Vīrieša bērns

Meitenes, jautājums jums!

Vai jūsu attieksmi pret brīvu vīrieti ietekmē tas, ja viņam no šķirtās laulības ir bērns, kurš gan nedzīvo pie tēva, bet par kuru tomēr tēvs rūpējas, regulāri ņem pie sevis u.tml. Tāda "puspiekabe" rupji sakot.

Vai pats fakts par bērnu jums var likt no šāda vīrieša novērsties?

Paldies jau iepriekš par sakarīgām atbildēm! :-)

Jlise      Un tomēr esošās sievietes baidās no savu vīriešu bijušajām un bērnus redz labprātāk ejam, kā nākam. Jo retāk bērns ciemos, jo labāk. Vēl labāk, ja vispār neciemojas.
Ja tēvs brauc pakaļ bērnam, tad stāv pāri ielai un skatās ar binokli- vai tik tēvs nerunās ar bērna māti. Un vēl, zvanīt bērna mātei nedrīkst- tikai sūtīt īsziņas.

mele_mele_kartupele      Ja vīrietis ir sakarīgs un māk dzīvot tā, lai visiem būtu labi, nav problēmu. Ir jau tādi papucīši, kas aiz vainas sajūtas bērnus izlaiž un bērns "kāpj uz galvas"- to neviena sieviete neizturēs. Štrunts par bērniem, man reiz bija puisis, kas lika man iemidzināt kaķi, jo viņam, redz` nepatīkot kaķi. Tagad smiekli nāk, tad gan nenāca.

nakc      "puspiekabe" skan briesmīgi...
Zinu vienu vīrieti, kurš savus bērnus (nu jau pieaugušus) izmanto kā piesegu dažādās situācijās. Situācijās neiedziļināšos, bet no malas izskatās diezgan nožēlojami.

psychobitch      bērn(u)a esamība man netraucētu iepazīties ar vīrieti...

Evora      nu jasieviete var lietot terminu "puspiekabe"!!! Manā skatījumā ir tieši pluss vīrietim, ja viņš spēj rūpēties par savu bērnu, kaut attiecības ar sievieti ir izjukušas, pozitīvāk vērtēju vīriešus ar bērniem nekā bez tiem. nesatiktos ar vīrieti, ja uzzinātu, ka par saviem bērniem neliekas ne zinis.

Barss1977      Hmm- uzdoshu pretjautaajumu... a Tu gribeetu lai tava beerna teevs, ja juus peekshnji izskjirtos neliktos par vinju ne zinis???
Kautkas man saka priekshaa, ka diezinvai...

Evora      ja mīlēs vīrieti vai sievieti, mīlēs jeb pieņems arī bērnus.

psychobitch      ne tai vecumā meklē... nez, kāpēc, sievietei, kurai pašai vēl nav bērnu, būtu jāveido attiecības ar vīrieti, kuram jau ir bērn(i)s un jau atrodas statusā šķīries, ja viņai ir daudz pielūdzēju arī bez bērniem? onkulis /kolēģis/ vispār ar galvu draudzējas? lai nu kandidātes pameklē sev atbilstoša vecuma rindās un arī ar tādu pašu statusu, kāds ir pašam, lai nemaz nesapņo par modelēm uz žurnālu vākiem... a par to, ka sievietes trūkst, lai ne***Š! ...tagad kandidātes ir jāizvēlas bērnam par labu un nevis patīk, nepatīk... patīk jau bija un nesanāca...

traka_naara      Bija attieciibas ar viirieti kuram beerni, tie netraucee, bet iipashas velmes ar tiem satikties nebija gan! kaut gan uzskatu ka normaalam viirietim jaarupeejaas par saviem beerniem

dulla_pauline      Netraucē. Un ar to, ka tam vīrietim bērni vienmēr būs pirmajā vietā, gan der rēķināties.

e_rupucis      Man būtu nepieņemama situācija ja mana draudzene nepieņemtu manas atvases tāpat kā mani. Mani bērni ir daļa no manis, šīs daļas nedalās....

Ezjule      Kā var mīļa cilvēka bērnus nemīlēt? Tie taču ir arī viņa daļiņas. Tā domāju, bet reālas pieredzes nav. Vienkārši patīk bērni.

Hiroshima      Nosaukt bērnu par puspiekabi... Šoreiz nespēšu nebūt sīkumaina... Kā Tev ar veselo saprātu? (šim seko daudz, pamatoti teikumi, kas novēl Tev pašai reiz izjust kāda sajūta ir kad Tu esi māmiņa, bet kāda [PUĶĪTES] blakus, viņu nosauc par puspiekabi)

Vīriešus, kas uzņemas atbildību par SAVIEM bērniņiem ir natūrā jādievina! Uz rokām jānēsā un jāmīl, jāmīl, jāmīl, cilvēks ar atbildības sajūtu pret savu bērnu ir svēts, šajā sabiedrībā, kurā ir tikusi tik maz popularizēta tēta loma bērna dzīvē. Ir jāiesaistās, ir jāpieņem un ir jāsaņem sevī tas labais piemērs ko sniedz šis vīrietis, nav jābūt mammai - aizvietotājai, bet ir noteikti jāpacenšas, lai bērns sievietes sabiedrību var izbaudīt, kaut vai draudzības veidā - ir jāiesaistas un tas tikai satuvinās. Jāstrādā lai vairotu labo - tas pats rokās neleks.

poziite      Ja patiesi miili sso viirieti ,tad nekad netraucees beerni.

Vilma15      Tas ir tikai normāli, ka vīrietis interesējās par savu bērnu. Ja viņš neinteresēsies par savu bērnu tad arī pienāks laiks kad par Jūsu kopējo bērnu arī vairs neinteresēsies jo būs nākamā sieviete, bet lai nepārdzīvotu ka viņš runās vai satiksies ar savu bijušo sievu nevajag jaukt ģimenes, bet satukties ar vīrieti,kuram iepriekšējās attiecības jau ir beigušās. Ja mīlēsi vīrieti, mīlēsi arī viņa bērnu kā savējo.

Nemiernieks      pie pirmaas paplashinaataas atbildes jau sareecos, neturpinaaju lasiit paareejaas..vai tieshaam ir tik svariigi izteikt savu, un tikai, viedokli nepiedomaajot par soc sadraazto LV?

Nemiernieks      umm, bik papildinaashu..nelasot turpinaajumu, bet ,"Hiroshima" starta texts, bij manas domas deelj kuraam sareecos ..

Ilona7      Es to uztvertu normāli, jo pēc 30 neviens nav kā balta lapa. Mani netraucētu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu