Kādu spēli dāvināt piecgadīgam bērnam?

Vajag ātru un konkrētu padomu ko dāvināt. Sīkajam rīt dz/d. Gribūju viņam uzdāvināt elektronisko rokas spēli, jo šis man vislaik ņem nost m-telefonu un dragā tur spēles. Esmu atpalicis un no tām neko nesaprotu. Puikam paliek 5 gadi un doma bija uzdāvināt kautko līdzīgu, kā kādreiz bija elektroniskā olu ķeršanas spēle. Lūdzu bez moralizēšanas un budžets ir m- telefona robežās (40 Ls), jo savādāk es viņam uzdāvināšu telefonu. :)

shield      Varbūt Lego? Maniem puikām patīk lego (tie mazie klucīši, kur jāsaliek, ir kastē ar noteiktu mērķi, piem, auto, lidmašīna, mājas, vilciens, kuģis u.c ar cilvēciņiem). Var salikt, kā vēlas, noder domāšanai. Ir vēl konstruktori visādi.
Tad vēl var no koka kādu spēli, kuru var spēlēt arī ģimenē pēc tam, piem. spēle Tornis (veikalā lelle.lv- tur plaša izvēle ar spēlēm, kas attīsta loģisko domāšanu). Un var arī šahu!

jollyroger      nopeerc PS3 ar modern warfare- beerns bus sajuusmaa

JurisK      Nupat vienaa zhurnaalaa izlasiiju par galda speeleem - to tagad esot milzu izveele, piemeerotas gan beerniem, gan pieaugushajiem, lieli cilveeki atmetot kompja speeles un saak speeleet taas galda speeles, esot taadas, kuru izspeeleeshana aiznjemot pat vairaakas dienas. Kaut kas liidziigs Dzhimandzhi:))

sauliite513      ......vai nu kompjuuutera speeeliiites vai uz pults mashiiiinu..... 2013-05-21

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu