Bērni un kailums ģimenē.

Kā attiecaties pret kailumu ģimenē? Viena lieta ir pašu bērni, cita - kad tādi ir sastaptajam mīļotajam vai mīļotajai. Reiz mazgājos vannā un iekšā ienāk mīļotā dēlēns. Tā kā viņš pats nesakaunējās, arī man ko kaunēties nebija. Bet kā ir, ja tam bērnam tomēr no otras puses audzināšana ir krietni sterilāka, vai jūs mēģinātu ko mainīt? Vai varbūt otrādi - mīļotā/-ās sīcis uztver to normāli, bet jūs tas mulsina un uzskatāt, ka bērnam plikumi nav jāredz? Un vai ir nozīme -sava dzimuma tas bērns vai pretējā?

ko_nu_vairs      Kā var mazgāties svešā vannā un neaiztaisīt krampi.To es nesaprotu.Ož pēc izvirtības,noslieces.

liancite      iemāci puikām caur kailumu saredzēt cilvēku...tas mums kaut kā paslīd garām, paliek tikai seksa objekts...diemžēl!

andris1315      Katrs jau taj savai nosliecei uz savu plikumu atrādīšanu atradīs 101 iemeslu,lai to turpinātu darīt!Zināju tādu nūdistu ģimenīti,kuri pat pie galda pliki devās ēst...bērni no šīm izdarībām cieš visvairāk-sākumā to puiku tik izsmēja,kad šis atļāvās draugu,paziņu bariņā uztaisīt *izlēcienu pa pliko*,bet jau skolā viņu vienkārši dauzīja visi,kam nebija slinkums.
Bet par Deizas komentiņiem-šermuļi pa muguru skrien lasot to stulbumu ar perversu piesitienu!

DAfrika      Es visur krampējos ciet, ja kādā iestādē nestrādā slēdzene, nolieku kādu uz "šuheri", ballītēs tam piekrīt pat sveši vīrieši, atbildīgiu sargā durvis!
Bet ja jau neslēdzi durvis, tad jau kādu gaidīji iesperamies.

Adamsone      Visi šitie "mīļotie"un "mīļotās" nav nekāda ģimene, bet tā.... - īslaicīga savienība, kas pēc neilga laika tiks aizvietota ar citu. Kārtējā tante mazgāsies, puika skatīsies - kuru tas interesē... Apprecies vispirms, citādi šitā krūmu gudriniece reāli sāk besīt...

av2      varbuut es dziivoju uz marsa , ibj, veel NEKAD nesmu bijis kautkur - balliitee, kaada maajaas, darbaa, kaadaa citaa iestaadee ......kur nebuutu tualetee podzinn durviis , sleedzene. Bet nu....EUropaa varbuut ir savaadaak ;))Moderni , ibj , :(

never_pa      guļamistabas durvis arī neslēdzat ciet ar domu, lai dēlēns redz, ka sievietes ir dažās formas/ neformas?
Pieļauju, ka nav viņam vairs 2 gadi un mazgāšanas, gluži kā sēdēšana wc tomēr mazliet diktē personīgās telpas ievērošanu.

NARINJA      ...mjaa, ja jau maate par beernu plikumiem saak reaali "smagi" aizdomaaties, tad man domaat...nu perversa maatiite, nu perversa,WOTT! un veel izklaideetaaja mazgajoties...diez ar ko izklaidee ?..ar plikiem pupiem vai atvertaam luupaam, hi!:))))

Lucy      (c)andris1315 (2013-07-06 18:18) viedoklis
Bet par Deizas komentiņiem-šermuļi pa muguru skrien lasot to stulbumu ar perversu piesitienu.
pievienojos ar visām četrām andris+++

labriit    1 Pajautā tētim, ko viņš par to domā.Un ja tētim nav pretenziju, tad jau ģimenē kašķa nebūs.
Manā ģimenē kailumu neslēpa, vienīgi ģenetālijas, dzimumorgānus centās aizsegt un viss.
2013-09-01

labriit    1 ....vēl es atceros tos laikus, kad daudziem nebija ērtību un cilvēki gāja uz pirti mazgāties un es arī bērnībā gāju uz pirti.Mammas savus mazos puisēnus lpirmskolas vecumā ņēma līdzi sieviešu nodaļā.Tas bija normāli un normali puikas auga. 2013-09-01

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu