Viedokļi par bērnu uzturēšanu

Klaisiska situācija - nodzīvoju ar savu civilsievu kopā 10 gadus, kopīgi 2 bērni...Aptuveni pirms 1/2 gada pieķēru, ka viņa jau pusgadu sljuuc pa kreisi ar kādu manu draugu. (visu šo pusgadu man bija aizdomas, tacu viņa man meloja acīs skatīdamās, ka viss ir tikai manas slimīgās iedomas). man tomēr izrādījās taisnība :) ...Ilgi nedomājot savācu savas pekeles un aizgāju, ieprieks visu paskaidrojot bērniem...Jāpiebilst, ka ar civilsievu pat nemēģinājam neko saglābt, jo viņa izdarīja izvēli par labu savam miilaakajam...Shobriid bijusī man neliek mieru...pati nekur nestraadaa, bet visu prasa no manis - maksāt alimentus, maksāt par bērnudārzu utt...Ja es atbildu, ka man nav par ko samaksāt, tad draud man ar to, ka viņa noteiks, kad es tikšos ar bērniem, tiesu darbiem, ka man viņus atņems, jo es redz par viņiem nerūpējos utt...pats strādāju šobrīd par minimālo algu, tacu nemitiigi meklēju labāku darbu...Pašam knapi sanāk par ko dzīvokļa īri nomaksāt un mēnesi izdzīvot - jāpiebilst, ka arī no algas tiesu izpildītāji velk nost 30%, jo "treknajos gados" ar bijušo bija ņemti vairāki kredīti, kurus iztērējām mēbeļu iegādei utt, bet maksāju par viņiem es šobrīd! Jā, zinu, ka tēvam ir jārūpējās par bērnu labklājību, bet ja man nav ko maksāt un dot? pats viņus esmu ņēmis pie sevis biezhi, gandrīz katru nedēliu, kad ir brīvs...esmu vedis uz skolu, bērnudārzu, ņēmis ārā, vadājis uz treniņiem...kad varu, iedodu kaut kādu naudiņu pusdienām...Shobriid bijusī man pat nelauj vairs bērnus aizvest uz skolu un bērnudārzu, pamatojoties uz to, ka es nedodot bērnu uzturnaudu...viņa manu situāciju lieliski zin, bet tāpat ar viņu komunicēt ir tā kā ar sienu..mani interesē citi šāda veida gadījumi, ja tēvam tiešām nav tās naudas tik daudz, lai katru mēnesi maksātu 70Ls...Vai tiešām visas bērnu mātes, kuras pašas iz

hefny      un vēl
te tikai par tā mēbelēm un skapi!
Pats taks tājā gultā baudīji tos mīlas priekus!
muļā pieder pie tiem kungiem,kas aizejot,paņem gultu,palagus,dvieļus,trislitru sulas burkas no bērna mātes garaba,dārza lejkannu,lāpstu,kaķa kaku kastīti,pannu,šķivjus un tualetes papīru--aizejot--kā teikt-iztīra visu māju,jo esot kaut kad 10 gadus atpaākļ to pircis11
tā te izdarīj`;as viens no aizogres puses biznesmenis-iznesa māju tukšu-pat pēc šķiršanās viņas dārza traktoru ""nojāja"`uc!toieties pars uzcēle 2stavu pirti,māju-lieluimlielo,noslēptos tūkstošu paķēra līddzi!!!!
jā,aizmirsi -visiemte pateikt-kāpēc tak neprecēji nost-apnika sievišķim uz tevi gaidīt,ko vari pārmest!!
Un gultā biji tāds pats īdētājs,kā tagad/
Meklē citu-dzemdētāju--redzēs cikas parakstīsies šitādam muļļam jelko sadzemdēt/
dzemdē pat-tagad vari pats iznēšat un laist pasaulē savējo-no kādasw olšunas--tad varēsi "`jāties"" ar visu pats!
sorre,parsaās pēc prastas valodas un rupjības,
te jau pilns nets -ar želotājām,gan jau kāda pagulsies-un pēcāk dzemdēs tev nākamo-pēc gaduā varēsi te atkal kaukt--varbūt pat arī tā dāmīte te arī paraudās,ka nemaksā-atkal !

Adamsone      Situācija nav no jaukajām, bet ko tev kurš var līdzēt? Ja naudas nav, tad nav.
Ar steigu jāatrod labāk apmaksāts darbs.
Bet vispār - viens absolūts vājprāts - sieviete nestrādā, vīrietim nav jēdzīgas algas, ģimenes nav, bet toties kredīts un bērni gan ir....Un kā truši kniebjas pa labi un kreisi...
Būtu vismaz paklusējis, pa dzīvi kā dubļu peļķi mīcoties - vienu kāju izvelk, otra iestieg....

Evora9      Tās civilsievas mēbeles viņi pirka taču kopā, tā, ka nemaksā viņš par mēbelēm, kas ir tikai civilsievai bijušajai, bet tas ir viņa bērniem.Visiem kopā.

garaamejoshais      piedaavaa varinatu, ka beenri iet pie tevis un vinaj maksaa alimentus

Decijs      Jes kamer neesmu tik jestras temas publiskotas... bus ar man kas niprs japasaka D.
Atmetisim visus par un pret un abi vecaki ir vienlidz atbildigi par berniem un arii vienadi pec savam tiesibam, protams sievietei ir neliels bonus tiesaa par bernu dzivesvietas noteiksanu bet taa nu nav problema. Variants
crossing (2011-11-24 15:02) viedoklis
Ņem bērnus pie sevis. Un lai māte maksā alimentus. (c) wolands
Nu teoretiski iespejams itseviski ja mamins mauka , alkanaute, narkonaute un taa a vecis normali situets, bet diezvai vecis normals sadaa variantaa ko piedzitu no zogvaveres reali tik panemtu pie sevis juridiski bernus audzinasanaa nu moralu apsverumu del D.
Realak ir viens berns pie viena otrs pie otra un neviens neko nemaksaa. Protams ja liela atskiriba finansu sadalijumaa sada variantaa tad ar pastav teoretiski, ka kas oficiali vairak sanem maksaa ko tam kas mazak var dot bernam. Protams berniem jabut iekartotai dzives vietai ko barintiesa akcepte).
Vis jautajums cik pats reali gribi nodarboties ar bernu audzinasanu.
Ja par mani tad ar eks sievu tiesaa nokartojam , ka viena meita pie viena otra pie manis un nekadas problemas nu jau abas savaa dzivee ir var sakarigi komunicet ir justies gandarits par ieguldito audzinasanaa.
Ar bijuso draudzeni zogvaveri gan iztiesajos un puika nu jau 9 gadus par savam majam sauc manu dzivokli a pie sieviesa brauc tik pa sesdienam un svedienam ciemos un ar ne visas. Alimentus no zogvaveres DDD nafig tik loti nebiju iesprindzis pietiek ar to kas ir un paliks puisis pilngadigs ir visu pats izpratis ko kurs devis darijis un taa. Viss ir atkarigs no pasiem un risinajumi ir dazadi tik jautajums cik kuram tie berni ir vajadzigi....
Ja baidies , ka tevis dotaa nauda neaizies berniem nu ar risinajums apmaksaa pa tieso skolu, bernudarzu kraj cekinus un ja saks tevi santazet bus dokumenti un pieradijumi ka rupejies un berniem jadzivo pie tevis ne kadas zogvaveres.
Eks sievietes d

Decijs      Ar par apgerbu, mantam, gramatam perc berniem, bet cekinus glabaa, saimniecibaa noderes. Par berniem ir jarupejas un jaziedo vinu audzinasanaa arii laiks. Neviens nespiez Tevi uzturet bijuso ex. Esi morali gatavs audzinat pilnibaa pats savus bernus tad darbojies, negribi nu tad ko tad nav ko naudet. Viss ieks taa lai berni neciestu no abu vecaku glupibam.
Visus parunas, negativus komentus gan bez bernu iejauksanas vajag vest viniem nav jaskatas ned kaa jus gultaa milejaties nedz kaa duelejaties ar argumentiem vai pannam .
vel ko varu piebilst ne katra nakosaa spes pienemt to, ka tev berni bus pie tevis, vienkarsi nu nav tik kristigi musu sabiedriba audzinata un pietiekos circenu pauros dancus ved D.

av2      70 Ls ir absaluuti nekas lai audzinaato siiccus ssiniis dienaas .Bln, neesi tak invaliids, ka nevari ssodien nopelniit naudinnu. Kaut aarzemees !
Bet nekad nesapratiissu sievietes, kas beernus draud nellaut satikt ssitaadfaas situaacijaas - zemaak jau vairs nav kur krist. Par laimi taadu ir maz, neeesmu nekad saticis nevienu taadu. Ja reiz izsskkiiraaties , it kaa jau arii tai sievietei vajadzeetu kaadas "briivdienas no beerniem". Paassai tak sava dziive arii ir jaanokaarto, citadi sanak 24/7 par mazajiem jaaruupeejaas, un tas nav normaali. Taapeec, buutu priecaajusies labak , ka viirietis, kaut bijussais, grib satik savus beernus.
Domaaju, ka vienkaarssi atrisini probleemu ar finanseem, un paareejaas probleemas passas atrisinaasies.

hefny      hmm
lai kā,tomēr,-tos kungu komentus lasot,doma:
kāpēc,ja jāmīlējasmjādrāžas-visādi citādi jāiznesas,+bērnus ,kad vajag-tad paši kungi atrod tās ,ko vēlāk sauc par žogvāverēm-izmanto,kopā dzer,uzdz`;ivo/bet tā kā sieviete-īpaši pēc dzemdībām ir apdraudēta ar risku-salimt no atkarības-ar alko uc depresīvām padarīsanā,kad vīrietim ir jau apnikusi-sīču lieta,kad kundziņš sāk meklēties pa citām gultā/,tad uzreiz sieviete ir vainīga,ja sievietei,kuru neprec, arī gribas ko savā dzīvē mēģināt risināt,nevis muļļu ciest,-tad atkal lamā to sievieti--kura iR TAVU BĒRNU MĀTE_kurai,neatkarīgi no visa-ir jātur cieņā,kaut tyik par to,ka tev deva to iepāju tikt pie bērniem,ko tagad visādi terorizē ar viņu mātes lamāšanu,nicināšanu,bērnu raustīsānu,naudas nedošanu-,ai radītu siecvietei nenormālu pārslodzi no stresa/ja strādā+arī no darba/.
kaut kādi pajocīgi tie vīriņi-ir ā grib but kuģa kapteiņi,bet tāji-sāji klenderi un lamātāji vien sanāk.muļļās ir un paliek muļļas,ja savu bērnu māti sauc -niekā par žogvāveri,ko pats drāzis-izmatojis.
Kāds pats-tāda pašam sieviete!
skopam,""nabagam"" un"lētam " vīrietim-visas sievietes būs lētās.

binarycode      hefny, Tu gadījumā neesi......autora ...civilsieva?"DDDDDDDDD

hefny      moretti,piedomā gan ,lūdzams pats,ja jau bija laba tā sieviete,kad ņēmies pa gultu,bat palika slikta,kad Tev bērnus pagādāja,un viņai apnika tava muļāšanās,kā arī tas,ka tikai par civilsievu,-kā tādu dzīvnieku-paša ērtai dzīvei-pieturi!
Turies gan pats savā līmenī,-jo Tevi-savā līmenī-nemaz negribu-tā kā neiespringsti.
Man te-dzives zemes līmenī gana labi:i ziemā paslēpot,i papeldēt,i kādu muziku pabaudīt,i paceļot paretam!tā ,kā lidinies savā iedomu pasulē vesels.Uz zemes vietas ir tiem,kam patīk reāli dzīvot,baudīt un priecāties,kā arī savu darbu padarīt!
Lidinies savā iedomu pasaulīte,un domā,kā sariebt,cepties PA,nevis reāli pelnīt naudu,barot bērnus,nevis te ,kā bāba gasustie,ka cik slikta civilsieva!
Labu dienu Tev,lai ar Tevi ņemas Tava mamma,Tavi radiņi un Tu pats!
binacorde,-vai reāli apdomāji,ko uzrakstīji!?

ccabulits      es teiksu tā, vīrietim jarūpējas par saviem bērniem, janodrosina, lai ir ko ēst, apgerbt, tas tas minimums un nav nekaadu atrunu, nav,, nevar uzkraut visu uz sievietes pleciem,ttip man pašam nepietiek....lai arī kaa Jūs dzīvojāt, vai kā Jūs sķiirāties, vai kāda maita viņa,,,vienalga tētis bērniem ir tētis un jadod sso drošības sajūtu. Ej un gādā, pats pērc to ko viņiem vajag ja negribi dot naudu, bet jāarūpeejas ir! Vīrietim īstam pašam jāgrib naudu dot un pirkt berniem visu,,,protams ja "dāmīte" ir izcila maita, var tiesas ceļa notekt summu, bet pārejais būs Tava brīva griba!

Decijs      hefny (2011-11-25 07:44) viedoklis
hmm
Izlasiju un parsmejos. Klau dzejniec Tu tur ar putniem runaa vai kaa? P Tici man tev lidz aristokratiskai dzejosanai stipri patali P. Ja pa manu variantu tad kuraa tekstaa es exkundzi butu par ko devejis pret vinu manu divu meitu mati man ir ciena un respekt.) Ja kadu es saucu par zogvaveri tad del taa cilveka konkretas ricibas P. A dazu labu puisieti deveju vienkarsi par tirlinu vulgaris D.
Kurs te saka, ka tevi tiesi tevi kads grib puff indigaa zemee labu seklu nesej LOL....
Ja parmetums manaa adresee par to ka aizmirst bernus kadu citu atiecibu del tad piedod tev brilu meistars steidzami vajadzigs DDD. Un ja godigi tad tadas butnes, kas nespej pienemt manus bernus lidz ar mani sutu pupas liai cik ilgi klat gulejusi .)Un tik tiesam sai LV aizspogulijaa maz damu un princesu kuru prieksaa ir reveransu var uztaisit. Protams tadas ar ir un visu cienu vinam)).
Runa iet par gimenes vertibam un lidzigu atbildibu un tiesibam, ja neesi vel pamanijusi Pa saruna. Ar to tavu dzives baudisanas filozofiju kur lab ja 1 lidz 2 berni sarupeti vari drosi gaidit savas mazmeitas kadaa muslimu haremaa kur tam visus circenus atri izsvepes araa no dzeguzgalvinam.P
Un vispar visiem sakarigajiem spamotajiem jaukas brivdienas!

hefny      Labrīt!
paliek patiesi jautri!
Katrs,kurš tik ļoti spirinās ,noliedzot,un cenšas kādam nu komentētājam personīgi iekost,-nu supr,-tas tikai parāda to,cik lōoti tēma ķeras pie sirds,kur 1. kungs-bērnu tēvs,exvīrs kādai--pats atpazīst sevi,-kā v bijušas noliedzēju un visādi citādi -kā nejauku kungu.
2. komentēju ne autoru,bet darbību,ko,kā sdara, kā te iznesas.
3. decij, ja atpazini sevi-ok.
Lai kā,-grūti saprast tos kungus-kuģu it kā papteiņus, kas nemītīgibrāķē visas dāmēites pec kārtas-īpaši pēc tam,kad sadzimuši sīkie.
4. kaut kā grūti tomēr pieņemt,ka kungs,sagulējis 1. bērnu--tā mierīgi saguļ arī otru--nemaz neredzot,ka dāmīte,kuru spītīgi neprec, -no piegulētājas statusa-par līdzvērtīgu-godājamu sievu ,-tad nu sievietei piegriežas,
5. kaut kā dīvaini--tik diktī tē sievietēm nemitīgi pārmest materiālo pusi,jo viņām jāuztur un jāaprūpē bērni,bet paši nemitīgi brēc,ka 2bērniem kjāiztiek ar 70Ls mēnesī/jāparēkina sievietes darbs24st/diennaktī-īpaši .,jā bērni slimo.kā arī kungi --pierēķiniet klāt-iznsēšanas izmeksas-kā te klejoja texti par surogātmāšu izcenojumiem!/,
6. decij,-ja gribi dzejot--uz priekšu-rādi labāku klasi,vai piedalies Olimpiskajās spēklēs-+tad citus niekā--par jelkādu savas dzīves baudīsānu-jelkosadarot!
7. ja kādam patīk dzivi nemitīgi mOCĪT,īdēt-OK-dariet tā,
bet iR CILVĒKI te un visur,kam patīk ik mirkli baudīt,priecāties par to,ka dzīvi,ka iR SAULE

Decijs      hefny (2011-11-26 10:38) viedoklis
nu jau pat mans kakis savilka smaidaa feisinieku)))
Pirmam kartam es nu galigi neesmu satraukts un ja runajam tad tiesi tu pukit esi taa kas par tekstu zogvavere taa satraucies ka es jau domaju ka japrasa adresite lai validolu vai karvalolu nosuti.... .Par medicinu vari neplurinat ex kundze kaa nekaa dakterite taa kaa 13,5 gadi vienaa gultaa ar mediki dod sadu tadu apjegu ar par to ko var un nevar Damas P. ja par gimenes dzivi tad taa ir vis dargakaa jo no sakuma tiek dots kreditaa un pectam prasiti bargi procenti D. jaa vienkarsak toc ir noalgot mauku, milako, un iznesataj mati tas toc ir letak un nav grjobnutu moralo menesreizu. Bet piekritu tas cels ir lidz 1 lidz 2 berniem gimenes, bet ne Tautas celsanai saulitee.
DD ja par Decijiem un dzeju tad labak neprasi to jo si dzeja iet cauri gadsimtiem un rekarnacijam, kaa jau Decimas mazberniem.))))
Paskatiju Tavas bilzas nu jaa viens bernins un tusee ar onkam kas sporta zali redzejusi tik garam ejot nu nez vai taa ir dzives baudisana ko tik citigi piesauc.
Ja taa godigi tad ar Fogeli ar nebutu tevi saul jega pazistinat bet Konsul toc varetu palidzet sakartot tev dazu domu un atzinu piedod bet nekaa personiga.
Kapec apgalvo ka meiteni tik loti velas preceties D nemaz ne biezi civil atiecibas ir abpuseja velme un vienosanas, kapec apgalvot ka kungi nepieskata bernus slimus??? Taa vien skiet ka tev bijis pasai smagais purvs un nu tev zults uz visiem viriskiem. Tici man taa tik bendet var savu veselibu ar negacijam.)))Ja pa kapteinismu tad savu gimeni vedu normali un tas dalibnieki nesudzas, Nu Latvijas sabiedribas greizaa morale ir novedusi visu valsti tur kur nu taa ira un daudziem butu japaskatas labak kaa dzivo Poli kaiminos un kaa tur tur gimenes godaa nevis te japroponee dzives baudisana D. Ta mani senie atskatijas kaa senajaa romaa dzivoja baudisanai un kas tad notika ar Imperiju P.

jasona      Palasot-piekrītu free-jack rakstītajam variantam.Vistuvāk īstenībai!
Varu tikai iedomāties šādu situāciju...kā
..moretti un vēlēt izturību un cerību uz veiksmīgu atrisinājumu!

hefny      hai haij
decij,
nu Tev patīk dzīvi smagi stiept,-stiep vesels un kunksti!
Ja jau nav saprašana dota,tad nav,-jo runa ir par dzīves dzivespriecīgu uztveri,ko sauc par dzīves baudīšanu.Ja tev-tas korelējas tikai ar izvirtību,uzdzīvi,negācijā,-tā ir tava uztvere,par to nevaru nest atbildību!
par dzeju,-nu,ja esi te tautas dzejas korifejs-sveicu,bet tas jau nav rne rā`ditājs ,ne mērlenta-kā cita pasaulsredzējuma uzdrīkstēšanās sakarā-iztekt ko kādos tēlos.
jedem DAS SEIN!
Ir vairāki,kā zini,ši teiciena filosofiskie traktējumi/pat pA/.
tā ,kā uzdzīvotāja-alko lietotāja pie stūres mani nesaista-vari būt "vbŗivs",-pati sapazīstos ar tiem cilvēkiem,kuri man šķiet saistoši,intersanti,dabiski,dzīvespriecīgi-dzīves elpas baudītāj-ziemas peldēs,uz kalna,ceļojumos utt.
par Tavu konsul-tiecies pats,ja izjūti vajadzību,bet ko uzbāzis citiem ar to,par ko pats domā!?
Par ģimenes vertībām-varu daļēji piekrist,ja vien vienā kaudzē satumtas netiktu bez skaidrojums-dažadas lietas,par kurām jau autors savu sāpi pieklusēja.
Jauki,ja tu pats ,cik sapratu,kā pats izteicies,no vairākām attiecībām-vairākas dāmas izbrāķējis-tomēr savus bērnus atbalsti.
Tā arī dari!
viss,bet tam autoram--nu gultu jau tomēr vari atstāt mierā,kā arī skapi1un-nav jau sievietei vienmēr jāstrādā-pietiek,ja viņa apčubina savu vīrieti un savus bērnus-liekot lietā naudu un savu prasmi,laiku un prātu/.
Visiem-jauku vakariņu-man tagad pēc peldes vētrainā jūrā-ir super-patiesi baudu šo sajūtu--ja kādam citi viedokļi-mani tas tikai priecē!

ak,jā--uzmanīgāk aplūko bildes un secinājumu,-vēlams pašam no pirksta neveidot!
Relax.Saņemies!
Baudi dzīvi-pasmaidi/tas arī pieder pie baudām!/!Apēd konču-arī tas ir bauda-hedonisms-tvīksme labsajūtā.
kaut kā slikti sanāk!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu