Dēlu vajag...

Paziņas nobrieduši uz bērnu, bet pārvarītem grib pirmo puiku. Padalās nu tauta ar receptēm un ticējumiem lai šiem puika sanāk.

Usis      Nu kā: vecais lai savāra alu, sasauc talku - gan jau par visiem pie puiša tiks!

Luusila      šitas ponytail (2012-05-07 22:18) viedoklis ir vispareizākā atbilde.

Edijs1974  2   No reta seksa dzimst meitas,no bieža seksa dēli

niknis      Reku, šarlatānu teksts no interneta (es gan uzskatu, ka bērna dzimumu noska tikai un vienīgi tēvs, bet nu...):

Kādi produkti sekmē puikas ieņemšanu?
Sievietei ir jāēd vairāk produktu, kas satur sāli un kāliju, un atturēties no pārtikas, kas ir bagāta ar kalciju un magniju. Viņas rācijā obligāti ir jāiekļauj maize, gaļa, kartupeļi un zivis, bet tādi produkti, kā spināts, lapu salāti un piens, ir jāizslēdz. Derīgas ir arī zivs, desu izstrādājumi, mannu putraimi, rīsi, baltas pupiņas, zirņi, sēnes, banāni, apelsīni, persiki, aprikozes, žāvētas plūmes, dateles, minerālūdens, sulas, alus un vīns.

Lucy      Baigais drauģelis,rūpējies pat pat paziņām.
Tam krānam iesaki lai darbojās no sirds un dvēseles un būs dēls.

JurisK      Nākamajamm tēvam pauti jātur vēsumā, kaut vai uz ledus sēdot un aukstā ūdenī peldoties. Arī 100% garantija!:) Par to skaitļošanu - sākot no dzimšanas datuma visas dienas jāsadala 7-dienu periodos, kurš septiņdienu sākumā, tāds dzimums, bet 100% tur nav. Tāpat kā cirvis zem gultas vai ēšanas paradumi. Bet vispār - tas viss ir tīrās muļķības, no ezotērikas viedokļa un arī tīri dabiski bērns pats piesakās, kad viņš un kāda dzimuma sagribēs pie jums dzīvot:)

amarillis_    1 Izredzes ir 50:50. Nekāda rēķināšana un metodes nepalīdzēs.

toronto1967      ja nu ļoti vajaga, es varu uztaisīt, bet lēti tas nebūs .... (rakstīt privāti)

simpatiska    1 VIRAM JAED MAIZES GAROZA UN ZEM GULTAS JALIEK CIRVIS, TAD NOTEIKTI BUS PUIKA, TA SAKA TAUTAS< BET DZIVE VISU IZDARA SAVADAK.

skvo    1 kad ir tiešām nobriedusi uz bērniņu tad svarīgāk par dzimumu ir lai berns būtu vesels un tiešām gaidīts. Te jau tauta pateica būs ka Dievs lems:))

atrastaa    1 tur pēc gadiem jārēķina. sievietei asinis mainās pēc 3 gadiem, vīrietim pēc 4, kam ir jaunākas, tā dzimums būs.

_SOLEIL  1   Es jau teicu par 3 un 4 gadiem, (tiešām-sievietei asinis biežāk mainās), bet te pārsvarā tādi "nolemtie"-sak,.. kas nu būs būs, lai ir kaut 5 meitas, bet zīmuli un papīru rokā neņemsim un dažus ciparus neuzrakstīsim! Varbūt pašu vecāki bija āmuru zem gultas nolikuši... ?:)

edmunds1969      Man vislabāk patika šis teksts:
niknis (2012-05-08 08:01) viedoklis

"...Viņas rācijā obligāti ir jāiekļauj maize, gaļa, kartupeļi..."

Manā laikā par rācijām sauca sakaru iekārtas informācijas apmaiņai. Tagad, kā izrādās, tu iekšā liek gaļu un maizi...:) Nu jā, tie, kuri PSRS armijā sakarniekos dienējuši, stāstīja kā raidītājos un uztvērējos savus dembeļa albumus un civildrēbas slēpuši, bet par gaļu neko neminēja :)

annija005  1 1 Es ar par plānošanu.....jo paļauties tikai uz likteni ir dumji un to parasti dara jauniibaa.
man ir 3 puikas.
Kaapeec?.......pamatošu.
CIK esmu noveerojusi sievišķiigaam visu protošaam nav kam atdot iisti savas zināšanas un prasmes.dzimst puikas.
Nejeegaam, egoisteem ....meitas.Taa nu viņas sadzimst un parazitee uz gudriem visu zinošiem zeeniem-viiriešiem.

Kaa es saku ....daba ņirgaajas un paarbauda muus.
2013-02-20

marselis      ienemsanas bridis,menes fazes,pozas ko izmanto tuvibas laika,edienu karte esot stavokli,nodarbes ar ko narbojas mama kad stavokli-,
ir daudz nosacijumu-,kuri rada lielaku iespeju
2013-10-11

labriit    1 Es neticu, ka to vispār var izskaitļot. 2013-10-26

Jauka_sieviete    1 Mana draudzene izmēģināja visādas metodes, bet 6 puikas un tā pie meitas netika! :-) 2016-07-27

Discreta      Es reiz kautkā rēķināju pēc asinīm. Sievietēm mainās katru mēnesi, bet vīrietim ik pēc 7 gadiem, ja atmiņa neviļ. Katra operācija skaitās kā asins atjaunošanās. 2016-12-23

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu