Kā atbrīvoties no nevēlamas grūtniecības

Sievietes, lūdzu dodiet padomu. Esmu stavoklī 4. nedēļa, bet bērnu negribu jo četri jau ir. Vai ir kāda cita iespēja, bez aborta, kā atbrīvoties no nevēlamas grūtniecības (kādas tējas vai tinktūras)? Šobrīd abortu veikt nevaru jo atrodos ārzemēs, bet Latvijā būšu tikai 4, 5 mēnesī.

nepieradinaamaa  4 2 ...mja... nju nezinu... vari meegjinaat ienjemt klingjeriishu tinktuuru taa pavairaak un karstaa vannaa paseedeet, pacilaat skapjus, gultas... un visu paareejo..., bet man tas nekad ar nav liidzeejis. Pat nezinu, ko Tev ieteikt. Nju ja miili to cilveeku, tad varbuut noriskee? Katrs beerninsh naak ar savu sveetiibu.

melisaM  9 4 tipa aarzemees slimniicu nav....

izsargaaties neesi iemaaciijusies?

Mutere  9 3 Ja jau četri ir, tad piektajam var atrsat ir laiku ir vietu.
Interesanti, vai tad pa visam sievietes ir tik neizglītotas, ka paprasīt padomu zin tikai tad, kad ir jau stāvokli, Varēji jau uzrakstīt un paprasīt, kā izsargāties, jo četri jau ir.
Neatbalstu abortu! Neatbalstu slepkavību!
Vajag domāt ar galvu nevis pakaļu.

sienazite  5   Padomaa,vai tiešaam ir taa ,kad tu to beerninū negribi,jo katrs berns nak ar sveetiibu.Un ja tiesaam neeveelies beerninū laist pasaulee griezies pie arsta!

Pucens  3 1 Tautas metodēm nav garantijas un mēģinot tikt vaļā vari izprovocēt bērnam attīstības defektus un netikt vaļā. Neredzu citas iespējas kā medicīnisks aborts. Slimnīcas ir visur.

dada  6   Vai tu nevēlies dzemdēt un atdot bērniņu audzināt audžu ģimenē? Tagad stāv rinda pēc bērniņiem, ko adoptēt. Un sirds arī būs mierīga, ka savam bērniņam būsi devusi dzīvību un citu, laimīgu ģimeni.

nepieradinaamaa  1 1 spesi uztureet! Es ar taa domaaju, kad paliku staavoklii ar tresho. Bet dziivee viss nokaartojas, turklaat beernu interesees, ja ir miilestiibas klaatesamiiba.

sauliite_spiid    3 Ar tautas līdzekļiem nevajag riskēt - kā jau teica Pucens. Tiešām - vari netikt vaļā, bet iegūt bērnu ar garīgās attīstības u.c. defektiem. Mēģināt vari, ja tomēr līdz 12. nedēļai iztaisīsi abortu tā vai tā, jo tad jau vienalga (ja vien nebaidies pati savu veselību sabojāt).

Beidziet sunīt un mācīt tad, kad viss jau noticis! Kam negadās:(((

selavie  2 1 nu, ja jau tas buutu tik vienkaarshi, tad neviwena nemekleetu aarsta palidziibu...esmu dzirdeejusi visaadus mulkiigus staatsinjus par briinummmetodeem, bet nevienu reaalu piemeru dzivee sastapusi neesmu...tas buutu interesanti, ja pieredzee patiesaam padaliitos sieviete, kas sadaa viedaa ir izprovoceejusi spontaano abortu...

KleopatraX      Tur vairs nav ko praatot,kas bija jaadara,lai taa nebutu,tagad vai nu jaapienjem shis fakts un jaagaida beerninjsh vai arii jaadodas pie ginekologa-pirmajaas nedeeljaas ir iespeejas dazhaadas,viss atkariigs no Tavas veseliibas un ginekologa uzskatiem.

bonaqua    1 Ja patiesi esi nolēmusi bērnu nelais pasaulē, tad jau atliek tikai aborts.Diemžēl...

magone_2004    1 Kad tik lēti un vienkārši gribot, nesanāk dārgi maksāt par risku...
Ir lietas, kur pašdarbība neder. Ar savu veselību un dzīvību riskēt sievietei, kurai ir 4 bērni, ir vairāk kā vieglprātīgi. Lūdzu, nevajag nekādas karstās vannas un pie tam ārzemēs! Saviem bērniem tu esi vienīgā, kas var viņus aizstāvēt un par viņiem patiesi un no sirds parūpēties....

vilceniite  1 1 Mani atstaaja viirs,bez darba un ar 2,5 gadiigu beernu uz rokaam.Tas ir mans treshais beerns,kursh naaca pasaulee,kad man jau bija gandriiz 42gadi.Bija gruuti,bet nekad neesmu nozheelojusi,ka vinju atstaaju(aarsti arii teica,ka beernu vairs nebuus).Pashreiz vinjam jau 5,un ar mums abiem viss kaartiibaa,badaa nemirstam.Nenogalini beernu,nozheelosi visu atlikusho dziivi,bet atgriezt vairs nevareesi.

Orpata    2 Nju Juus patieshaam vareetu atdot savu beerninju kaadai audzhu gimenei...Parunaajaties ar draugiem,radiem...Issti nezinu.....!!!!!

Regucis      Cik noprotu,tad beerninjsh nav no viira....ja chetri ir,tad shim beerninjam arii atradiisies vieta Tava dziivee...padomaa par sekaam...ja dzersi teejas un zaales un beerninju atstaasi...!!!

klaburcuska      Aborts ir slepkavība. Kam dabā nolemts rasties, to cilvēkam nebūs iznīcināt!!!

Ieteikt es tev varu aiziet pie psihoterapeita un lūgt palīdzību, lai tu kļūtu stipra un pozitīvi domājoša. Ir brīži, kad liekas, ka grūtāk vairs nevarētu būt, bet tici man - ja ir četri, tad, kā jau iepriekš kāds teica, domāju, ka laiks un vieta atradīsies arī piektajam.

Protams, ka padoties ir viegli, bet citreiz cīnoties par sevi un saviem bērniem, atdodot pēdējo, iespējams sasniegt piepildījumu, par kādu dažs labs tikai sapņot var...

diormeitene    2 Ja esi arzemees, tad tur esot tada metode - kaut kads medikaments, kursh izsauc abortu..L-ja shis medikam. nav regjistrets. Bet kamdelj nevari veikt abortu, ja esi arzemes??? 2005-04-19

abeljzieds      Tikai ārsts un tikai legāli,gribi lai tie 4 paliek bez mātes,kā vispār vari tik stulbi rakstīt,kaut kāds vājprāts,psihiski nestabila būtne. 2016-08-06

des_moments_de_bonhe      Vai bērna tēvs zina, ka esi gaidībās? Domāju, viņš ir pirmais, ar ko būtu par šo tēmu jāparunā. 2016-08-19

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu