Vīrietis, kas aizmirst savu bērnu

Interesē ekspertu domas- ko domājat par vīrieti, kurš " aizmirst" par savu bērnu? Viņam jaunas attiecības, ar bērnu bija tuvas, mīļas attiecības 6 gadus.Tagad nogriezis visu kā ar nazi- neatbild uz zvaniem, brīvdienās neņem pie sevis. Internetā tik raksta, ka ļoti mīlot. Aizvainojums jau ir par to, ka tagad, kad grūti- vienkārši notinas, bet kad būs liela- tad tēlos rūpīgo papucīti. Meitenēm jau papucītis ir dievs. Kā rīkoties šādā situācijā? Klusējot cīnīties pašai, uzmeklēt jauno brūti, staigāt pa tiesām, iet uz papucīša darbu ? Varbūt ir kāda laba pieredze.

Alma (2013-07-19 21:02)    1 piekrītu pooh, esmu redzējusi daudz situācijas, kad nevis vīrietim neinteresē bērni, bet negribas ar to bērnu māti pat ne uz brīdi kontaktēties

hefny (2014-03-20 21:37)      dīvaini,ja sievietes,kuras pašas grib ģimeni, vēlnav ar bērnu , vienā balsī brēktu,ka grib tēvis,kuripametuši jau vienu sievieti ar bērnu!
protams,ka jaunas,brīvas sievietes vēlas ar saistībām neapkrautu vīrieti,kurš grib,var savu spēku,laiku,emocijas/tīras/dot sievietei,abu bērnam.Tas ir normāli,ka sieviete ar prātu-vēlas tikai sev to labāko,lai var savu bērnu ar visu-abu uzmanību audzināt,ka tos,kas jau nav pratuši normāli savu dzimumdzīvi izveidot ar vīrieša prātu-atbildību, bet pamet un klaiņo apkārt,ka nemāk sadzīvot ar ikdienu,ka grib pats būt bērna -aprūpējamāvietā,ka grib tik sexot-bez atbildības.
kam vajadzīgs vīrietis,kas nogremdēsavu kuģi-ar komandu,pamet un meklē jaunu,-ko atkal pamest?
pat džekiem tādu partneri nevajag.
svievietei-netik,jo viņai jāatbild par bērna iznēsāšanu,dzemdībām,izbarošanu,aprūpi,sevi,kā arī bērna audzināšanu.
kam vajag tekuli......kas savu gailīti nevar saturēt.....un rokas ,un prāts kaut kā mazumā?

Jason (2016-11-28 09:38)    1 Palasīju te dažu "sieviešu" viedokli un nudien nesaprotu - ne ta galīgi neadekvātas, ne ta Stervas ar lielo "S": sākumā jūs izcūkājat vīrietim dzīvi un viņu pametat, tad atņemat bērnus, tad atstājat "bez biksēm" tiesā... un pēc tam vēl brīnaties, ka viņš vēlas to visu atstāt aiz muguras un sākt jaunu dzīvi!

Lince (2016-11-29 01:51)  1   Isti nesapratu, vai esi berna mamma vai ari pats berns?
Pienemu ka berna mamma.
Ko te ieteikt? Neko nav ieteikt, jo nav zinamas papucisa un mammucisa savstarpejas attiecibas.
Varbut bernu mil, bet varbut ciest nevar? Ari to no ieraksta nav saprast.
Bet no cilveciguma puses verojot so situaciju, tad ir japrasa lai maksa uzturu bernam.
Un kamer nav zinams viss, nevar ta vienozimigi pateikt atbildi.
Bet kads pamatojums jau vinam bija, ja pameta draudzeni ar pasa bernu.
Varbut uzinaja ka tas berns nemaz nav no vina?
Varbut ari ir kur iekepajies un negrib taja iejaukt bernu un mamminu?
Protams vai iet un izrunaties, ja zini kur vins ir. Bet darit to vaig mierigi, bez uzbraucieniem.
Risinajumu var atrast vienmer, bet ja pati doma ka nespesi mierigi runat, vai ar doma ka ieraugot tevi uzreiz muks prom. Tad noligsti kadu, kas maces izrunaties un nakt pie kada risinajuma kopiga.
Var jau mesties pie miera tiesnesa ari, bet tas i galejais lidzekli un ne tas labakais.
Ir taksu kads iemesls kam to ta dara.
Un beigu gala, vari atrast citu viru sev un bernam, kas gribes Jus abus pienemt.
Tici man, tadi vel ir un daudz.

kabaree (2016-11-29 10:27)      Drīzāk audzināt pašai un maksimāli daudz rādīt pozitīvu vīrieša audzināšanu. Tēvs, kurš pats nevēlas ar bērnu pavadīt laiku, neko labu bērnā nemācēs "ielikt". Vīrieša audzināšanu kaut nedaudz var aizstāt ar gādīgiem vectētiņiem, onkuļiem un māsasvīriem.

Sassy14 (2017-03-13 10:27)      Jaunā brūte droši vien AIZLIEDZ ar bērnu sazināties, stāda ultimātus Tavam bijušajam. Ja labs tēvs bija, tad žēl protams, un ja bērns skumst...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu