Bērni geju un lesbiešu ģimenēs

Tagad geju un lesbiešu ģimenēs bērni viņus sac nevis mamma un tētis,bet vecākais Nr.1 un vecākais Nr.2 ! Kas būs tālak?

fargo      "Kas būs tālak?"
vieni nomainīs citus. tas būs tālāk.

tantuks      kamdēļ visiem liekas, ka geji adoptēs akurāt tikai puikas, bet lesbiešu pāri - meitenes?
manuprāt jūsu milzīgie aizspriedumi ir nenormālība, ar ko vajadzētu cīnīties.
kāds te pieminēja - diez kur tie homoseksuālisti radās, ja ne heteroseksuālajās ģimenēs/pusģimenēs.

ponytail_PA      Ā, jā, starp citu. Man nav radinieku homoseksuāļu, pati esmu visnotaļ heteroseksuāla, mani bērni arī. Jozuliņam ar´ nav par ko kreņķi ķert - man nav vajadzības manu dēlu kādam "nodot", jebšu es diezgan labi protu pati par viņu rūpēties. Un cik un kā man tā štelles guļamkambarī notiek, tas jau nu lai arī tajā guļamkambarī paliek, ne nu tu tur svecīti turi, diespasarg´!
Citiem vārdiem sakot - tantuks jau visu pateica. Aizspriedumi un aklums ir nenormālība. I viss. /neko neteiks vairs, jo visas runas iespējas ir izsmeltas/
:)

meklejumos      Kas citāds, tas riebīgs un nepieņemams, tāda morāle lielākai daļai sabiedrības.
Protams, bērnam vajadzīga gan mamma, gan tētis, bet ja nu šie divi savu bērnu pamet likteņa varā, vai labākais variants uzaugt bērnunāma?
Man tā neliekas, neviens nekļūs par to kas viņam nav no dabas dots, neviens homoseksuālis savam bērnam to mantojumā neiedos. Mājas siltumu,gādību gan.
Jā, nez kāpēc tie citādie dzimst normālas ģimenēs, vai tur redzošais piemērs spēj nodrošināt to, ka bērns nebūs citādi orientēts?
Protams nespēj.

tantuks      turklāt, ja sabiedrībā valda uzskats, ka homoseksuālisms ir nevis iedzimts, bet dzīves laikā iemantots (pieredze - pozitīva vai negatīva, utt) - respektīvi, indivīda izvēle, tad kāpēc līdzšinējās bērnu audzināšanas tradīcijas (kas ir atnesušas tik daudz, ak vai, homoseksuāļu) tiek turpinātas tādā pašā garā?

dogville      Nu ko var atkal njemties!!!Visi tik pareizi,ka riebj!!Kur ar savaam klasiskaam audzinaashanas metodeem tikushi?!?Tur,ka viens pareizaas parauggjimenes meerglis Jaunjelgavaa sit nost siici no nepilnaas gjimenes?!

piparbecinja    1 nja, daudzi, izrādās, neatšķir seksuālo orientāciju no psihopātijas un citām psihnovirzēm...

JurisK      Piekriitu fargo - taalaak buus cita kultuura un savaadaaka sabiedriiba. Paraugus var apluukot Iraanaa, Nigeerijaa, Afganistaanaa. Tas nemaz nebuus tik draudiigi, kaa shkjiet, piem. Iraanaa esot pat ljoti normaala dziive. Bet Afganistaanas talibu un Nigeerijas radikaalju agresija nepiecieshama dziives telpas ienjemshanai.Jo uzvar tomeer agresiivaakais, ne miikstais samierinaashanaas piekriteejs. Pashlaik Rietumu sabiedriiba ir strupceljaa, ja nemainiisies taas ideologjija, taa ies bojaa.

wolands      Kāda starpība ko kā sauc? Ka tik vecāki labi.
IMHO, šobrīd lielākā daļa viendzimuma ģimeņu būtu daudz labākas kā mūsu "standarta ģimene". Vismaz tā abstrakti skatoties. Tiesa gan, uzaugt tādā es tomēr negribētu. Hmm, varbūt tomēr labāk, kā tikai ar vienu vecāku, kur otrs mainās katrus 3 mēnešus?

Lucy      vnk pretīgi,es nevaru ciest tos citādi domājošos!!!

Viirietis_V      ponytail -*Nez ko tad lai samācās to maucisko māmulīšu, ar kurām šepat ohujs pilns, bērni? To, ka mammītei katru nedēļu (vai mēnesi, vai tikai pa brīvdienām/darbdienām) blakus guļ cits onka, un tā ir labi un pareizi? Uzvilks tik gaisīgāku kleitiņu, zeķes ar mežģīni, un būs jau nākamais klāt.*
.............................
Tūlītpat uztaisu lōzungu un izeju ielās!:)
Šad tad tiešām paliek šķērmi ap dūšu redzot mūsu mazpilsētas mamzeles staigājam ar *vienas nakts ohuj tētukiem*-ne pārāk bieži,bet 3x nedēļā tas drāzējs tiek mainīts....Un tieši šī iemesla dēļ man personīgi internetbābas neinteresē.

dogville    1 Un,cik tie LIELIE "pareizo"gjimenju atbalstiitaaji,reizes shkjiirushies,cik beernus pametushi?!Ciest nevaru homofobus un punkts!

MaryClaire      varētu domāt, ka tagad visas tradicionālās ģimenes kļūs par homoģimenēm ...
parastajās būs mamma un tētis, homo - lai sauc kā grib. kā sauks, tā arī atsauksies

Lucy      Viirietis_V nu gan to runā,ka nedabūjis vecis,kurš tik kulakā sit.Kā tu tik smalki zini,kā tie sievieši drāžās un cik bieži a?:)
Ir jau dažādas mātes,bet nu sevis cienoša mīloša māte savu bērnu priekšā neko tādu Viirietis_V nedarīs,savas izklaides mācēs sabalansēt,lai bērna psihi netraumētu!
Nedomāju,ka arī citādi domājošie atklāti to dara..

cirteejs      Tā ir Bilderbergas kluba izveidota politika ar mērķi turēt savās ne tikai pasaules ekonomiku un politiku, bet arī dzimstību, vairošanos un bērnu audzināšanu!

gravieris      Un cik un kā man tā štelles guļamkambarī notiek, tas jau nu lai arī tajā guļamkambarī paliek, ne nu tu tur svecīti turi,/c/ šo tu droši vari teikt /pagaidām šajā valstī/ praidistiem,kam tik ļoti gribas uzspiest savu viedokli tradicionāli orientētiem.Kāpēc pagaidām? Tāpēc,ka nebrīnīšos,ja tev līdzīgie ,ponytail,valdošie pakaļālīdēji drīz ieviesīs Francijas parauga likumus,kur par uz krekliņa uzzīmētu normālu ģimeni tupina ķurķī.Kur zviedru parlamentā vēlas pieņemt noteikumu par visiem obligātu čurāšanu sēdus un tamlīdzīgām nejēdzībām,jo pa velti jau netiek pa brīvu izdalītas propogandas grāmateles bērnudārzā un labklājības ministre nenodarbojas ar saviem pienākumiem,ka neskatoties uz tiesas nenormāli lielo noslogotību, praidistu atbalstītāji dažu stundu laikā var saņemt sev labvēlīgu spriedumu par savām ´pastaigām´ itkā sabiedrības ´izglītošanai´.Man ir neviltots prieks,ka šie pederastu dzīvesveida popularizētāji tika atskaldīti Gruzijā. Man ir pilnīgi PO ko viņi dara savā guļamložā,bet bērnus maitāt un uzspiest savas perversijas citiem ,nedrīkst.Par to pelnīti var dabūt ar beisboleni,jeb kuvaldu.

fokapirmais      ....sieviete, stāvēdama līdz vidum aukstā upes ūdenī, dzied šūpuļdziesmu bērniņam , lai tas nepamostos un nedodotu savu atrašnas vietu, Sieviete dzied un gaida , kad kāds kretīns piebridīs pie viņas un nositīs viņu ar koka āmuru...
Tas ir attstāts no kādās filmas par notikumiem Dienvidslāvijā, pagājuša gadsimta 90tajos gados, Eiropas pašā centrā , civilizācijas šupulī.
Šo es vienmēr atceros, kad kads ierosina savādākos nosist.

ponytail    1 Ziniet, riebuma pārsātinātie nīdēji - labāk jau nu gan būtu katram savā sēta un guļamkambarī palūkoties. Un ieviest tik ilgoto kārtību. Jūs baidāties, ka homeoseksuāļi jums kaut ko uzspiedīs? Es dzīvoju valsti, kur viņiem ir dota ļoti liela brīvība. Un teikšu, ka ne redzu, ne dzirdu viņus. Tik vien, cik avīzēs tiek kults par geju laulību likumu. Kāpēc tad Latvija, kur nu, šķiet, nav nemaz tik daudz geju, tik šausmīgi no viņiem baidās? Nu, vīri kā ozoli, dibiniet stiprās ģimenes, gādājiet par savu kuplo bērnu pulciņu, attīstiet vērtības! Nē, kult tukšus salmus un bezjēdzīgi kurināt naidu ir daudz vieglāk.
Vienu nesaprotu, kas jums, nabadziņiem, ko uzspiež? Varbūt ir vērts pārskatīt savas vērtības (tajā skaitā attieksmi pret ģimeni, vispirms jau savu, savu valsti, attieksmi pret citiem cilvēkiem, viņu tiesībām kaut vai uz savu viedokli... Nu, kaut kā tā.), pirms mestiem kādam mācīt, kas labi, kas slikti, un kā visiem būs domāt? Un, vēl jo vairāk, sludināt vardarbību.

gravieris      Kāpēc tad Latvija, kur nu, šķiet, nav nemaz tik daudz geju, tik šausmīgi no viņiem baidās?/c/ Tāpēc,ka ja nepietiek savējo pederastu,tie tiek importēti no citurienes tieši uz šādām demonstrācijām,jeb kuļu kratīšanas pastaigām.Tāpēc,ka it kā bērnu interešu vārdā bāriņtiesas atņem ģimenēm bērnus un tos iztirgo pederastiem,nelietīgi iegūto naudu sadalot uz pieciem lēmējpurniem,tāpēc,ka homoseksuāļi vēlas skolās un tagad pat bērnudārzos propogandēt savu ideoloģiju: ja nepamēģināsi,nevari spriest,vai tev tas ir patīkami,jeb pretīgi.Tāds izpakaļots bērns tad aiz kauna vien turpina ļaut sevi drāzt un vēlāk praidos staigā ar plakātu: esmu savādāks un visiem pārējiem arī jābūt,kā man

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu