Ko darīt ar 16 gadīgu dēlu!?

Puika jau 1,5 gadu kā iemīlējies un draudzējas ar klasesbiedreni. Nopietns, patstāvīgs džeks, labi mācās, erudīts un attīstīts vairāk kā vienauadži, gan intelektuāli , gan fiziski. Sastrīdējies ar savu meiteni, pārdzīvo jau otro dienu, uz skolu iet atsakās...nezinu kā palīdzēt, saprotu ,ka nav mana darīšana , bet gribas ar to meiteni parunāt, sevišķi jau man viņa nepatīk/ bet kurai mammai tad tās dēla draudzenes patīk:)/ Nezinu ko darīt , ar prātu saprotu,ka nav jāiejaucas, bet nevaru skatīties ,kā tas lielais dēls pārdzīvo! Nu, aiziet , jūsu domas, nav jau sevišķi īstais variants nedēļas nogalei, bet life is life!:)

muterite      Nemaisies, buus veel sliktaak. Paaries.

joudasis      Nevajag viņam uzbāzties,tāpat sūdīgi jūtas,vien uz skolu gan jādzen:))

aluxx      uz tām sērām uzsauc puišelim kādu mauku, atbrauks, iztukšos un ap sirdi paliks jautrāk...
šajā vecumā jau dod tikai tās, kuras mīl.

garaamejoshais      Vot jaabaazh savs deguns visur.......

Jaukais01      nav beernu,nav probleemu !

alexa7      Vai tiešām Tev jājautā svešu cilvēku viedoklis par to, kā izturēties pret SAVU BĒRNU?????? Tu taču redzi, cik daudz netīrības ir cilvēkos.... Nekad šeit neprasi atbalstu, te to nesaņemsi... Tev taču ir draudzenes vai vēl kāds. bet es Tevi labi saprotu, ir ļoti grūti novilkt robežu starp sevi un bērnu emocionālā ziņā. Samierinies, ka ir lietas, no kurām Tu nespēj savu bērnu pasargāt. Labāk lūdz, lai Dieviņš sargā, nevis prasi kādam "gudrelim" šeit. Lai Tev veicas! :)

marocco      piekrītu alexai- nekad neprasi šeit padomu un atbalstu. Šis ir izklaides portāls ar visām no tā izrietošajām sekām.
Bet par dēlu runājot- tēvam ar viņu jārunā, jo tās ir vīru lietas. Viņš zinās, kurā brīdī ko teikt. Vīrietim nekad nepiedāvā palīdzību. Sievietei gan.
2010-03-09

expert      Ja neiet uz skolu, iedod pa muti! A vecenes nāk un iet.. 2010-03-17

miniatura17      Lieciet savam dēlam mieru, viņam jāmācās tikt galā ar mīlestības situāciju. Drīzāk mēģiniet pajautāt viņam , ko viņš ar šo neiešanu uz skolu vēlās panākt , un kādas sekas gaidāmas to darot! 2010-04-30

aina26      mammīt liec puiku mierā - nepalaid garām momentu kad viņš gribēs ar Jums runāt [ manējais savā laikā tad gribēja ļoti palīdzēt un pēctam pēkšņi sāka stāstīt visas problēmas, vēl - ļaujat runāt un nejaukties ar saviem jaunības piedzīvojumiem, vēl - mēs gājām kopā izvest suni, vai aizbraucām uz Rīgu ]. 2010-05-15

ittuciite      tak ak dievs kur tad problema?
nu un ka tavs dels meitene iemilejies?
kas tur tads liels?
tak ta ir pilnigi normala un dabiska lieta!!!
gandriz visam kuram deli ir nepatik dela meitenes
man ari ir ta bijis nu bet ta vieta ta dzeka mama nekad nejaucas musu attiecibas laigan bijam sastrideusies
2010-05-22

mei_bi      Bet netiklības novēršanas labā lai katram ir sava sieva un katrai sievai savs vīrs. Vīrs lai izpilda savu pienākumu pret sievu un sieva pret vīru. Sievai nav noteikšana par savu miesu, bet vīram; un tāpat vīram nav noteikšana par savu miesu, bet sievai. (1.Korintiešiem 7:2-4).
Namu un mantu manto no vecākiem, bet sapratīgu sievu no Tā Kunga. (Salamana Pamācības 19:14)
Laulība lai ir visiem godā un laulības gulta neaptraipīta, jo netiklos un laulības pārkāpējus Dievs sodīs. (Ebrejiem 13:4)
...”katram no jums būs savu sievu mīlēt kā sevi pašu, bet sieva lai jūt bijību pret savu vīru.(Ef.5:33).
"...ikkatra vīra galva ir Kristus, bet sievas galva ir vīrs, bet Kristus galva ir Dievs." (1.Korintiešiem 11:3).
... „Mozus jums atļāva šķirties no savām sievām jūsu cietsirdības dēļ, bet no iesākuma tas tā nav bijis.
Bet es jums saku: kas no savas sievas šķiras, ja ne netiklības dēļ, un prec citu, tas p ā r k ā p j laulību; un, kas atšķirtu prec, tas pārkāpj laulību.” (Mt.19:8,9)
Skaista sieva bez savaldības un goda ir kā zelta gredzens cūkas purnā. (Sal.pam.11:22).
2010-09-07

mei_bi      Pusaudžu sex vecaku gultā-parasta lieta. Gaidi bērniņus! Primāti pārojās! 2010-09-07

tiritomba      pamācošs topiks. man arī aug divi dēli, vienam 15 gadu, jau jūtu sava pieaugušā dēla "radziņus". es laikam divatā kaut kur aizbrauktu ar viņu un izrunātos. droši vien pastāstītu savu pieredzi. jo tajā laikā taču visu maksimalizē. viss, kas notiek, notiek kā bumbas sprādziens. un pret to arī viņš tā arī attiecas - viņam liekas, ka pasaule brūk. viņam kauns, neērti, smagi. nepadari puikas dzīvi vēl riebīgāku - ar meiteni labāk nerunā. vienkārši izrunājies, lai viņš jūt, ka mīlestības pieredze viņam būs tiaki par labu - vinš arvien skaidrāk zinās, ko viņš vēlas, un kāda meitene viņam vispiemērotākā ... kaut gan ... viņš tagad to tāpat nedzirdēs. mēģini atrast taciņu uz viņa sirdi kā mamma, kā laba un saprotoša mamma. 2010-09-07

arvila25      Parunaa ar deelu bet jaukties iekssaa neiesaku.Meeggini iesaistiit vinnu kaados maajas darbos lai nav visu laiku jaadomaa par striidu. 2010-12-13

dindija      texts: sevišķi jau man viņa nepatīk/ bet kurai mammai tad tās dēla draudzenes patīk
________________________________________________________________

...un ar šādām domām tu centies sev dēla uzticību iemantot???
tiešām , ļoti ceru, ka es tik duma nebūšu pēc 7 gadiem, kad manējam puikam būs 16g.
2010-12-16

senga      Jāmēģina ar dēlu izrunāties. 2012-02-28

esteres      Katrs aug Savā Dzīvē un ar Savu pieredzi.... Lai kā tiem blakus-esošajiem sāpētu... 2012-03-11

krauklis99      Es savējam paskaidroju kā pats tad jutos, iztstāstiju kad ta nav vienīgā vāvere pasaulē. Būs vel tādas tūkstošiem.
Puiku divas dienas pavedāju uz skolu parunājos. Tagad normāls džeks neņem nevienu galvā, pasexsojās ar vienu, otru, trešo.
Saprata kad neviena kuce nav tā vērta lai raudātu un pārdzivotu.
Jārunā ar dzeku un smadzenes jāpaskalo. Ar mazāko viss vel priekšā.
2013-09-24

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu