Vīrieša bērns

Meitenes, jautājums jums!

Vai jūsu attieksmi pret brīvu vīrieti ietekmē tas, ja viņam no šķirtās laulības ir bērns, kurš gan nedzīvo pie tēva, bet par kuru tomēr tēvs rūpējas, regulāri ņem pie sevis u.tml. Tāda "puspiekabe" rupji sakot.

Vai pats fakts par bērnu jums var likt no šāda vīrieša novērsties?

Paldies jau iepriekš par sakarīgām atbildēm! :-)

saullla      Bērns vīrietim ir tikai kā pluss.
Ja uzmanību pievērš teiksim tuvu 40 gadu slieksnim vīrietim,un viņam bērnu vēl nav,tas būtu kā mīnuss noteikti.
bet jebkurā gadijumā izvērtēts tiek pats cilvēks nevis bērni,radinieki,kaimiņi,un kas tik vēl nē.......

crossing      nākamreiz uzreiz jautājumā precizē par ko runa iet.
neatkarīgi no dzimuma: ja mīl, tad mīl ar bērniem, netīrām zeķēm, kredītu un stulbajiem radiniekiem.

Snowwhite      hmmm... ja man jāizvēlas foršu vīrieti ar bērnu vai foršu vīrieti bez bērna, tad laikam jau izvēle skaidra... ;) bet nu, droši vien, ja man tas cilvēks būtu nozīmīgs, tad darītu visu iespējamo, lai visi varētu sadzīvot. protams, daudz arī ir no viņa paša atkarīgs, kā viņš to situāciju nostāda, kā audzina savus bēbjus, kādas att. ar bērnu māti utt.. vēl man jāpiekrīt par to, ka pienāk zināms vecums, kurā ir nereāli atrast normālu vīrieti BEZ bērniem. bet nu, ja runā par "manu" vecuma grupu - līdz 30 gadu vecumam vēl manuprāt nu nemaz nav laba zīme, ja vīrietis jau paspējis apprecēties, sataisīt sīkos & izšķirties. izskatās pēc zināmas bezatbildības. man noteikti būtu bail, ka pēc pāris gadiem arī es būšu tai pašā statusā kā iepriekšējā sieva/draudzene.

Moonlight_shadow      Murgs. "Puspiekabe"...beerns??? Novērsties no cilvēka, kuram ir bērns? Tas nav sifiliss, jaunkundzīt. Iedomājusies, ibio leo...pasaules naba:) Vinjsh velta kādu minūti arī bērnam:D Ne man!!! Narcisms...tā tas saucās.

karbonaade      Zinu ģimeni, kur sieva ir pieņēmusi vīra bērnu savā ģimenē un audzina kā savējo. Pašai mazāks puika ar to pašu vīrieti.
Tā ka - viss ir tikai galvās.

SoulOil      howshouldiknow (2011-07-26 20:41) jautājuma autora komentārs
Hirosima, šī nav mana situācija, jau nokomentēju.
>>>
Situaacija ta varbuut nav arii Tava bet vaardi (lai arii apzienies ka rupji) :
===
Tāda "puspiekabe" rupji sakot.
===
tomeer ir gan Tavi - un opiekritu tiem kas izdara zinaamus mazaak vai vairaak taalejoshus secinaajumus par Tevi pashu balstoties tikai uz vienu pashu sho teikumu ... ;)

piekraste      Kādi visi pareizi :))))

garaamejoshais      Ja pa iistam patiik ad jau nekaada noveershanaas nebuus, bet nu nekaads bonuss jau tas nav

nenopietninopietna2      Viss atkarīgs no vīrieti un viņa attieksmi pret sievieti. Ja sieviete sajutīs, ka vīrietim vajag tikai bērna mammas aizstājēju, tad visticamāk viņa šo vīrieti pasūtīs labi tālu.
Sievietei ir ļoti svarīgas jūtas - ko viņa jūt pret konkrēto vīrieti un ko saņem pretī.
Kautgan ir arī naudas mednieces... Tām bērns noteikti būs traucēklis. Un darīs visu, lai no tā norobežotos.

riks      nū. vīrieša viedoklis, ja nav naida. nepatīk - lai iet uz nabagmāju!

tiritomba_a      man vienmēr ir teiciens, un to var attiecīnāt uz abiem, - ja mīli, tad mīli ar viņa/-as netīrās zeķes.

Lucy      Nafigam čakarēt sev prātu,tā,kā tu savos gados nevarētu atrast vīrieti bez bērniem.
Ar to jau tev būs jāsamierinās,ka tas vīrietis,ja ir normāls,vinš rūpēsies par savu sīci.
Visu cieņu tādiem tēviem!!

Teejas_malkotaja      Tas, ka vīrietis rūpējas par saviem bērniem ir tikai normāli! Savukārt, vai es vēlētos vīrieti ar bērnu - tas ļoti atkarīgs no tā, kādi ir paši bērni, no viņu audzināšanas. Var jau skaisti skandēt par to, ka, ja mīli vīrieti, ir jāmīl arī viņa bērns, ir jābūt pacietīgai utt, bet diemžēl dzīvē ne vienmēr viss ir tik skaisti! Bērna audzināšanā (it sevišķi, ja viņš dzīvo pie mātes) ļoti liela ietekme ir mātei un viņas radiniekiem un ne vienmēr māte pozitīvi noskaņo bērnu pret tēva jauno draudzeni vai sievu.
Esmu redzējusi, kā sieviete no sākuma ļoti cenšas radīt šo mājas sajūtu vīrieša bērniem, bet bērni viņu ignorē un nemaz ar neizrāda kādu pretīmnākšanu. Ne ēdiens patīk, ne kur kopā braukt vēlas, ne runāt par ko utt. Protams, ka sievietei ar laiku arī vairs neko negribas. Dzīve tomēr nav nekāda nepārtraukta cīņa vai pielāgošanās.

atenii      Fakts, ka vīrietim ir bērns(i), nevarētu būt šķērslis. BET bērni ir ne tikai mazie, mīļie bumbulīši, tie ir arī atskabargainie pusaudži. Un te nu mīlošajam tētim būtu galvenā loma situācijas noregulēšanā, lai kopā sanākušie cilvēki cits citu cienītu vai vismaz izturētos pieklājīgi. Tētis nevar tikai uz pirkstgaliņiem tekalēt apkārt savam lolojumam, aizmirstot par savu draudzeni, kuru taču pats savās mājās ieveda. Pilnīgi piekrītu Teejas_malkotajai.

jodo      Nu, ja vīrietis neizvēlas sievu sava dēla vecumā vai jaunāku, tad nekā slikta tur nav. :D

Galvenais, lai nav stulbas konkurences uz tā nabaga vīrieša uzmanību.

KONSUL      Ja manaa dzivee butu tada situacija, mani tas noteikti nekadi netraucetu - ja sho virieti miletu, bet citadi jau es ar vinu arii nebutu kopa!:) Mani netraucetu arii fakts, ja berns/i dzivotu pie viriesha... bet nu ir cilveki, un ne maz, kuri doma citadi un tajaa nav nekaa nosodama.

Hiroshima      Tējas_malkotāja - bet ja bērns negrib - tad kamdēļ vēl kaitināt un līst pie viņa? mēs esam pieaugušie un mums jau nu būtu labi jāsaprot situācija un atbilstoša rīcība, ja bērns ir noskaņots nelabvēlīgi, tad pieaugušā lomai vajadzētu būt balstītai uz mierīgas līdzās pastāvēšanas principiem, un mierīgi sagaidīt kad bērnam pāries, kad bērns pats sāks spriest un secinās to, kas jāsecina.

Teejas_malkotaja      Hiroshima! Nevajag pārspīlēt - nav jau runa par bērna kaitināšanu vai uzbāzīgu līšanu pie viņa! Lūdzu izlasi vēlreiz, ko rakstīju. Runa bija par normālu saskarsmi un pretīmnākšanu, nevis pārspīlētu draudzību.
Ja vecāki ir šķīrušies, tā ir viņu problēma un nevienam citam nav jājūtas vainīgam par to, ko viņi paši ir savam bērnam nodarījuši. Ja jaunā sieviete cenšas radīt mājas (ģimenes) sajūtu, bet viņas rūpes (ne jau pārspīlētas) ignorē vai netiek novērtētas, tad pilnīgi iespējams, ka arī attiecības var sašķobīties. Katrā ziņā, bērniem ir jāiemāca ne tikai ņemt, bet arī dot:)
Vai man būtu laiks gaidīt, kad vīrieša bērnam pāries..?? Nezinu:)

riks      nu. es meitas dēļ tikai ar ± 17% mīļoto sieviešu esmu sadirsies un arī ne uz mūžu. bet nu mana meita zelta gabaliņš - viscaur tēvā!

adehaide      jāsāk jau ar bērna nosaukšanu par "pupiekabi"....:) un tad par to vai traucē, vai nē:)........... 2011-09-23

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu