Kāpēc jaunietis izvēlas iegūt "ienaidnieka" profesiju?

Jaunietis (19 g. v. ) izveelējies studēt jurisprudenci, konkreetak, viņa mērķis nākotnē ir būt advokatam. Neparasts šajā faktā ir tas, ka puiša ģimenē, rados, paziņās nav neviena viņam zināma advokata. Toties, diezgan labs advokats ir puiša ģimenes lielākais "ienaidnieks", kāds kungs ar kuru puiša tēvs un veel liela daļa dzimtas, ir ļoti sliktās attiecībās. Viņi šo kungu (advokatu) burtiski ienīst, ko nemaz neslēpj no dēla. Jautājums: kāpēc gudrs, jauns cilvēks izveelas tādu pat profesiju, kā viņa ģimenes lielākais "ienaidnieks" un "postītājs"? Jaunietim ir visas iespējas studēt ko vien vinjshs veelas un kur veelas.

LaskovijMerzavec      Viens no iemesliem ir vēlme sevi un savu ģimeni nākotnē aizsargāt. Jo ir redzams piemērs, kā ar zināšanām, kāds cits var postīt viņa ģimeni. Ir jau labi, ja ģimenē ir labs advokāts.

Un nejau visi var klūt par labiem advokātiem. Labi advokāti ir retums.

Puma      Visticamāk jaunietis saskata šo profesiju par interesantu, gana prestižu un perspektīvu. Nedomāju, ka tur kāds sakars ar "naidniekiem" :)

Lucy      Ja jau tai viņu ģimenei bija kaut kādu iemeslu pēc lielas ciešas,ko skaidri te nesaprast,viens no izvēles varētu tā būt,ka profesiju izvēlējās lai pasargatu sevi un savu ģimeni turpmāk,vai cits variants tur bija budžeta vieta.

VecmeitaARrunci      Nevajag profesiju personalizeet ar kaadu konkreetu cilveeku.varbuut tam puisim tiesaam ir advokaata talants.Starp citu-labs advokaats ir retums,lielaakaa dala ir tikai likuma pantu atgremotaaji.Buutu labaak priecaajusies,ka vispaar grib kaut ko maaciities.

kokote      Izlasīju virsrakstu un padomāju, ka atkal kāds jaunietis pieteicies algotņos Krivijas armijā, lai karotu Ukrainā. Pie tādas situācijas, saprastu sāpi, a tagad....Onkuliņ, uzliec vismaz savus reālos gadus, citādi nu neticu, ka Tevis norādītā jaunuma cilvēks šitentā pēc naftalīna smako.
Jurispudence visos laikos ir bijusi topā- kāds tur sakars ar ģimenes draugiem vai nedraugiem.

p_p      "Jaunietim ir visas iespējas studēt ko vien vinjshs veelas un kur veelas." - un viņš ir izvēlējies.
Kā gan sveši anonīmi komentētāji tev varētu pateikt, kāpēc viņš ir izvēlējies to vai citu?


man gan ir konkrēts viedoklis par ģimenēm, kuras raksturo frāzes (tā gan ir tikai tava interpretācija):
ģimenes lielākais "ienaidnieks" - tātad ir vesela kaudze lielāku un mazāku ienaidnieku? un tas viss vienai ģimenei? kaut kāds meksikāņu seriāls;
Viņi šo kungu (advokatu) burtiski ienīst, ko nemaz neslēpj no dēla - pardon, bet vēl joprojām meksikāņu seriāls, jo līdz Romeo un Džuljetai nevelk;
ģimenes lielākais "ienaidnieks" un "postītājs" - skat. pirmo komentāru. Nez, ko gan ir Dieva riekšā noziegusies konkrētā ģimene, ka viss paraules ienaids un posts nāk pār viņu galvām.

(On totaly unrelated subject - bija man reiz īsu brīdi kolēģe, kura īsā laikā bija nomainījusi daudz dažādu darba vietu, jo, viņas vārdiem runājot, tajās visās strādāja nekompetenti, nelaipni un nenovīdīgi cilvēki... lieki teikt, ka arī mūsu brīnišķīgais kolektīvs izrādījās tieši tāds).

piparbecinja      jājauta puisim pašam. varbūt klusībā atzīst, ka tas ienaidnieks ir stiprāks par tēvu un grib viņam līdzināties, varbūt grib būt specīgs un vajadzības gadījumā aizstāvēt ģimeni, varbūt noskatījās, ka draugs ta izdarīja. hvz.

Andzus9      Šitas izklausās apmēram tā:"Meitiņ nekad nepreci vīru vārdā Pēteris. Paskat kā tas Pēteris, kuršmums kaimiņos dzīvo dzer!"

Deisa      Tā ienaida būšana domājams puisī pamodinājusi vēlmi konkurēt, būt labākam. Tad viņš varētu būt advokāts, kuru neienīst, palīdz i ģimenei savas juridiskās lietas sakārtot, i savā jaunības maksimālismā iespējams domā, ka, ja es pie tāda darba ķertos, būtu krietni sakarīgāks advokāts un šitādu nelāgu iespaidu uz cilvēkiem neatstātu kā tas "ienaidnieks".

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu