Kādēļ pārim šķiroties bērni tiek automātiski atstāti pie mātēm un ne pie tēviem?

Felde    3 10.30. Ja esi pieaudzis un velies sexot,esi atbildīgs,un izsargājies! Vai pārliecinies,ka partnere to dara! Un pirms visa-dari zinamu,ka nevēlies pēcnācējus! Parakstiet papīrus....vislabak pie notāra; lai vari but droš...😂
Uztaisi vienu abortu....un tad runā!!!!! Kamer neesi to darijis,neprasi no sievietes ko tādu!
Vīrietim ir jaatbild par saviem izdalijumiem.... Tad tiešam neviena nepiedzīs alimentus,!

Chris1986      Jā, vīrieši, visdrošāk tomēr beigt mutē, ja negribat sev lielas problēmas visas dzīves garumā. Bet to, laikam, katram pašam uz savas ādas jāpārliecinās, jo no citu kļūdām jau neviens tāpat nemācās.
Es tik domāju, ka mēs izmirsim arvien straujāk, un mūsu vietu aizņems tautas, kas par tādām lietām, nedomā, un kam kļūst par šauru dzīvot viens otram uz galvas. Kā kādā Indijā

donKihots    2 Uz šo jautājumu nav vienas pareizās atbildes. Mēs šeit arī to neatradīsim. Tāpēc arī tas tiek risināts tiesā, izskatot visus apstākļus un uzklausot abu pušu viedokļus (es ceru), ja paši nespēj vienoties. Par laimi lielākā daļa tomēr ir pieauguši un saprotoši cilvēki, lai vienotos par bērniem svarīgiem jautājumiem savā starpā.

Torpedo      Saprātīgi cilvēki saprot, ka visi cilvēki ir apmēram vienādi, tāpēc ar nākošo partneri būs tieši tas pats, tāpēc nemaz nenonāk līdz šķiršanai. Tagad iedomāsimies - ja viņiem nebūtu bērnu, tad viņi pēc šķiršanās akta, visticamāk nekād viens otru vairs ne redzētu, ne gribētu redzēt. Bet tā kā ir bērni, tad viņiem nāksies, neskatoties uz visiem nāvīgajiem apvainojumiem, visu mūžu cieši sadarboties. Nu, kas tur var labs iznākt?

virietis2021c    1 Vēl jau daudzi pieļauj kļudu, domādami, ka beidzot tūplītī, nekas nebūs. Bet var iztecēt un ne tur ietecēt. Vienīgais drošais variants - dziļi riklē, lai šī saujā neiespļauj un neiesmērē.

coldlands    1 Jaunkundze nezināju, agrāk pārsvara dzīvoja ar mātēm. Man škiet, ka tāpēc tantam patīk seriāli ar kašķiem, visādām ģimenes drāmām, un tad pie šķiršanas viņas cenšas to realizēt savā dzīvē, mēģinot iešķiebt bijušajam pavēršot pret viņu arī bērnu, un onka negribēdams šis drāmas attālinās arī no bērniem.
Protams gadās ģimenes, kas atrisina problēmas inteliģenti☝

Dzeguzessbalss    2 Es zinu vairākus gadījumus, kur sievietes ar bērniem manipulē, neļaujot pat tikties tēvam, lai tik uzturlīdzekļus dabūtu. Un viņām nekad nav gana, pašas nav gatavas pat pusi dot. Un bāriņtiesa, kā arī tiesa( pilna ar feministiskām bābām) to neredz un automātiski atstāj bērnus mātei, nevis pie tā vecāka, kas var labāk uzaudzināt. Tas nav tik viennozīmīgi. Tāpēc pilnībā atbalstu tēvus, kas bērnus grib sev, jo gan jau tam ir pamats. Un tās sievietes, kuras ir mātītes, ne mātes, lai iet kur iedamas. Kauns par tādām švabrām.

Simbioze69      Automātiski gan. Jo tad var iztiesāt 1000 EUR mēnesī uz bērnu.

preilene      Simbioze69, Itālijā tā ir gan- bērni pēc šķiršanās paliek pie mātes, tāpat kā visi īpašumi, un šķirtais tēvs maksā 1000 eur mēnesī par katru bērnu. Par LV šis gan nav dzirdēts.

fargo      ne tikai, bet jo sevišķi tiesu praksē laulību jautājumos - bērni, alimenti, konflikti, bijušā laulātā piespiedu uzturēšana atlikušo mūžu utt., ir klaji diskriminējoša pret vīriešiem. tāpēc.

Vinnija      Nez, varbūt pavāra sertifikāts var līdzēt

mairita1971      No vienas puses tas ir labi,ka bērni aug ar abiem vecākiem,pa divām nedēļām pie katra.Bet mūžīgā koferu sajūta,kad īsti nav sava pierastā kaktiņa nogurdina pat pieaugušo,bet bērnam varētu būt būt pat grūtāk.

Eivisa      Mans uzskats tāds, kurš to savu p....nesaturēja, tas iet no mājās projām, bērni nemaina ierasto vidi....bet otram vecākam netiek liegts tikties, būt kopā ar bērniem, rūpēties par viņiem. Devu savā laikā izvēli, savādāku seksu ar citu vai ģimene un bērni.....nu vīrs izvēlējās to seksu, jo šai reti gribējās....tai citai. Bet man palika dārgākie mirkļi, un domāju, ka to mirkļu bijušajam vīram žēl......viņš nav bijis blakus. Bet kontakts bērniem ir joprojām labs, jo nevēlējos tēti liegt!Un ar bērniem nemanipulēju.

Vinnija      Tā kā vīriešu uz planētas ir aptuveni tikpat daudz, cik sieviešu, tad gaudu dziesmas neadekvātas. Izņemot ne pārāk retu gadījumu, kad meitene sūri grūti nošņorē čali no augšstāva plauktiņa (smukāks, gudrāks, bagātāks, talantīgāks etc). Nu tad jā, labākajam nav alternatīvu. Tad darbs psihologam, kas iesaka priecāties, ka babulis vsp sastāv orķestrī. To pašu ohuja sikoterapevti pasaka bez maksas!

AivarsN      Vēdiskajā kultūrā, vēl pirms kristietības, tādas tiesas vispār tikai ļoti retos gadījumos bija vajadzīgas. Visi dzīvoja pēc vienkāršiem, labi saprotamiem likumiem, kuri izturējuši ļoti garu laika pārbaudi un izrādījušies ideāli. Piedevām, sabiedrība bija daudz izglītotāka, vismaz garīgajā jomā. Šķiršanās toreiz bija ārkārtīgi reta parādība. Ja nu tomēr līdz tam nonāca, par vainīgo tika uzskatīta sieviete, jo tieši sievietes bija atbildīgas par ģimenes pavarda sargāšanu. Bērnu audzināšana, tiklīdz mātes tos pārstāja barot ar krūti, bija vīriešu uzdevums. Tāpēc šķirtajai sievai nekas cits neatlika, kā vienai pašai pamest ģimeni ar to kas mugurā. Ne vienmēr vecāki bija gatavi savu neizdevušos meitu pieņemt atpakaļ, jo viņa taču bija aptraipījusi dzimtas godu. Arī vēlreiz apprecēties, izredzes bija tuvu nullei. Tiesa gan, toreiz vīrieši nelietoja neko stiprāku par medalu un tad arī tikai svētkos. Tāpat bija audzināti un izglītoti tā, lai spētu apgādāt un aizsargāt savu ģimeni, pat kritiskās situācijās, jo tas bija viņu dzīves pamats un galvenais uzdevums. Tāpēc arī sievietēm nebija iemeslu šķirties.
Bet nekas. Gan jau drīz atbrīvosimies no sociālo parazītu okupācijas un viss pamazām nostāsies savās vietās.

VendijaS  2   Māte bioloģiski ir tuvāka bērnam, nekā tēvs.

coldlands      Aivar, vai tu nevarētu lūdzu nosaukt tos agrāko laiku datumus, kad cilvēki bij izglītotāki un labāk audzināti?

AivarsN      Okupanti ir pārrakstījuši vēsturi. Tāpēc par pēdējiem gadsimtiem informācija ir visgrūtāk atrodama. Sākot jau ar Zemes kolonizāciju pirms vairāk kā 600 000 gadu, līdz pirmajam parazītu uzbrukumam pirms 136 000 gadu, mūsu tālie senči, gan tehnoloģijās, gan garīgi, bija ļoti tālu priekšā mūsdienu okupētajai un degradētajai sabiedrībai. Atkopusies pēc planetārās katastrofas, civilizācija ātri vien atguva iepriekšējo līmeni. Taču galaktiskie parazīti vēl vairākas reizes gan uzbruka tieši, gan iefiltrējās kā Atlantīdā un tagad, lai pakļautu sabiedrību no iekšpuses, kas tagad viņiem arī izdevās. Pēdējā laikā ik pēc pāris gadsimtiem, notiek lielā nonullēšana, pielietojot dažādus masu iznīcināšanas ieročus, vai izprovocējot planētas mēroga dabas katastrofas. Aptuveni 200 gadi pagājuši pēc pēdējās lielās masu slepkavības. Izskatās, ka viņi tagad grib tā pa kluso liekos noindēt. Ja cilvēki to pat nepamana, par kādu attīstību vispār var būt runa?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu