Dāvana pirmklasniekam

Ko uzdāvināt dzimšanas dienā puikam (7 gadi, sācis iet skolā)?

Deisa (2016-10-04 19:58)      Dēliem tajā vecumā tika dāvinātas grāmatas. Man likās, ka ir taču interesantas, viņiem - pāris dienās izšķirstīja un viss, beidzās interese. Taču, kad dēlam uzdāvināju "Ilustrēto zinātni" uz pusgadu, katru mēneša sākumu nepacietīgi dīdījās gar pastkastīti un lasīja arī. Tiesa, atkārtoti vairs nelasīja.
Otrs puika atkal gribēja kādu mazu mājdzīvnieku, uzdāvināju degu. Puika bija pārlaimīgs un pats arī zvēru aprūpēja - tīrīja būri un pa savu kabatsnaudu pirka pārtiku un granulas lopiņam.

LaskovijMerzavec (2016-10-04 21:02)  1 1 Meitenei (5.gadi) ir mobilais. Viņa spēlē spēles, zvana draudzenēm, skatās multenes. Lasīt vēl isti nemāk.

Spēles nu maksimums stundu dienā. Un ātri apnīk. Un tad ne katru dienu. Viņai ir citas interesantas lietas ko darīt.

Neko stulbu vai sliktu ka ir mobilais nesaskatu.

Vaukskis (2016-10-05 03:18)      2010.gadā tika izlaista, manuprāt, ļoti svarīgai lietai bērnu skolas dzīvē veltīta monēta- ābecei. Tika izkaltas vara-niķeļa sakausējuma 1 lata kolekcijas monētas "Latviešu ābece", kas ir piemērota dāvana skolas gaitas un naudas krāšanu uzsākot ! Vajadzētu vēl arī noteikti izdomāt, kā pamatot un saistoši paskaidrot līdz ar šīs monētas uzdāvināšanu taupīšanas un vērtību jēdzienus ptik mazam bērna, ieliekot pamatus naudas (ne konkrēti šīs, bet vispār) jēgpilnai tērēšanai un labas gaumes izkopšanai, tā kā izpratne par finansēm un naudas lietām "sīkajiem" veidojas pakāpeniski, bet praktiskas pamatzināšanas un iemaņas finanšu jomā bērniem parasti nemāca ne bērnudārzā, ne skolā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu