Covidesgoisms no vecāku puses

Daudzi vecāki ir gatavi aizkavēt ekonomikas atlabšanu un par riskēt ar vecā tēva un vecās mātes dzīvību tikai ērtību dēļ! Ja tik ļoti vajag sīkos nobāzt malā, varbūt nevajadzēja dzemdēt?

abols23    2 Nē,mēs vakcinēsimies.lai būtu droši!Vai nav stulbums augstākā mērā?Vai mēs līdz šim jutāmies apdraudēti?Jaunā paudze saka vecākiem:Vakcinējaties,jo to iesaka ārsti!Vai jūs esat dzirdējuši kaut viena virusaloga atzinumu Latvijā?Dzirdu tikai politiķu izteikumus par Covid inficēto skaitu.Neviena ārsta atzinuma!Kaut ko Apinis runā,un par to liels paldies viņam.Zombēti esam katru sekundi masu mēdijos,jo par to ir samaksāts!Kariņam protams.

AivarsN  1 2 Un kā paliek ar bērnu fizisko attīstību, redzes saglabāšanu, komunikāciju ar vienaudžiem? Vai tā šodien vispār ir izglītība? Daudzi vecāki izņem bērnus no skolām, organizē kolektīvo mājas apmācību. Kamēr mani 6 dēli izauguši, mana imūnsistēma vienmēr tika apgādāta ar jaunākajiem vīrusu paveidiem un tā tas turpinās arī tagad. Tāpēc tā vienmēr ir labā formā un pat ja gadās kas nopietnāks, pārslimoju pavisam viegli, netraucējot medicīnu, ar tējiņām un medu vien. Pat ja tas makaronvīruss eksistētu, tad man tas būtu piegādāts jau neskaitāmas reizes un būtu sen izstrādājusies imunitāte. Beidziet vienreiz klausīties tos viesstrādniekus. Viņiem par to labi maksā, bet sajēgas ne vairāk kā cūkām no aviācijas.

Valensija01      Aivar, bēdīgi, ka komunikācija ar vienaudžiem iespējama tikai skolā. Jā, šī ir izglītība, neērta vecākiem, bet ir!

AivarsN    1 Valensija. Varbūt nezini, ka lauku reģionos klasesbiedri dzīvo tālu, pat vairāk kā 10km attālumā. Tikai brīvdienās var satikties un tad arī ne ar visiem. Pavisam cita lieta, kad caurām dienām visi ir kopā un veidojas draudzīgs, saliedēts kolektīvs. Kad pēc vairāku gadu mājas apmācības, tādi vienīgie bērni ģimenē nonāks sabiedrībā, viņi taču nespēs tajā iekļauties.

dabasmiilis  1 2 Ko var prasīt no vecākiem, ja liela daļa vecāku rakstīt nav iemācījušies, kur nu vēl par ko vairāk runāt - tādi arī gatavi bērnus kaut kara laikā uz skolu sūtīt, lai paši neuzņemtos atbildību. Ko tādi bērnam var iemācīt!?

AivarsN      Bet var taču vairākas ģimenes apvienoties, kaut vai noalgojot mājskolotāju, ja vismaz viens no vecākiem nav spējīgs mācīt bērnus. Paši var izvēlēties, pēc kādas programmas mācīt, lai bērni tiešām iegūst dzīvei nepieciešamo izglītību, nevis to sorosītu debilizējošo.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu