jautājums pieaugušo bērnu vecākiem.

manai meitai 18gadi, tagad viņai ir lielisks draugs. arī puiša ģimene ļoti labi viņu uzņem savā pulkā, dažādi lutina, apdāvina. it kā viss lieliski... bet jūtos apdalīta. katru dienu nākas dzirdēt, cik tur ( pie puiša mājās) viss ir jauki, forši... uz turieni vien raujas, šobrīd vispār nekādas citas tēmas viņas galvā nav aktuālas. kaut kur iekšā viss šitas krājas, krājas, tad kādā brīdī izsaku visu kas uz sirds, sarājamies, atkal salīgstam. kkāds mazvērtības komplekss man sāk parādīties - a moš tiešām mūsmājās ir slikti. kā šo situāciju risināt? pārrunas nelīdz :(

Adamsone (2009-12-28 22:48)      Tas taču ir forši, ka viņu labi uzņem. Priecājies. Ja tevi māc kādas neapjaustas bažas, ka viss var vērsties uz sliktu, jo neesat līdzvērtīgi kaut kādā ziņā - tad pagaidām tās ir tikai tavas iedomas. Turi acis vaļā un skaties.

aina26 (2010-04-23 06:17)      maniem bērniem 18 gados vēl nebija viens draugs, bet daudzi un nāca ciemos un dzīvojās pie mums , kur nebija pat remomts veiks, jo līdzekļu nebija, nerunājot par citām ekstrām, kad dēlam jautāju vai tev nav kauns, ka mums nav remonts veikts , viņš atbildēja- draugi nāk pieviņa nevis skatīties dzīvokli.

jaunssakums (2010-11-09 14:57)      Jo vieglāk atlaidīsi, jo biežāk ciemos sagaidīsi....

ina51 (2010-11-09 15:05)      jā,tā tas notiek,ka pirmajā momentā sirsniņa varbūt arī nosāp,bet priecājies,ka meita jūtas labi, lieku reizi pasaki to viņai pašai,pasaki, cik ļoti Tu viņu mīli,ka viņa vienmēr ir gaidīta pie Tevis mājās un nebojā tikšanās reizes ar pārmetumiem. Eiforija reiz pāries un viņa noteikti atcerēsies, cik mīļi Tu viņu vienmēr sagaidīji mājās....Būs labi! Mazliet pacietības tikai!
Bērni IR jālaiž vaļā un nabassaite reiz tomēr jāpārgriež līdz galam, tur nu neko nevar darīt....Turies,būs labi!

Jessie (2010-11-09 15:43)      Maniem berniem ir vairak gadu ka Taviem, tapec drosi varu izteikt savu pieredzi :)
Es nedomaju, ka meita izteikumus par puisha majam merkee ka parmetumu. Pirmkart, tur dzivo vinas draugs, un viss, kas saistits ar to puisi, meitenei bus mils, patikams un vnk vislabakais :)
Jo vairak Tu priecasies vinai lidzi (jo mammam nevajag lielaku prieku kaa vien, lai vinu berni ir veseli un laimigi), jo labak pati jutisies. Un, jo atrak Tu sapratisi, ka vienu dienu berni tik un ta aiziet savaas dzivees, kur daudz kas viniem skiet labaks kaa bija pie vecakiem, jo labak Tev pasai :)
Un tici man - kad berniem klajas gruti, vecaki ir pirmie, pie ka vini mekle atbalstu :) Vnk paskaties uz situaciju no cita skatupunkta - vai man ir japriecajas, ka meita jutas laimiga? Vai es butu priecigaka, ja vinai ar puisi nevestos attiecibas? Un viss sastasies savas vietas :)
Kad meitas nav majas, velti vairak laika sev :)

agness25 (2011-01-03 09:31)      Man arī ir meita 18 gadi,um jau mazmeitiņa.Izgaju to pasu fāzi ko tu,ka puiša ģimene super.Nereaģē uz to un viss būs ok!Es pateicu meitai ka ja puiša ģimene tik super ko tad tu pie manis visu laiku nac,uz to vina man atbildeja-bet mammu! Tu jau man esi pati labākā!Galvenais nestreso,un meita tev ar pateiks to pasu ko mana meita man.Tagad meita ar savu gimeniti dzivo netalu no manis,un es mazmeitiņu redzu biežak neka tā drauga zuper ģimene!Tā lūk!

agness25 (2011-01-03 10:15)      Neuztraucies.Man ar meita,18 gadīga.Bija tas pats.Es vienkarši nogaidīju un rezultats labāks nekā var vēlēties.Meita ar savu puisi un mazmeitiņu tagad dzivo netālu no manis,un es esmu foršāka mamma,pat viņas draugs to pašu saka.galvenais -nejaucies meitas attiecībās,bet ja vajag pasniedz savu plecu.Un tu būsi tikai ieguvēja!

MARGO25 (2011-01-07 22:47)      piekritu Elizabetei 1957,berni jalaiz vala,vini tacu mums nepieder ka lieta,but savu bernu draugam novelu no sirds,un tad viss kartiba!

Lorteks (2011-01-30 18:49)      Zinu, daļai vecāku tā ir, un, ja viņi paši nesaprot, ka pieaugušajam bērnam nemāk nodrošināt pietiekami labu dzīvi, bet viņa otrā pusīte var, tad kauns par tādiem vecākiem!

Ledus1969 (2011-03-19 17:25)      kam pieder tavas meitas sirds???, tam viņa arī patiesībā pieder un baidos, ka tu tā neesi.Vai būsi,? tas atkarīgs no tevis.

fernfahrer (2012-08-08 21:56)      ... vienīgais, ko varu teikt- neiebilsti, nestrīdies par to ar savu bērnu. Ja viss ir tik ļoti kārtībā- priecājies līdzi, bet ja nav, bērnam pašam atvērsies acis..

fernfahrer (2012-08-08 21:57)      fuj, atkal "mironīti" pacēlu...

Ija_B (2012-08-11 09:51)      Viss ir skaisti,kas ir saistīts ar puisi,jo viņa ir iemīlējusies.Bet tas jau nenozīmē,ka meita nemīl mammu.Ar to ir jāsamierinās.Jāpriecājas,ka meitai viss ir jauki un skaisti,velti laiku sev...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu