Sieva nevēlas mazuļus

Pirms precībām runājām, ka mums būs mazuļi, kad viņa pabeigs mācīties! Vasarā jau bakalaurs kabatā, bet tagad par to negrib ne dzirdēt.

ube      Dzīvokli varēji viņai dāvāt pēc bērna dzimšanas, tikmēr būtu tavējais. Gudrāk būtu.

Eivisa      21 viena gada vecumā bakalaurs nekā nevar būt, ko te fleitē????

elsa      Ja mans vecis sēdētu ohujā, es arī negribētu. Lab, ko man, vecenei, vairs gribēt...bet tīri hipotētiski. :D

langstins      OHO Nav spriedzes...moderiņi sisina jēgu...

Tessa      trollis.

Chris1986      "Dzīvokli varēji viņai dāvāt pēc bērna dzimšanas, tikmēr būtu tavējais. Gudrāk būtu." - nu ja, tās labākās idejas vienmēr nāk par vēlu :D

aija_69  1 1 Dzīves pabērnu, kurš 21 gada vecumā ir tikusi zem sievas aubes pie veca vīra sāniem vismaz teorētiski kaut kā varbūt spēju iztēloties, bet vīrieti ap 50, kuram ir reāla dzīves pieredze un kurš ir ievedis purvā gan sevi, gan šo nepieredzējušo meiteni, nesaprotu. Visam dabā ir noteikts savs laiks un sava kārtība. Visticamāk, jaunajai sievietei vēl pat īsts mīlestības ziedonis nav baudīts. Protams, ka dabas ieliktā sievietes intuīcija saka - nav pareizais laiks, vieta un situācija, lai dzemdētu.

langstins      ŠODIEN Reģistrētccc

Chris1986    1 Kā tad, aija69, te jau skaidri redzama liekulība baltiem diegiem šūta :D Ir kā aizstāvot nezināmās jaunās sievietes, kā sarkans pavediens cauri visam aužas pašas rūgtums, ka pašai viss prātnē un ka tēmas autors izvēlējies jauno, nevis tevi :D

Aivariga  1   Izskatās ka solīja, jo ir ērti, bet bērnu labāk kā nav..... Pats pēc 5 gadiem raudāsi... Nebūsi jau pirmais izmantotais papiks.
P. S. Parasts scenārijs: rūpīgs patīkams papiks, bērni, dzīvoklis kredītā, vardarbība ģimenē, tevi izmet no dzīvokļa, tuvošanās aizliegums, bet Tev paliek pienākums maksāt kredītu, uzturlīdzekļus un ar bērniem vari tikties bāriņtiesas psihologa klātbūtnē par 30 eirikiem uz divām stundām parkā.

aija_69      Latviešu kino klasikas Salna pavasarī mūsdienu versija?

21.56. Manā vecumā par mazuļiem domā mani bērni, bet es lūkojos uz dzīvespriecīgiem vectētiņiem. Arī sievietei ar ilgstošu dzīves pieredzi nav labi izmantot savas priekšrocības un ievilkt kaislību purvā vīrieti, kurš vēl sper tikai savus pirmos soļus ģimenes dzīvē (pat ja viņam 51).

Nenoliedzu, ka ir pāri ar 30+ gadu starpību un šādas savienības var veiksmīgi funkcionēt (personīgi gan nepazīstu). Taču tikai ar materiālo pusi nebūs iespējams izpelnīties jaunības mīlestību.

Epifanija    1 Onkul, atjēdzies, tev jau mazbērni jāgaida!😂

dabasmiilis  1 1 No sērijas "Cukura tētuka nedienas!"

Pievienojos visiem - esi par vecu , iedod labāk viņas telefona numuru [ceru ,ka telefonu arī esi viņai nopircis] , braukšu preciniekos - tā teikt ,par bērniem parunātu!!!

Dzeguzessbalss      Tas ir jau no alu, mamutu un sazin kādas vēl nezināmas ēras- sieviete gatava dzemdēt kaut nez cik bērnus, no tā vīrieša, kuru uzskata par vislabāko (gēni, finansiālais nodrošinājums bērniem, stabilitāte utt.) Nav jāizdomā jauns divritenis! Tātad vēl tādu vīrieti nav atradusi, turpina meklēt.

Chris1986    1 "sieviete gatava dzemdēt kaut nez cik bērnus, no tā vīrieša, kuru uzskata par vislabāko (gēni, finansiālais nodrošinājums bērniem, stabilitāte utt.) Nav jāizdomā jauns divritenis! Tātad vēl tādu vīrieti nav atradusi, turpina meklēt" - es tik domāju, cik procenti no vīriešu popuācijas daudzmaz atbilst šiem kritērijiem - 5%, 10% vai 20%? Un atlikušais, teiksim, 80% sieviešu pacietīgi gaidīs, līdz atkal "atbrīvosies" kāds no šiem iekārojamiem vīriešiem - tipa, līdz pienāks viņas rinda kādu laiku patrā.. ties? :D
Epitāfija, interesanti, kā onkuls var piedalīties mazbērnu gaidīšanā? Palidzēt dēlam iztr. vedeklu? Fui, fui .. :D

Letija      12:19
Nu, vai nav nožēlojami, ja paši vīrieši atzīst, ka tikai 5, 10 vai 20% ir derīgu vīriešu?!
Bet savu unikālo nenovērtējamību un mūžīgo jaunību šeit steidz pasludināt pilnīgi visi!

Chris1986    1 Letija, tie mazie procenti nav, kā vīrieši paši par sevi domā. Tie ir, ko par derīgiem kopdzīvei uzskata sievietes - "nu, tā lai visām citām skaustu" :D Un katra pelēkā pele neparakstīsies ne uz ko mazāku, kā peļu ķēniņu vai vismaz princi. Tad nu nākas stāvēt rindā un gaidīt, kad kāds atbrīvojas

Vinnija    1 "nu, tā lai visām citām skaustu" ir slims kritērijs. Meitenes, jūsu bērns būs līdzīgs viņam, nevis viņa auto.

ketija64      acīmredzot sievai vajadzēja sponsoru mācību maksas segšanai un nu būs ...ardievu tētukiņ

Forsaakais  1   Viņa no tevis nešķiras tikai tāpēc, ka, acīmredzot, ir vēl ko paņemt no tevis. Kad nebūs, gaidi šķiršanās iesniegumu. Man tevis nav žēl. Pie muļķiem nauda un īpašumi neturās. Visticamāk, tevi gaida siltumtrase un bomāru kompānija, ja nenomainīsi domāšanu. Pamēģināšu īsi matricu. Ko tev no tās jaunās vajag? Bērnus? Nesmīdini. Seksu. Un tikai to. Un tagad padomā cik maksā seksa pakapojumi brīvajā tirgū? Ar tikpat jaunām? Un cik maksā dzīvoklis? Ieslēdz matemātiku - pieņemsim, ka 21 gadīgā ne sliktāka par tavu ( tavējā visdrīzāk ir nesmuka), bet pat labāka maksātu ap 100-200 eur. Un tagad padomā - ja tu nevis vienkārši uzdāvini kādai šļurai to dzīvokli par seksu, "kad galva nesāpēs" ( bet sāpēs daudz un bieži, jo viņai realitātē vēmiens no tevis nāk), bet to pārdod brīvajā tirgū. Pieņemsim, ka pa 80 000. Cik tādas pašas 21 gadīgas ( bet dažādas,kādu vien sagribēsi) tu vari īslaicīgi nopirkt? Tavam atlikušajam mūžam pietiks, ja ņem vērā, ka tev ir 51, hormoni iet mazumā un diez vai vairāk par 2 reizēm nedēļā tev vispār vajag, Un vajadzēs vēl mazāk. Vecīt, savācies. Otra taktika ir solīt, ka pārrakstīsi uz viņas vārda, bet visu laiku atrodi iemeslus, kāpēc to nevar darīt. Kaut vai gribi paskatīties vai viņa labi uzvedīsies ( merkantilās būs tavas, kad vien gribēsi pat, ja pēc tam skries vemt). Pēc laika, tomēr "esi vīlies´ un meklē nākamo. Bļāviens, cik tie veči ir stulbi. Zābaki.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu