Vecmāmiņas...

Kā ir... vai berna vecmāmina var iesudzet mazberna mati par to ,ka neļauj tikties pec vecmaminas noteikta tikšanās grafika- tas 1x menesī... Bet mums galigi nesaskan tie darba laiki un brivdienas. Vina grib ,lai es naku soli pretī ,jo redz viņai tāds darbs, ari man ir tāds darbs...ka nevaru panakt preti tad kad vinai iekrit brivdiena. Saka man draudet ar tiesu..

snamlet      Jums abām vajadzētu satikties un tā nopietni izrunāties, kā aprūpēsiet bērnu. Nevar jau zināt cik liels ir bērns un ko viņš pats vēlas...tas ir noteicošais. Tikai mazs padomiņš - neatgrūd vecmāmiņu...vēl nezini, kā dzīvē viss var pagriezties.

Adamsone    1 Ar tiesu neko panākt nevar, bet ja sāk draudēt (!), nu tad *** tādu vecmāmiņu. Jo tā NAV vecmāmiņa....
Vecākajai paaudzei jāizrāda gudrība, ja grib, lai viņus respektē.
P.S. 1 reizi mēnesī - tas ir kā?????? Vecmāmiņa grasās atzīmēties, ka ir redzējusi mazbērnu????????

nenopietninopietna2      Jā, vecmāmiņa var izmantot savas tiesības un iesūdzēt tiesā bijušo vedeklu par liegumu tikties ar mazbērnu. Šitās laika trūkuma atrunas nav nopietns arguments.. Par to jau te daudzi ir izteikuši savas domas.

Decijs      Netaisos aiztavet topsika autori, jo skiet netiek viss lidz galam teikts. Kaa redzams emocijas abas puses sakarsetas.
snamlet (2011-12-12 23:42) viedoklis jaa tas ir risinajums un nav liela problema 1 reiz menesii noteiktaa dienaa ko sabrivet. Nez ko Tu daritu ja Ex virs sadomatu patiesaties un ar tiesu noteikt tiksanas laikus.
DDD
Adamsone (2011-12-13 00:04) viedoklis
Ar tiesu neko panākt nevar, bet ja sāk draudēt (!), nu tad *** tādu vecmāmiņu
nez vai tev pasi gribetos kadreiz pastavet pie ciet taisitam durvim.... liktens dazadus jokus izspelee...
Ezoteriski vis jestrak atsaucas radinieku kildas pat ieprecetu. Un biezi cietejs ir berns. Tas ka mazais ir mazs nevajag domat , ka neko neapjaus un nesajut.... Biezi mazotnee pardzivotais iznak kumelugados araa taa ka neviens vairs nevar isti ko no radiniem ko savakt. Pa lielam kad biju kopaa ar exsievu tad vinas mate cista besija taa savai otrai meitai sagandeja dzivi novilejot morali paris znotus, es ar cietos zobus sakodis samo kadreiz redzot za tagad tads laipns tantuks, ka ne atskatities var i sakarigi patergat))))Lai ar es neesmu sajusmaa par delena (kurs pamataa dzivo pie manis) mates vecakiem bet kamer nav rukoprikladstva vai morala traumesana mans patik vai nepatik var pastavet pie ratiem. Ja tie ir normali cilveki nedrigst liegt tikties. Ja apdraud bernu tad jaa tad tas jarisina. DDD tai kas preces manu delu bus jabut paraug sievai....))) Lai tik pameginatu man skirt no mazberniem....un kur sutit P))))
Netaisiet kaski un ar skaidru galvu tieciet skaidribaa.

kaisle___      Pēc šī komentāra visu cieņu Decijam.

krauklis966      Vecmāmiņas ar savu nenormālo mīlestību ir liels šķērslis bērna audzināšanā.
Mās pat pārvācāmies uz citu pilsētu, lai tik tālāk no vecmāmiņām. Puikas nu jau lieli, kad vēlās aizbrauc ciemos.
Vecmāmiņa nav bērna tēvs, vari galvā neņemt. Viņai nav pilnīgi nekādu tiesību uz Tavu bērnu izņemot kad Tu no viņa atsakies, vai tas tiek Tev atņemts sociālajā sfērā.

Lucy  1   Man domāt te ir cita problēma,aizvainojums uz izbijušo vīru.
Ja tā vecmamiņa vēlas redzēt bērnu,tad kur problēma,kaut arī piezvana vakarā,ka grib paņemt mazbērnu.
Tā ari pasaki,es rīt no rita dodos 8.00 uz darbu,variet piebraukt un paņemt,būšu vakarā majās 19.00
Gaidīšu jūs abus atgriežamies.
KUR PROBLĒMA KO?
TU ESI PROBLĒMA!!!

Elizabete_1      nu skaidrs viens, ka labi tas viss nebeigsies...ir jau viss pa tālu aizgājis...un cik saprotu, ka ne vienam no Jums nepietiek saprāta laikā apstāties un visam tam rast saprātīgu risinājumu ....

Lukreecija      Nesatraucies. karmiskais bumerangs atnāks viņai atpakaļ. Dievs viņu sodīts tādā pašā veidā, ka neredzēs savus mazbērnus. (tikai vajag piestrādāt, kā sods nāks - viņa paliks akla, vai mazbērni neauglīgi................???????????)

Papele      Njā..... vot māte! Te tiešām izskatās, ka cītīgi manipulē ar bērnu! Skumji, bet skatos, ka neko daudz apdāvināt no dabas ar smadzeņu krokām neesi! Ko pati sēsi to arī pļausi.
Pareizi jau Lukrēcija raksta, ka tik bumerangs nečāpo atpakaļ!
Un arī fakts, ka viņa Tev labi noderētu, ka jaunu veci dabūsi, tad nebūs nekāda vēlēšanās būs trīsvientulībā, gribēsi arī divvientulību.....

laumiinna  2   nožēlojami.kur paliek mīlestība, cieņa, iejūtība?kādas tiesas ģimenes starpā, starp saviem cilvēkiem?ko vēl kroplāku un nožēlojamāku JŪS pieaugušie varat nodemonstrēt un atstāt mantojumā saviem bērniem?vai nav laiks apdomāties un noregulēt savas ķildas nevis kropļot bērnu.

Just_    2 Vēlēšanās redzēt miesīgu mazbērnu reizi mēnesī, ka noprotams, vienā pilsētā dzīvojot, jau nu ne par kādām dižām vecmāmiņas mīlestības jūtām neliecina. Drīzāk izklausās pēc atzīmēšanās ķeksīša dēļ, dēla bērns, kā nekā. Bet tiem karmas speciālistiem gribas novēlēt tikai vienu - lai viņiem notiek tieši pēc pašu vārdiem!

Adamsone      Ja cilvēki iedomājas, ka liktenis tā nu ņem un spēlē kaut ko pilnīgi neparedzamu, tad viņi nav pilns rublis. Pat negadījumiem ir savas likumsakarības. Sirsnīgi neiesaku gaidīt, kamēr durnas vemāmiņas sklerozes ietekmē kļūs lādzīgas, vēl jo vairāk, ja nav droši zināms, ka tas tā būs. Var būt gluži pretēji. Bērms redz, ka ir cilvēki, kam likumi nav rakstīti un tas mātei var atspēlēties daudz vairāk, nekā ja viņa pastāv par sevi. Ģimene šai gadījumā ir divi un tas, kas uzņemas atbildību, arī nosaka noteikumus. I viss.:))

jazzyy      Atbildot uz uzdoto jautājumu - jā, vecmāmiņa var to darīt. Ja vecāks un vecvecāks savā starpā nevar vienoties par abām pusēm pieņemamu tikšanās laiku, lēmumu pieņem tiesa.
Saskaņā ar Civillikumu "Bērnam ir tiesības uzturēt personiskas attiecības un tiešus kontaktus ar brāļiem, māsām un vecvecākiem, kā arī citām personām, ar kurām bērns ilgu laiku ir dzīvojis nedalītā saimniecībā, ja tas atbilst bērna interesēm."
Izriet, ka vecāki un vecvecāki savstarpējo nesaskaņu dēļ ir lieguši bērnam šīs tiesības. Protams, ir vēl daudz dažādu faktoru - bērna griba, tas, vai vecmāmiņa nedara kaitējumu bērnam u.tml. Bet jebkurā gadījumā lēmumu Jūsu vietā pieņems tiesa un noteiks tikšanās laikus un biežumu.
A pret tiesu, sorry, ņepaprjoš. Ja tagad vecmāmiņu var pasūtīt, tad pēc tiesas lēmuma - vairs nekādi. Var jau, protams, tiesāties gadiem, līdz bērns pieaug, bet vai Jums to vajag?
Silti iesaku tomēr to vienu reizi mēnesī izbrīvēt. Citādāk paši sev liekus konfliktus un klapatas sadzīvosiet.

psychobitch      un kādas problēmas iedot vecmāmuļai paauklēt mazuli 1 reizi mēnesī viņai vēlamajā laikā? būtu vēl priecājusies, ka vecmāmuļa ir ar mieru ņemties ar savu mazbērnu, ir vecmāmuļas, kuras bēg no saviem mazbērniem kā velns no krusta... meitenīt, problēmas ir tevī, nepārnes tās uz cilvēku savstarpējām attiecībām, ja tas ir tik ļoti grūti, tad atceries teicienu - gudrākais vienmēr piekāpjas...

sheet      trakums vislielākais, ka bērns visu šo jezgu redz, dzird un pieņem par normu, un visdrīzāk murgi turpināsies citās paaudzēs

tiritomba_a      a kur teikts, ka bērnam IR jātiekas ar vecomāti??? tāpat kur teikts, ka vecaimātei OBLIGĀTI par mazbērnu ir jārūpējas?

Sarmiliite39      Varbūt tu pati esi iestājusies pozā pret vīramāti un vienkārši negribi lai viņa tiekas ar mazbērnu? Tu esi pārliecināta, ka to liedzot, bērnam no tā ir ieguvums? Nevajag tik ļoti uzsvērt - mans brīvais laiks, es plānoju, es zinu.... Varbūt apsēdies un padomā, ko pašam bērņukam īsti vajag un kas tam nāks par labu :)

AijaT      2011-12-13 14:52) viedoklis,super,bērnunama audzēkņa vērts spriedums.
Bez tēviem jau iztiekam,tagad omes atmetīsim,beigās mātes ari nevajadzēs.

Laimnese      Grūti kaut ko ieteikt,jo mēs nezinam visu,kas Jūsu starpā notiek.Ja bērns jūtas labi kopā ar vecmāmiņu,tad nevajag liegt tikties.Esi gudrāka un sēdieties pie galda un izrunājiet visu.Vai tad Jums nav telefoni,lai sazvanītos un sarunātu abām izdevīgu laiku.Bērnam nav jācieš divu ķildīgu sieviešu dēļ.Miers baro,nemiers posta.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu