Ko darīt ar 16 gadīgu dēlu!?

Puika jau 1,5 gadu kā iemīlējies un draudzējas ar klasesbiedreni. Nopietns, patstāvīgs džeks, labi mācās, erudīts un attīstīts vairāk kā vienauadži, gan intelektuāli , gan fiziski. Sastrīdējies ar savu meiteni, pārdzīvo jau otro dienu, uz skolu iet atsakās...nezinu kā palīdzēt, saprotu ,ka nav mana darīšana , bet gribas ar to meiteni parunāt, sevišķi jau man viņa nepatīk/ bet kurai mammai tad tās dēla draudzenes patīk:)/ Nezinu ko darīt , ar prātu saprotu,ka nav jāiejaucas, bet nevaru skatīties ,kā tas lielais dēls pārdzīvo! Nu, aiziet , jūsu domas, nav jau sevišķi īstais variants nedēļas nogalei, bet life is life!:)

Ivans_neBargais    1 Vislabāk man patika šī vieta "Sastrīdējies ar savu meiteni, pārdzīvo jau otro dienu, uz skolu iet atsakās...". Labs iemesls neiet uz skolu :) Saprotu, ka viņš jau par vecu, lai mamma varētu viņam ko likt darīt, bet manas domas ir tādas - ar sūdainu mietu un uz skolu prom. Būs sabiedrībā, būs mazāk laika puņķoties, pārdzīvot un žēlot sevi. Būs arī neizbēgami jāsatiekas ar to meiteni, līdz ar to lielākas iespējas izlīgt.
Un no dieva puses nelien tur iekšā pa vidu, maksimālais, ko vari atļauties, ir bišķiņ viņu pastumt uz priekšu.

hren_vam      :DD kā man patīk jamie padomu lūdzēji, ar saviem apariešanas definīcijām - tjipaja nepiekrī man - tad nafig padomu devi :DDDD

lv1978      ja gribi runāt..runā ar dēlu...pa draudzīgo:))

Ivans_neBargais      Laikam neveiksmīgi izteicos, tas nebija ar domu par izvairīšanos no mācībām. Vienkārši skola dotajā brīdī ir viņa darbs, un emocijas nav iemesls neiet uz darbu. Tu pati taču nevari atļauties neiet uz darbu, ja ir kādas emocionālas liksta. Jūs pašas, sievietes, sakat, ka patīk stipri vīrieši, kas spēj tikt ar sevi galā. Neredzu ka te veidotos tāds stiprs vīrietis, un tāpēc arī pieminēju to mietu. Man liekas Tev piemīt tas pats niķis, kas lielajai daļai māmiņu - žēlot savu acuraugu. Palīdzēt vajag, nevis žēlot, un palīdzēt ar padomu, nevis viņa vietā censties ko darīt. Katram savas problēmas jāiemācās risināt pašam.

sorrell      nekad mūžā man nav nācis prāta risināt dēla mīlas lietas, pirmo nopietno šķiršanos viņš pārdzīvoja trīs dienas ar draugu dzerot, bet tas jau bija saprātīgā vecumā:) atvaino, bet izklausies kā vista klukste, var tikai just līdz dēla draudzenēm un vēlāk arī sievai- jaukšanās viņu dzīvē ir garantēta:)

hannaaste      nopietns padoms- gaidiit, gaidiit, gaidiit un nejaukties! tas nu ir tiesa. manam 20. draudzenes ir, bet liidz nopietniibaam attieciibas nav gaajsi.

violinn      Kāpēc tik dikti patīk uzraudzīt viņu attiecības?
Es nedomāju, ka uzraudzība bērnu mīlas lietās nāk viņiem par labu, ka tā ir tas pats kas mīlestība un rūpes.

_LEE_      Ar puiku runā, bet meiteni gan nevajag tramdīt.

_LEE_      Kautgan tiko aizdomājos... labāk tiešām nejaucies nekur, nu pārdzīvos tas tavs dēls... Ne viņš pirmais, ne pēdējais!
Labāk nekad nekur nejaukties, piemēram mana mamma NEKAD nav jaukusies manās attiecībās iekšā un par to es viņu ļoti cienu. Ja pati eju sirdi kratīt viņa mani uzklausa, bet nekad neteiks - pamet viņu, tev tādu nevajag u.tt

7_jeeri      kategoriski nedriikst jaukties deela privaatajaa dziivee. tas vinjam buus kaartiigs pazemojums, ja skriesi ar to meiteni runaat.

Lucy      Ar dēlu gan aprunajies,tas ir jauki,ka māte var pa dušam ar dēlu parunāt.Meitenei gan liec mieru.

Lovetta      jokainā. vai tad ir daudz tādu-kam pirmās attiecības saglabājas? priecājies! pasāpēs un pāries, būs rūdijums un nebūs tev netikumīgs skuķis uz kakla

Oze      cik daudz reejeeju, kad cilveeks meklee atbildi.

Lovetta      norimsti...man ar ir 17 gadus vecs dēls. un ja es klausītos par kārtējo skuķi,kas pamesta vai pametusi-staigātu sirmu galvu.

Wicker      Sava dēla nākošās draudzenes uztvēru kā gadalaiku maiņas - pēc ziemas, nāk pavasaris, pēc pavasara- vasara, tad rudens :) Un tagad ar "rudens" meiteni plāno kopēju dzīvi.
Viss dabā kādreiz sakārtojas pats no sevis. Pirmās paliks atmiņās, jo pirmās attiecības saglabājas labi ja pāris procentiem.

dominija      Un tā puikas pierod, ka mammas/sievietes visas djēlas viņu vietā nokārto!

Meridita      Nu un kas , gan jau LR maaciibu sisteemaa naw ko nokavaat lai pats ar smadzenem kustina, un ja Juus ieksaa maisiisaties paliksiet galaa vainiigaa , vai nu noureejaat ar nepareizo meiteni vai izskiiraat taakaa pazvaniet gimenes aarstam un pasakiet ka puikam gripa slikti juutas un gan jau pats sev atradiis atbildes ........

Meridita      Man patika atbildes variants atrodi vinam ar ko nodarboties ,vecmaaminjai malku skaldiit nevajag ??

av2      Baigi fiksi pamaniiji. Divas dienas tomer naf nekas. Lai gan 16 gados taa var buut arii traggedija baigaa deelam :(((
Runaat nevajag near vienu, ne otru. Tikai sabojaasi attieciibas...ar visiem:(
Mani vecaaki vispaar pat nekad nezinaaja manas beibes tajos gados....:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu