Tukšā ligzda

Jā, tas ir noticis. Bērns ir aizgājis mācīties prom no mājām... It kā nav daudz, tikai 200 km.
Pirmais šoks ir pārvarēts, tagad sāku domāt.
Palikusi ir viņa istaba. Šobrīd svārstos starp variantiem: sakārtot tā, lai man butu ērti vai atstāt visu kā ir ar domu, ka viņš vienmēr var atgriezties mājās.
No vienas puses nav jēgas turēt tukšu istabu (nu nedzīvojam mēs daudzstāvu privātmājā. Mazs divistabu dzīvoklis, pie kam mans darbs ir mājās). No otras puses, ja es to izdarīšu, tad viņš atbraucis, sapratīs, ka viņam te vairs nav vietas. Lai arī pats ir nodeklarējis, ka te vairs viņa mājas nebūs un pie manis būs reti, tomēr baidos, vai pusis nejutīsies izmests un pamests.
No trešās puses - varbūt pagaidīt līdz Ziemassvētkiem un paskatīties, kas notiek?
Atzīšos, nav vienkārši skatītities uz tukšo istabu...
Priecāšos par sakarīgiem komentāriem :)

jozolsen (2013-09-06 21:14)      Tev jau vēl daudzmaz....Paziņai vienīgais bērns aizbrauca uz Angliju..Paies pārejas periods un viss nokārtosies.Cilvis ātri pierod pie izmaiņām..

Ivans_neBargais (2013-09-07 18:47)      Mīlošās māmiņas... Un pēc tam te oHo pašas raksta, ka mums vairs neesot vīriešu, tikai memmesdēliņi un lupatas. Vot tā tos memmesdēliņus jūs pašas arī veidojat.

labriit (2013-09-07 21:47)      Viss ir ļoti vienkārši- ir jāpasaka, ka viņš vienmēr būs gaidīts, lai atgrieztos, taču pagaidām, kamēr istaba tukša, tu to izmantosi.NEVAJAG ĻAUT VIŅAM PAŠAM KAUT KO SAPRAST,PĀRPRAST UN SADOMĀTIES, VAJAG PATEIKT KĀ IR.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu