Vīrietis, kas aizmirst savu bērnu

Interesē ekspertu domas- ko domājat par vīrieti, kurš " aizmirst" par savu bērnu? Viņam jaunas attiecības, ar bērnu bija tuvas, mīļas attiecības 6 gadus.Tagad nogriezis visu kā ar nazi- neatbild uz zvaniem, brīvdienās neņem pie sevis. Internetā tik raksta, ka ļoti mīlot. Aizvainojums jau ir par to, ka tagad, kad grūti- vienkārši notinas, bet kad būs liela- tad tēlos rūpīgo papucīti. Meitenēm jau papucītis ir dievs. Kā rīkoties šādā situācijā? Klusējot cīnīties pašai, uzmeklēt jauno brūti, staigāt pa tiesām, iet uz papucīša darbu ? Varbūt ir kāda laba pieredze.

edora (2009-11-05 21:42)      ja attiecības bija labas veselus sešus gadus , tad tās nekur nepazudīs , vnk tētim pašlaik riesta laiks , bet tas , kā zināms , kādreiz beidzas ... un tad var sākt civilizēti un gudri meklēt risinājumu ...

SievieteMelnaa (2009-11-05 21:52)      Tavaa jautaajumaa apsleepta liela negaacija. No sirds iesaku pirmkaart tikt galaa ar sevi, vai nav taa, ka vairaak uztrauc taas jaunaas attiecibas un jaunaa bruute (tb, ka Tu esi pamesta), nevis tas, ka ir bez teeva klaatbuutnes palicis beerns. Tas nepiecieshams, jo Tavas negaacijas pret beerna teevu, ies uz beernu. Tiec no taam laikus valjaa.
Par juridisko aspektu te dazhi jautri komentaari. Nav jaabuut preceetai ar beerna biologjisko teevu, lai vareetu kaut ko piedziit no vinja. Bet. Pieprasiit reaali Tu vari tikai naudu, tb - to Tu dabuusi vairaak vai mazaak. Shobriid gan jautaajumaa naudas probleema nav aktualizeeta. Pieprasiit uzmaniibu jeb, lai teevs ar beenru tiekas tik un tik h nedelejaa Tu, protams, vari, bet, ja vinjsh to negribees, tad vinjsh netiksies. Nav likuma un nav tiesas, kas piespriestu spaidu darbus audzinot beernu, kuru negrib audzinaat. Un, padomaajiet, kam gan tas ir vajadziigs?
Veel, par situaaciju kopumaa. Ja esi laba maate, tad paarstaaj analizeet beerna teevu un paregjot naakotni, bet pieveersies savam beernam. Noteikti liec mieraa jauno sievieti, jo ne vinja ir vainiiga tajaa, ka jums ar to viirieti kaut kas nesanaaca. Meitai maate ir vajadziiga vairaak nekaa teevs. Bet - atstaaj meitas zinjaa to, kaada buus vinjas attieksme pret teevu peec 10-15 gadiem. Vinajs dziive, vinjas emocijas. Tur nav jaajaucas un nav jaaveido naids, jo tad beerns ieniidiis dalju no sevis.
Rezumee - psihologjiski ciinies pati (veelams klusejeot), materiaali piedzen uzturliidzekljus.

Lucy (2009-11-05 22:10)    1 Tāds vīrietis ir pedars.
Protams sniedz uz alimentiem,bet uz darbu,nu to gan nē,nahren Tev jāpazemojās.Pieprasi alimentus pēc pilnas programas!!

garaamejoshais (2009-11-05 22:38)      Nezinu, pavisam parasta situaacija izklausaas... Tagad mosh bumbieram kaada jauna bruute, un baigi aizraavies. pirmais laiks paaries, mosh buus ok.

D_a (2009-11-05 23:09)    1 megini vienoties, bridini par tiesiskiem celjiem..NU ko, ja slikta dzirde..cinies likuma varda.Par pareejo, labaak neiespringt un nebojaat nervus.
Par attieksmi pret bernu un emocionaalo saisti, lai pats doma.Nokavees, lai kozh elkonjos.

JurisK (2009-11-06 08:55)      Reti kaads viirietis taa dara, lielaakoties tas notiek taapeec, ka bijusii maisaas pa vidu. Jaunaa bruute greizsirdiiga, ar vienu vaardu sakot - starp divu neapmierinaatu sievieshu uguniim un neizleemiiga viiriesha deelj beernam saap sirsninja!

Decijs (2009-11-06 10:40)      Sasmidinaja dazu sieviesgabalu plurinasana te....
1. Viena pagale nedeg un sveto nav ta ka lai Damite pate savu ricibu godigi paanalize kur nosavusi greizi. Pricom visi satraucas ieklausoties viena puse un pricom sievieskartas parstavei butu apsoluta patiesiba, taisniba un sogis viena persona...=0)))
2. Ja abiem vecakiem japiedalas ir audzinasana berna ir uzturesana un tas jarisina bez emocijam lietiski (piekritu gruti darama lieta).
3. biezaka pieredze liek domat to ka sieviesi mil manipulet ar berniem - caur berniem atriebties berna tevam. Un tenu pieredze rada, ka pec suna principa pasai no veca neko negribas bet atklati pateikt ka vecis var iztikt bez vinas negrib un slepenais greizsirdibas tarps moka un grauz lai cik pasai labi sokas=0)
4. Ja vecim ir berns tad tie jaunajam partnerem ir pa traucekli un kas par izdomu tiek radita lai vecis netiktos ar tiem... Reti kurs vecis Latvijas stulbvalstii ir ar raksturu un var pateikt klau sirsnin nepatik mani berni no ieprieksejam atiecibam - tur murnieks atstajis caurumiti siena (durvis). Un sitas naivums liek pasmaidit aiz ko virietim but labam tevam jaunas atiecibas , ja veco atiecibu berni janoliedz. Toc te deretu paskatities ka musulmanu jauniesi deve Mate 1 , mate 2, mate 3 un mate 4 vinu lielgimenes. PPP
5. Ja esam korekti tad ludzu pienemam to kas nak lidzi un neradam jobnutas situacijas un tad var spriest par moralo impotenci vai kadu kroplumu. Ta ka sai situacija ka ieprieksejie oratori teica ir tris puses starp bernu divi sieviesi un Viriskis (kurs neviemer ir ar raksturu un pilnigu sajegu kas ir kas un ko pasam ta isti vajag).
6. nu ja virietis ir galigs ambalis un neliekas ne zinis tad pareizakais ir , ja berns pie mates aug bernam uztaisit banka kon

bru_nette (2009-11-06 10:50)      var jau piedzīt uzturlīdzekļus, tikai pirms to dara, jāpadomā, jo tēvam sasniedzot vecumu būs arī tiesības piedzīt no bērna uzturlīdzekļus. par to neviena māte neaizdomājas. ja var uzturēt viena, tad labāk nelikties nezinis vispār.

Decijs (2009-11-06 11:15)      Vīrietis, kas aizmirst savu bērnu foto kontu un tur uzkrat naudinu lidz berna pilngadibai , lai tiek macibam, plus vajadzigos prieksmetus bernam noperk tete. Tiesa te ar gadas pieredzet sieviesgabalu divkosibu un tupumu (dazreiz) . Bijusas draudzenes draudzene ir pilniga zogvavere Netikai nospeleja trisistabnieku ko vecis atstaja tipa berniem spelu automatos, bet par berniem doto naudu uztureja vel stuceri. Tapec redzot tadas mulkibas rodas viens secinajums . Sadam rupem jabut juridiski noformetam. Un jajauta, kapec abi lida atiecibas kuras neregule Laulibu ligums....
7.Nu ka mana gadijuma. Ja ir divi berni tad viens pie viena otrs pie otra un katrs vecaks uznemas saistibas par savu bernu ekonomiskas. Ar eksievu ta izdarijam nu berni lieli un nav jazelojas un visu cienu Cienu eksievu un lai Vinai veicas.
Starp citu nikur juridiski nav teikts ka ja virietis audzina bernus, ka sievietei nebutu jamaksa alimenti... D Tapat ja viens pie viena otrs pie otra juridiski iespejams, ka tam kuram mazaka apgadajama suma tiek tiek maksati ta saucamie alimenti no vecaka kuram lielaka izpelna (oficiala).
8. Ja virietis audzina bernu viens tad neesmu dzirdejis , ka kads no tiem sniegtu tiesa to sieviesgabalu kas klendere pa pasauli uz alimentiem. Lielakoties pasi tiek gala. Ari no otro atiecibu zogvaveres neko neprasu un audzinu delenu pats nu jau 7 gadus. Intresanti gan ko no Zogvaveres varetu piedzit... DDD tfuu pat negribu iedomaties=0))

pooh (2009-11-06 12:41)    1 Ar to notīšanos ir tā, ka jāredz kopskats, nevis tikai pāris teikumu, lai pateiktu, kas un kā.

Mana pieredze rāda, ka sievietes prot vienkārši atsist jebkuru vēlēšanos kaut nedaudz tuvināties, pat ne mīlamā bērna līmenī. Iespējams, ka sievietei rūpīgi "strādājot"ir izdevies izveidot bezdibeni, kuru pārvarēt nav vairs vīrietim vēlmes un psiholoģiskā spēka.

Reāla situācija. Apprecas divi cilvēciņi, sievietei jau ir bērns. Jaunajā ģimenē rodas vēl viens bērns, meitene. Viss itkā normāli, vīrs nedzer strādā, nes naudu mājās, abiem bērniem velta nedalītu uzmanību, kad paaugas ņem līdzi pasākumos, izbraucienos.
Sievai nepatīk doties ne pie dabas, ne ekskursijās, ne kur citus. Nepatīk arī pie plīts stāvēt un strādāt arī nepatīk. Tā demit gadi. Pie tam pirmo bērnu sieviete nevēlas lai vīrs adoptē, nevēlas, lai tas dotos tam līdzi, jo tā viņš nomokoties. Vīram piegriežas un viņš sāk dzīvot atsevišķi, sūta naudu, lai sieva ar abiem bērniem varētu dzīvot, jo tā joprojām nestrādā.
Kopējais bērns vasarā dzīvo pie vīra un braukā viņam līdzi, pa visu Eiropu. Vīrs iekļūst atoavārijā, ilgi un mokoši mājās viņam mirst māte. Vīrs neiztur un sākas depresijas. naudas ko sūtīt kļūst mazāk, un sievai nākas doties pelnīt arī pašai. Situācija vēl pasliktinās un 3 mēnešus vīrs paliek bez iztikas līdzekļiem. Abi jau izšķīrušies arī tiesiski. Sieva iesūdz vīru uz alimentiem, meita , jau 17 gadi tiek motivēta vien izsūkt iespējami vairāk naudas, neko pretim tēvam nedodot. Tēvs nospļaujas un pilnīgi norobežojas.
Tādi arī mēdz būt stāsti.

Un sieviete raksta internetā: ko domājat par vīrieti, kurš " aizmirst" par savu bērnu?

Da neko nedomāju, pareizi izdarīja, ka aizmirsa. Jebkura atkarība ir degradējoša un kaitīga!

Maija_Zvaigzne (2009-11-08 14:59)      man ir viedoklis no visaam puseem :)
Kaa meitai - manam biologjiskajam teevam arii ar atminju vienmeer bijis dranjkjiigi un dazju labu reizi tas ir sagaadaajis sirdssaapes. Bet man ir stipra aizdoma, ka ja vinja sieviete buutu bijusi ieintereseeta tajaa, lai vinsh uztur attieciibas ar saviem berniem, tad atminja buutu bijusi daudz labaaka. Bet tante diemzeel taada kaa no meksikaanju seriaala. Nebuutu redzeejusi, muuzjam neticeetu, ka taadi cilveeki pa pasauli staigaa. :))
kaa zjogvaaverei - man ir superiigs beerna teevs un bijushais viirs, kursh audzina muusu deelu. Un diemzjeel iipashi daudz es vinjam ar to shobriid paliidzeet neveru. Un norobezjos. Jo es nevaru atljauties ilgoties vai ljauties `kaa buutu , ja buutu`. Tad es vienkaarshi sajuktu praataa. Mees izdaraam savas izveeles un peec tam par taam maksaajam. Ja tiiri objektiivu apstaaklju deelj sanaak, ka shobriid cena ir sasodiiti augsta, tad atliek tikai turpinaat miileet un cereet, ka viss notiek uz labu.

nakc (2009-11-09 21:25)      Ko Tu vairāk vēlies: alimentus vai tēti, kurš morāli atbalsta savu meitu?
Ja pirmo - ej uz tiesu, ja otro - parunā cilvēcīgi ar to vīrieti.

SNIEGBALTITE_ (2009-11-12 07:43)    1 Nekas nemainiisies.
Viirietim beerns ir vajadziigs tikai tik ilgi, kameer vins ir kopaa ar konkreeto sievieti, kameer miil vinju, tikmeer arii miil beernu. tikliidz kaa vinam uzradusies cita miilestiiba, un nedodies, arii cits beerns ar to jauno miilamo sievieti, taa viss, cauri, uz neatgriesanos....
Varbuut tikai vecumdienaas, kad jaunaas sievas jaunais beerns pasuutiis dir...st un nebuus, kas uudens glaazi padod vecajam, tad atcereesies, ka kaut kad jauniibaaa bija pirmaa sieva un bija arii no vinjas beerns....
Skarbi, teiksiet? Jaa, bet taada ir dziive!

briiva_smuka (2010-01-07 21:46)    1 cik cilvēku, tik situāciju... paziņu ģimenē pieteicās trešais bērniņš (precoties sievietei jau bija meita un laulībā piedzima dēls), tātad uz to brīdi dēlam bija gadi 13 vai 14, vīrs aizgāja pie citas, dēls šo situāciju pārdzīvoja vissmagāk, jo tēvs nelikās ne zinis... pēc kādiem pāris gadiem jaunās mīlas liesmas mazliet apdzisa, vīrietis atcerējās, ka viņam ir dēls, par meitenīti gan, cik zinu, viņš maksā tikai alimentus, nez vai dzīvē vispār ir redzējis... secinājums - nekad neko nevar paredzēt uz priekšu, manuprāt jādara tā, kā liek sirds un prāts... protams, var dusmās mēģināt tiesāties utt, bet vislabāk būtu uzreiz neskriet uz tiesu, bet satikties un vēsu prātu visu izrunāt, ja, protams, otra puse tam piekrīt...
pati audzinu meitu viena un ne brīdi neesmu jutusies par to slikti... bērnam nekad neko sliktu par tēti neesmu teikusi un neteikšu. un pats interesantākais, kad tētis atbrauca meitu apciemot, pēkšņi viņam savajadzējās mani... tādu brīvu, laimīgu un nedabūjamu :)...

Wannabe (2010-01-24 00:58)      neko negribu parmest, bet nu gan jauno bruuti nemekleetu un uz darbu neskrietu,ta manuprat buutu tada pazemosanas, ka maz neliekas.
Tiesam zini ka vins ir latvijaa?

krigers (2011-12-06 20:54)      gribi pisties lieto pretapaugļošanās preperātus,lai vēlāk nav jākauc kuce!

esperanto (2011-12-27 15:27)      Neko, dzīvo nost, gan jau bērni sapratīs!

llze (2013-07-17 12:31)      Kāds bērniem sakars ar pieaugušo stulbumu? Visa pamatā ir cieņas pilnas attiecības, bez varmācīgas uzspiešanas un vajāšanas :) Kad bērns izaugs, pats izlems, kas viņa ir labāk :) Bērni nav vecāku īpašums :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu