Puika vai meitene?

Kāda , meitenes, ir jūsu pieredze, kurā gaidību mēnesī noteiktais topošā bērna dzimums ir izrādijies galīgs un nepārsūdzāms? :)

nenopietninopietna2  2   Nopērc baltas drēbītes un nebūsi kļūdījusies! Pārējo nopirksi tad, kad piedzims bērniņš.

Ingaxx      Foršāk ir nezināt, kas būs. Un baltas krāsas drēbītēm nav pilnīgi nekāda vaina!

Effy      Manam mazajam pirmas drebites bija salatzaljas.It ka jau zinaju, ka bus puika, bet to jau nekad 100% nezini droshi :) var but ari meitenite, kas rada visiem pigu :D
Noporku pirmo komplektinju, kura ieksha bija vairakas drebites dazhadas kombinacijas. Pilniba pietika laikam dzemdibu namaa. Pa lielam tam mazajam kunkulitim ir vienalga, kada krasa vinju sagerbj un kada krasa istaba. Ka tik puncis pilns, pampis tirs un lauj gulet :) Tadi mazi berninji 80% savas dzives pavada miega.

vintra16      Nav prātīgi paļauties uz sonogrāfijas datiem par bērna dzimumu. Pirmajā reizē teica, ka nu tā kā varētu būt puika. Tad otrajā reizē tā kā meitene.. nu trešajā reizē vispār nebija skaidrības. Gala beigās piedzima puika :) Un krāsu tak ir tik daudz!! Kādēļ jāieciklējās uz tām divām? Un taisnība par to, ka bēbim ir pilnīgi vienalga kādās krāsās ieģērbts - ka tik paēdis, siltuma un sausumā.. ļaujiet tik gulēt un augt :)

ako7      Nu kāda tur vide vēl....it kā bērnam piedzimstot nebūtu vienalga kādā krāsā tapetes:) ....un drēbītes ar dažas tik var nopirkt,jo nevar taču zināt cik garš tas bēbis būs.

laiskums      Puika vai meitene? foto Vispiemērotākā krāsa jaundzimušajam manuprāt ir baltā, kā eņģelītim! :)
baltā tērpt var gan meitenīti, gan puisīti, un tomēr vai tam ir tik liela nozīme, svarīgākais, ka bērniņš jūtas labi, ir paēdis pilnu punci, silti saģērbts un tā...:)
Nezinu kā Jums citām, bet es intuatīvi jutu, kas man piedzims, jau no pašiem pirmsākumiem...visu gaidīšanas laiku zināju, ko nēsāju zem savas sirsniņas...un ultrosonogrāfija tikai to apstiprināja! :)

amarillis_      19. nedēļā tasītā USS neparprotami viss bija redzams un turpmak tikai apstiprnajās. Pirmās drēbītes bija baltas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu