Ratiņi - ērtums, cena.

Kāda ir jūsu personiskā pieredze ar bērnu ratiņiem? Naudiņās, teiksim... līdz 4 simtiem, vairāk gan ne, es negribu ferrari, bet šobrīd skatoties neta piedāvājumus īsti nav skaidrs ar ko atšķiras pēc funkcionalitātes līdzigi rati ar 2/3x cenas starpību.
Bez flūda plīz... ja varat. Pirksu šon`/rīt. Kas jāskatas? uz pumpejamiem riteņiem? kam ir nozīme?
Pa stāviem jānesā nebūs. Bērns ļoti daudz būs ārā, pļavā... pagalmā. Nezinu ko vel pateikt kā parametrus...

elfata (2010-04-21 15:21)      Pajautā gan sievai viņas vēlmes! Tas tak nozīmīgs pirkums jūsu brīnumiņam:) un,ja vēl viņa tik ļoooti tam visam gatavojas, tātad ir konkrētas vēlmes par visām lietām. Man ratiem ir pumpējamie riteņi, labi jau ir, tikai pārdurt gan var pat uz izkaltuša akācijas ērkšķa.

lapsu_aacis (2010-04-21 16:10)      sheit http://www.mamasandpapas.com/range/combinations/2361/

ir labaakais .

combi priekshrociibas ir taadas, ka piemeeram 8 in 1 ir iekljauts viss, kas ziidainim vajadziigs. saakot no carsiita, beidzot ar statiivinju guleeshanai ljuljkaa. atkriit mokoshaa groza staipiishana pa autinju, atseviskja seedekliisha pirkshana un visa cita fignja. turklaat- standatrs ISOFIX ir apstiprinaats visaa sakariigajaa pasaulee un shii standarta stiprinaajumi atbilst kaa 0-6 m taa 12-24m kaarsiitiem un pramiem.
nauda,kas ietaupaas, ir afigetj. taadeelj, ne vienmeer-tas,kas ir leetaaks, ir labaaks, jo ietaupa. kaa mees visi zinaam- skopais vienmeer maksaa 2.

turpat atradiisi arii visu paareejo nepiecieshamo. jaa, daargi, toties labaakais, ko beernam var veeleeties.
ja nepieieshama paliidziiba ar shippingu un noreekjiniem, luudzu- uz kasti, man ir uk selleres epasts un vinja mani paziist, jo mums jau ir bijushas kopiigas lietinjas shai sakaraa.

shipinga noteikumus atradiisi turpat lapaa.

Jeecis_Peecis (2010-04-21 16:39)      Nu ta beidzot! :)

mistiskaa (2010-04-21 16:56)      Manējie pa ~120 (firmu gan aizmirsu, bet parastā veikalā pirkti) bija daudz labāki(vieglāki, ērtāk ievietojami auto, vieglāk izgrozīties...) par druškas "Hauck" pa ~250 lašiem...Tā ka, summa neko nenozīmē!

MedMaasjuks (2010-04-21 17:47)      Nu bāc,padomājiet ļaudis loģiski vai ir vispār jēgas šito naudu tikai par ratiem tērēt! Cik viņi vispār tam bērnam būs vajadzīgi? Druška nopirka par Ls15 lietotus(SS.lv) ar kulbu palietoja 4 mēnešus un pārgāja uz vieglajiem vasaras saliekamajiem ratiem.

laiskums (2010-04-21 18:48)      Ratiņi - ērtums, cena. foto Manam bērnam ir Emmaljungas rati, 2-vi vienā, liela, polsterēta kulbiņa garums 80 cm + vēl sporta rati. Ja dzīvo privātmājā un nebūs jānēsa augšā un lejā pa trepju telpu, ideāls variants! Ir lieli pumpējami riteņi 4...vari gan izvēlēties...sporta rāmis, vai klasiskais, atšķiras tikai rāmja svars...ir liels iepirkumu grožs, klāt nāk insektu tīkls, kas iestrādāts kulbiņas jumtiņā, kā arī kāju pārsegs un lietus pārsegs, regulējams rokturis, maināms uz abām pusēm...runājot par cenu...tagad varētu būt ap Ls 400 - 500. Man jau patīk...droši...

marekst (2010-04-21 23:43)      o, atcereejos, tie rati, kas 3x nospraaga bija "Hauck" razjojuma :) t.i. liidz ko trosiite paartruuka, taa nevareeja ratus vairs salociit un ielikt auto normaali, siikums bet var izraadiities ljoti nepatiikams siikums atbildiigaa briidii

Eerika1949 (2010-05-05 13:32)      Nemet naudiņu zemē! kam par 400.ls:) nemaz tik labi tie nav un galvenais,neņem ar trim riteņiem! pa trotuāru vēl,bet kā bedrē,tā uz sāniem,spēj tik turēt!. laukos vēju gana,brīvība šiem,skati dziļākus,vasarā lai marlīti pārrlies un mušas odi netraucē un nesmej,bet marle elpot ļauj,bet sintētiskie tīkliņi,gaužam neveselīgi!. Lai veicas pirkums un mazulis aug pa stundām!:))).

martinika (2010-07-06 23:02)      Skaties, lai nevar uz augšu, leju šūpt ratus, jo tas ir ļoti neveselīgi bērnam, lai ir ērti gan tev, gan mazajam. Kā arī 3riteņu rati ir ļoti neērti. Man pašai ir x-lander xpram rati, esmu ļoti apmierināta, gan arī mazajai ir ļoti ērti :)

ksenija123 (2014-05-14 22:06)      Pirku lietotus pa 60 ls.Trisritenju,nomainama kolba uz sezamajiem.Domaju ka pilnigi pietiks ja perk lietotus jo berns atri aug.un ar pumpejamiem ritenjiem,jo ar tadiem pat pa lauku var mierigi braukt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu