ka ar saviem mazberniem - ar milestibu un sirnsibu(4.aizgaja, kad passhai piedzima mazberns, 5. - kad ari mazais puika aizgaja skola)

kuks10      laimes spēle...

saulite_spiid      šausmu stāsti ir par vecākiem, kas uzskata, ka par bērna auklēšanu (audzinašanu, aprūpēšanu) 0,50 ls stundā maksājams! Nostrādā 10 st. un saņem 5 ls. Kā par tādu naudu lai dzīvo?????

violeta      Pēc nostrādātiem 14 gadiem bērnudārzā,auklēt 1 vai 2 tira izklaide.Pamēģiniet savākt 24 bērneļus,tas ir varoņdarbs.Nav ko ņemt mājās neatbilstošus cilvēkus,un maksāt attiecīgi par pašapzinigu darbu,nevis kritizēt un šausmas stāstīt. 2012-09-17

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu