Iespējamais iemesls tautas izmiršanai

būsim reāli, nekad dzemsēšana un ņemšanās ar bērniem nav bijusi viegla lieta, bet kādreiz sievietes zināja savus pienākumus pret tautu un ciemu. Tagad tikai zina savu labsajūtu.

vilx  1 1 Šeit nu Aivaram piekrītu par 100%

CoCoSan  2 1 Juuu, reku viena jau aizbrauca uz Āfrikas kontinentu, kur ir civilizāciju nākotne. Aptirsties un nedzīvot no turienes ambīcijām, vērtībām un konkurences gara.
Forshais, tu kad kurī to savu brīnumu, filtru kaut nolauz

Reds    5 CoCoSan - runa nav par to ka ir cilvēki, kas brauc uz citām kultūrām, runa ir par to ka sievietes iebalso partijas, kurās pie teikšanas arī ir pamatā sievietes, kuras dara visu, lai ievestu pēc iespējas vairāk citu kultūru vīriešus, vienlaikus savus vīriešus izstumjot no sabiedrības. Ne par velti pirmās valstis, kas to aktīvi piekopj ir Zviedrija ar radikālo feministu valdību un Vācija ar Merkeli pie stūres.

Vaukskis      Es par otro komentāru gribu piemetināt, ka izbraucējiem no valsts, kuriem tā saka, manuprāt, būtu jāiebilst un jāatcērt: "kāda tev daļa ? Nekarojam taču !". Viņiem nevajadzētu likties no citu piekarinātām birkām traucēties tajā, kā likumīgi rīkojas, lai dzīvotu labākā saskaņā ar sevi.

Chris1986      Vaukski, es domāju, ka, ja būtu vēl arī jākaro, tad aizbēgtu arī pārējie. Tāpatās jau te vienīgi uz lielu jautājuma zīmi turās

Forsaakais  1   Cocosan. Tu apstiprini teoriju, ka sievietēm iztrūkst globālais jeb stratēģiskais skatījums uz lietām, ka viņas ir fiziski spējīgas koncentrēties tikai uz atsevišķām detaļām un maksimums taktisko līmeni. Āfrikas kontinentam ( ne tikai DĀR) ar demogrāfiju viss ir ļoti, ļoti kārtībā. Nākotnē viņi apdzīvos Eiropu. Protams, ja Āzijas kontinents, kuram arī viss ir ļoti ok. ar demogrāfiju viņus neizkonkurēs. Bet varbūt aziāti un afrikāņi spēs sadzīvot zem viena jumta bez attiecību noskaidrošanas, tikai nav skaidrs, kas būtu tā līme. Ja nu vienīgi reliģija vai kaut kādas citas vērtības.

AivarsN  1 2 Ar ieročiem jau neviens Latvijai neuzbruks. Taču ekonomiskais karš notiek nepārtraukti un tieši tāpēc arī tik daudz bēgļu. ES nav nekāda labdarības organizācija. Tikai tāpēc jau mūs uzņēma, lai dabūtu lēto darbaspēku savas ekonomikas attīstībai un kaut nelielu, bet tomēr papildus tirgu savām precēm, pirms tam attīrot to no vietējiem ražotājiem. NATO tika pie poligona Krievijas pierobežā un novecojušo bruņutehniku var izdevīgi pārdot, tai vietā lai norakstītu metāllūžņos. Visiem atlec kāds labums no mazās Latvijas, tikai ne pašiem latviešiem. Tāpēc jau bēg.

sultans10  2 1 To: CoCoSan
Tu esi īsta eksperte, tikai žēl ka RSP.
Vēlies iepazīties un savā anketā raksti ka tev der viss 6 g.v. līdz pat 70, garums 145 līdz 220,
bet vienalga neviens vairs neatsaucas......
Nu izturību Tev, tomēr 49 nav joks!;)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu