Pabalsts no tēva 20 gadīgam bērnam, kas mācās?

Esam šķīrušies. Audzinu meitu. Viņa mācās augstskolā. Kā man saņemt no bijušā vīra uzturlīdzekļus meitai, jo vienai ir grūti apgādāt bērnu?

gribubrinumu    3 Nu mans viedoklis, 20 gados bērnam ir tikai 1.kurss., ja vecāki vēlas, lai bērns studijas nevis tikai atsēž , bet arī ir laiks mācīties, tad normāli būtu, ka nestrādā vismaz līdz 3. kursam.Un ja piestrādā, tad nedaudz, lai laiks ir pavilkt mācības.Pirmais diploms ir jāpalīdz sasniegt vecākiem (naudas ziņā)un arī sava rūpe kāzu sagatavošanā, ja nepieciešams, tālāk lai kūļājas pats.Bet nu uzskati dažādi, vecāki dažādi, iespējas dažādas, bet vīrietis nav jāatbrīvo no naudas palīdzības bērnam, vismaz tomēr uz vienu seksa reizi ir piedalījies bērna tapšanā....

Formula      Meitai pašai jāsniedz tiesā prasības pieteikums par uzturlīdzekļu piedziņu savam uzturam no tēva...bet ir nosacījumi! Vai nu raksta pati, vai iet pie speciālista!

Milda51      Formulai taisnība. Meita pilngadīga.

Samila    4 Vispār jau meita var pati piezvanīt tētim un pajautāt naudu mācībām.

Man tētis vēl tagad piedāvā, ja drusku pie ģimenes pusdienām iepīkstos, ka dzīve grūta... opis ar omi vispār ar varu naudu kabatā bāza, kad jau sen liela meitene biju, beigusi visas iespējamās skolas un pelnīju 5x vairāk nekā viņu abu pensija kopā!

Komunikācija, ģimenes saites, rūpes vienam par otru, ect. var enciklopēdijā paskatīties ko tas nozīmē...

Un, interesanti, kādēļ meita negrib iet strādāt? Atceros sevi 20gados, pa dienu strādāju, vakaros mācījos... pati par mācībām maksāju.

stounsss      Kā man saņemt ??? drizak kā palūgt !!! ar tadu attieksmi - speciali nedotu nekapeikas .. vienigi ja meitai tas attiecibas ar tevu ir savadakas neka tev tad varbut meita ari dabus k.ko bet savadak uzhasss.........

stounsss      tik nenem ljauna tas tik mans viedoklis :)

Postremo    3 Meitenei ir jaapaliidz. Ja buutu puika , tas gan vareetu piessanceet, domaat par sevi. Nestadiissu sevi te priekssaa ( katram sava situaacija ) , bet ssanceju no 16 gadiem. Padienu maaciijos,lekcijas beidzaas 4 pm , tad sanceju lidz 12 vakaraa.Man bija kauns no vecaakiem nnemt naudu.
Kaa dabuut no teeva $ ? Tikai normaali sarunaajot vissu, kas un kaa. Ne jau vinns ir arii miljonaars. Un uzbraucot rezultaata nebuus visticamaakais. Nesaprotu ssitos varinatus, kas ir, nevarat parunaat normaali vairs...par sava kopeejaa beerna lietaam?? :( Sarunaajot meita dabuus vairaak maaciibaam , ne kaa piespriediis tiesa...ja piespriediis.
Nezinu, varbuut vissi LV ir .,.....bezdarbnieki, bomzzi utt? Muuzziigi ssitaadi jautaajumi te....

fargo      Postremo (2015-01-06 13:24) viedoklis
gruti ir saprast tos cilvēkus. bet izskatās, ka ir pietiekami daudzi, kuri ir it kā kurli. zemi pārdotu, ieķīlātu, ja vajadzētu palīdzēt, bet cits pirkstu ap pirkstu neuzsitīs, ja vien nāve tam neklauvēs deniņos. laikam, nav ko tur daudz saprast.
un tomēr, sākumā, vajadzētu pa labam. tēvi, izstumti(vai "izstūmušies") no ģimenes bieži vien jūtas kā tādi, kuriem prasa maksāt par svarīgām lietām, bet jūtas izmantoti. "viņa visu iztērēs atkal savās muļķībās" un līdzīgi.
ka man te teica - man pārmet, ka es netiekos ar bērnu, bet manā ģimenē ir cits vīrietis. es jūtos lieks. es viņiem tikai traucēšu. kad atbraucu pie puikas, tad tā hiēna visu laiku stāv mums blakus un klausās un skatās. es negribu tur braukt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu