Ko jūs dariet, kad bērni uzdzen stresu?

Kā izlādējaties? Bļaujat? Klusībā iedzerat? Sarakstat fakinos komentus Delfos? :D

Nekozju      Tas bija tik sen... esmu paspējusi aizmirst. Padsmitnieki vairs nekādu stresu neuzdzen. Varbūt vienīgi es viņiem, kā jau vecs cilvēks ar savām dīvainībām :)

edmunds      iedzeram par to lai mees vienmeer iztureetos pret saviem tuvaakajiem tik pat labi - iecietiigi, saprotoshi, piedodoshi, utt. - kaa pret saviem beerniem! priekaa! :)

expert      Iedod pa muti un skaties tālāk mierīgi televizoru..:D

didi1      kādreiz nepārdomāta rīcība var sakreņķēt.. kā ar pieaugušu -aprunājos un viss ir atkal kārtībā.

Papele      A naffig bērnus ja jau uzdzen stresu. Nezinu gan.... esmu uzaudzinājusi 2 dēlus , pilnīgi viena, un NEKAD viņi man nav uzdzinuši stresu!!!!!!!

dinita      Cik Jūs visi labi vecāki!!!! pilnīgi skaudība parauj. Zinu visas grāmatau gudrības kas un kā, bet dzīvē iet visādi. 2011-03-03

Rozaalija      cik cilvēku, tik viedokļu....mani bērni var mani izvest no pacietības, un nedomāju, ka tāpēc, ka esmu sūdīga mamma.....cenšos pa mierīgo sarunāt, ja nelīdz, tad katru uz savu istabu un vai nu gultā gulēt, vai ja nav gulēšnas laiks, tad vnk izolēju vienu no otra uz laiku kamēr nomierinās, pēc tam parunājos, jo kamēr šie uzvilkušies un es arī, nekādas sakarīgās sarunas nevar sanākt :) 2011-03-09

voshelis      es parasti -nošaujos. 2011-03-11

lowa44      Pieķēdētu pie Suņūdas,,, lai apdomā kāpēc,,, 2023-07-03 13:53

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu