mākslīgā apaugļošana vientuļajām sievietēm

vai kāds zina, kuras un kādas ir labākās mākslīgās apaugļošanas klīnikas tieši vientuļajām sievietēm? esmu vesela, veselības problēmu nav nekādu.

obladai  2 3 Jebkura klīnika to izdarīs pat neinteresejotieskads ir tavs attiecibu statuss. Tu maksā, viņi sniedz pakalpojumu.Jocigi, ka šādu jautājumu uzdod iepazīsanās portālā. tur pie vīriešu anketām viens at niku VelosKlutTēvs ar tadiem pašiem mērķiem.Uzrunās un realizejiet,ko abi gribat.

Soprano78  1 4 Nez ko nozīmē visi labākie vīrieši ..... kas slēpjas zem "labākie" ?

JurisK    3 Man šķiet loterijas variants - tipa, kas ir bankā, to iespricēs, ir slikts. Ja tiešām pilnīgi nepieņemams ir dabīgais variants, tad var taču sarunāt ar, tavuprāt, piemerotu donoru. Mūsdienās vīrieši pietiekoši pretīmnākoši un bez aizspriedumiem - nodročīs mēģenē par pliku velti! Citādi zini nu, spermu pārdodot par naudu, varbūt kāds alkoholiķis vai narkomāns būs tava bērna tēvs. Latvijā man ir stāstīts par labu specialistu ginekologu, kas palīdz pāriem sarežģītos gadijumos, neatceros uzvārdu, bet, ja interese, varu uzzinat pēc pāris dienām.

Samila      Labākā klīnika - oho ;)

papadabs    1 Man gan patīk bērni! Starp citu, līdz šim ļoti labi sanākuši! Visi veseli, labi mācās, daudz pelna un ir apzinīgi sabiedrības locekļi. Pamtoti dzīvoju ar apziņu, ka mans ģenētiskais materiāls nav izniekots un ir ļoti kvalitatīvs. Es jau vēl varētu kādu uzražot, ja tikai kāda pieteiktos. - Nesaprotu, kāpēc gan to būtu jādara mākslīgi? Tiešā, izvēlies pārbaudītu donoru un nebūsi vīlusies!

kuks10      Vot dožiļis,kad valstī jāmeklē pisiens,lai tiktu pie bērna..))Vēl ņem no mēģenes,kur nezini kādu melno zarazu dabūsi,kur nu vēl adoptēt uz dullo,jo nezini no kādas soc.miskastes izņemts.Drošu zinu,ka labākie bērni aiziet uz ārzemēm..bez fantastikas,tur visas lietas notiek ar naudām..Te uz vietas paliek ar veselības un citām slimībām.Tāpēc jau valsts ātri iznīcināja bērnu namus.. un internātskolas..

sauljuks      Kuks10, a nu ka pastāsti - kapēc valsts iznīcināja bērnu namus un internātskolas? Tiešām gribētos dzirdēt!

saruna      Reproduktīvās medicīnas centrs "Embrions". 2021-07-22

Pereira      Ja tu esi izlēmusi,tad tā arī rīkojies!!Konsultācija pie laba ginekologa visu atrisinās!!Šeit tevi tikai dos komentārus kui nezvai noderēs!!Lai tev veicas!! 2021-08-14

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu