bērnu grāmatas

mans mazais vunderkinds lasa grāmatas! (pareizi, netipiska parādība mūsdienās) viņš ar lielu prieku izlasīja "greizu spoguļu karaļvalsts", lasītu arī Poteru, bet skolā tā nav obligātā literatūra. viņš grib divus labumus reizē, - lai būtu kā obligātā literatūra lasīta, un arī grāmata interesanta. lūdzu ekspertus padalīties zināsanā par grāmatām, kuras ieteicamas 10-12 gadu vecam zēnam.
P.S. kamasutru un tml. lūdzu neieteikt, tās jau viņš ir pārlapojis un atzinis par neinteresantām, - svešas tantas ar pupiem un onkuļi ar krāniem viņu vēl neintersē

KONSUL      Neatceros, ko lasija mans berns tajaa vecumaa, jo biju parak aiznemta:(;p

Pati lasiiju - Vernu, Dz. Londonu, Alisi un visus Tessas nosauktos, kaa nederiigos;p Visus izkonkureja Vinnijs un tie, kuri kometu gaidijaa - nosaukumu piemirsu:)

p_p      Es gan īsti nesaprotu, ar ko Poters ir sliktāks (vai labāks) par visiem 10:32 uzskaitītajiem darbiem (kuri visi kā viens ir lasīšanas vērti!!!) - vai tiešām tie visi ir ārpusklases lasīšanā?
Manējais kā reize tajā vecumā par Poteru fanoja. Pēc tam nāca Artēmija Faula periods, tad lēnām pārgāja uz Gredzenu pavēlnieku, tad arī uz Ž.Vernu & Co.

SievieteMelnaa      Man gan meitene (tuulin 12), tapeec gruutaak ieteikt, jo jau 2 gadus topaa, galvenokaart, ir visaadas meitenju graamtaas. Tomeer - Piters un Vendija un 2as Lotinjas ir mazaakiem beerniem domaata literatuura. Guliveru lasiija 10 gadu vecumaa un ljoti vinjai patika. tajaa vecumaa apeed Mazaas raganinjas, Pepijas un gandriiz jebkuru Kestnera graamatu. Alisi briinumzemee neesmu veel devusi, jo taa gan ir sarezhgjiita graamata.
Puikam es piedaavaatu Tims Taalers jeb paardotie smiekli. Ar nosaciijumu, ka ir tie 12 un patiik matemaatika. Un veel - bibloteekaas ir DAUDZ labu latvieshu graamatu, ne klasiskaas bet jauno autoru. Vajag tik rakt.

hren_vam      Super ka vel lasa.. grāmatas!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu