jautājums pieaugušo bērnu vecākiem.

manai meitai 18gadi, tagad viņai ir lielisks draugs. arī puiša ģimene ļoti labi viņu uzņem savā pulkā, dažādi lutina, apdāvina. it kā viss lieliski... bet jūtos apdalīta. katru dienu nākas dzirdēt, cik tur ( pie puiša mājās) viss ir jauki, forši... uz turieni vien raujas, šobrīd vispār nekādas citas tēmas viņas galvā nav aktuālas. kaut kur iekšā viss šitas krājas, krājas, tad kādā brīdī izsaku visu kas uz sirds, sarājamies, atkal salīgstam. kkāds mazvērtības komplekss man sāk parādīties - a moš tiešām mūsmājās ir slikti. kā šo situāciju risināt? pārrunas nelīdz :(

barans35 (2009-12-27 20:41)      :) taapeec jau nevajag zaudeet paniku :)),bet kaa viens mans koleegjis reiz teica-vajag tureeties panikas robezjaas.

aluxx (2009-12-27 20:53)      veca dura, pašai nav jāklis, tad čakarē ciu dzīvi, šoreiz savu bērnu.
jo ātrāk tu no viņiem atrausies, jo viņiem būs labāk...
un jautrībai padomā ko tas puisis ar tavu meitu dara, kad viņi ir pliki !

SievieteMelnaa (2009-12-27 21:03)      Nav man pieaugusi meita, bet zinu, ka pie viira tik jaunu nedoshu.

skvo (2009-12-27 21:09)      Taa parastaa maates greizsirdiiba, kad meitu kads "atnnem":)) Ar laiku pieradiisi un paaries:)) Puissi nak un iet, bet vecaaki paliek:))

ShTEPSELE (2009-12-27 21:21)      .
atejot no "naudas un ģimenes" - vot ir tādas mājas, kur vnk cilvēki vilktin velkas.... kā jau te viena izteicās - nārsto ar visu savu varzu.... vot mums tas dzimtā ir iedzimts, jau cik paaudzēs, ka pie mums visiem gribas ciemoties un negribas mājās iet.... vecmammas kaimiņbērni vienmēr nākuši, jo pie mums "garšīgākas kotletes" un mammas māsasbērni un tā tālāk.... manā bērnībā skolasbiedri vilkās pie mums uz manām mājām un teica, cik pie mums ir forši .....
sen jau visiem mums ir savas mājas un ģimenes, bet tā aura, vot, nāk līdzi.... vot ir tur kautkāda sāls tajās mājās.....

P.S. šogad Zsvētkos biju nejauka un visiem samelojos, ka nebūšu mājās........... 2 diennaktis izkāpt no gultas tikai pačurāt, uzpīpēt un virtuvē ko nebūt mutē iemest - wah! kas par svētīgu atpūtu no "nārstotājiem"!

Just_ (2009-12-27 21:37)      Tā arī būs līdz pirmajai nopietnajai ķildai starp tavu meitu un viņas puisi. Tad viss nostāsies savās vietās. Nebēdā!

amailija (2009-12-27 22:21)      mans 18-gadīais dēls tā nesaka, laikam varu būt tikai priecīga.....iespējams man arī sāpētu....tomēr bērni izaug un aiziet savās gaitās:))

veesmina (2009-12-27 23:10)      Man jau liekās , ka tagadējai jaunatnei raksturīgi - gribēt baudīt ko labāku. un vienmēr viņiem škiet , ka tām citām smukāka kleita , labāki apavi, mājīgāks dzīvoklisi utt. VNK neprot novērtēt to kas ir.Es savai saku, ja pati pelnīsi , tad arī varēsi sevi lutināt kā vēlies.
Tavai jau ir draugs un iespējams , ka tas no lielās laimes tā viņai neapzinotie sanāk.

nezkogribu (2009-12-27 23:16)      esi mamma un priecājies par savu bērnu, tas ir viss, kas tev darāms.......Ja jūties citādi, tad meita tur nav vainīga, bet tavs EWGO, kāpēc meitai jācieš tava ego dēļ??????? Manai meitai jau 21. Sazvanāmies katru dienu, tiekamies krietni retāk, bet es esmu laimīga, jo viņai viss izdodas, ko viņa vēlas!

evelina37 (2009-12-28 08:02)      Nesaku nekā,bet meita atveda puisi uz mājām un puisis jutas labi,un tad bija viss kārtībā,bet sākumā arī salīdzināja,ka tur labāk.

niica (2009-12-28 09:35)      man deels tikko iepaziistinaaja ar savu meiteni.Vinam gan ir jau 27.Sajutas liidziigas bet es saprotu ka vienmeer pienaak briidis kad beerni izzaug un pasi saak savu celu.Taapat uztraucos bet zinu ka pasam vien jaadziivo buus un visur spilvenu apaksaa nepaliksi.Ja vajadzees padomu, vins zina kur es esmu

Lucy (2009-12-28 10:31)      Izlutinata freilene!!
Tev nu gan nevajadzētu justies vainīgai vai vē, kā citadi neomulīgi,meitai jasaprot cik Tu spēj atļauties!!
VNK priecājies,ka viņai ir paveicies.

zikeris (2009-12-28 12:20)      Problēma Tevī pašā, jātiek galā pašai ar sevi. Apslēptā greizsirdība. Neķer kreņķi un tad jau būs labi.

rudmiese (2009-12-28 14:12)      Piekrītu tiem, kas iesaka problēmu risināt, sākot ar sevi. Strādā ar šo: "jūtos apdalīta". Tavai labsajūtai nevajadzētu būt atkarīgai no ārējiem apstākļiem, tai skaitā, citiem cilvēkiem. Strādā ar savu "kkāds mazvērtības komplekss ", jo tas rada tādas nelabas lietas kā skaudība un greizsirdība. Vai tad vari būt tik slikta, ja Tev ir tik lieliska meita? Greizsirdības un skaudības nomāktam cilvēkam nav nekāda labā aura. Es domāju, ja pati ar sevi būsi apmierināta, tad ne Tu, ne meita nedomās, ka jūsmājās ir slikti.

P.S. Man ļoti mīļš likās graviera komentārs.

Rowann (2009-12-28 14:48)      Nevajadzētu ņemt tik personiski, smaidi un uzklausi. Visur ir labāk, kur mūsu nav, jaunatnei vēl jo vairāk:) Ar to jārēķinās, ka bērns būs jāatlaiž, labāk bez liekiem kreņķiem, lai arī sirds nosāp, ka bērnība ir beigusies un lolojums pieaudzis:)

kokote (2009-12-28 15:56)      ..nu mātes īpašnieciskums un egoisms Tevī runā, un saproti, ka tā ir Tavalielā laime, ka foršs puisis un viņa ģimene...nu Tu esi mamma - ierasta, pierasta, Tu esi un paliksi kā pamatvērtība - pati par sevi saprotama - priecājies kopā ar meitu, tad viņai būs prieks pie Tevis ik pa brīdim atgriesties un dalīties savā laimē...ja Tu pārmetīsi viņai viņas laimi,pazaudēsi savu bērnu... bērns nav īpašums, bērns nav "upuris",kuram būtu visu laiku jāmaksā par to, ka viņš ir...zinu, cik dažreiz grūti ar to samierināties, bet katram ir sava dzīve...dzīvo un izbaudi tagad savējo...

Decijs (2009-12-28 16:28)      Ta nu vins i berni pieaug un savu dara un vecaku pienakums aturet tikkai no klajam mulkibam, bet ta jaiemacas saprast to , ka katram sava dzive. Protams visas atiecibas romantika un skraidisana pirmie 1,5-2,5 gadi pectam sakas reala dzive un realie raksturini. Privatipasnieciskums pret bernu(izaugusu) nebus nu isti vietaa.
Nepetiju tavu anketu iespejams esi viena nu ko laiks tev pieversties hobijiem, Darba kvalifikacijas celsanai, un dazadam citam nodarbem, celosanai, mos kada jaunu sanu silditaju sastapt. Nu tas brivs lidojums , katram pec intresu virziena D

Decijs (2009-12-28 16:33)      Precēj(us)ies, nedzīvojam kopā

nu skaidrs tatad Tev ir ko nodarboties.

Un ko saka par meitas izveli tas , kas nedzivo kopa ar Tevi?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu