Vai ir ētiski zīdīt bērnu sabiedriskā vietā?

selavi_5    2 Tam nevajadzētu kļūt par ieradumu, jo tomēr mazuļa barošana ar krūti ir un paliek intīms process, jo zīdīšana nav tikai ēdienreize. Zīdīšanas laikā starp māti un bērnu rodas īpaša saikne, kura apmierina vajadzību pēc mīlestības, siltuma un drošības. Kad Jūs un Jūsu mazulis baudāt šos neaizmirstamos mirkļus, Jūs sniedzat viņam to labāko, ko dāvā māte daba – mātes pienu. Tas vienmēr būs īpašas tuvības un brīnuma mirklis un pēc iespējas mazāk to publiskot svešām acīm, kuras ne vienmēr ir labdabīgas...

selavi_5    2 P.S. Abslolūti tas neattiecas uz īpašiem gadījumiem, kad ir nepieciešamība. Tad arī vajadzētu mazliet apdomāt iespēju netraucēt citiem un atrast mierīgāku vietiņu pašiem.

bitite27  1   Labāk arī dupsi ar pincetīti un tamponiņu noslaucīt!!!
Neko sliktu nesaskatu-kas dabīgi,tas nav bezkaunīgi!

dviiniite      Piekrītu tiem, kas raksta, ka tas ir intīms brīdis starp māti un bērnu. Piedevām barajot bērniņu, bērns meklē mātes acu skatienu, meklē emocionālu kopību un tas ir tikai līdz bērniņā sasniedz 6 mēnešu vecumu. Ja starp māti un bērnu šajā laikā nav izveidojusies emocināla saikne, tad arī beizveidosies.
Protams, ārkārtas situācijā var barot bērnu arī publiskā vietā.

av2    2 nepieveerssu uzmaniibu. Vai ir eetiski? Domaaju, ka puust cigaretes duumus citiem sejaa , vai riit desu, un nesties pa ielu ir 3x neetiskaak. Spallaudiities uz ielas vispaar ir cuuciigi, un lidinaat musoru pa massiinas logu var tikai galiigi deggeneraati :( Tas visss.Maaminna gan vareetu paplaanot savas gaitas, un arii , cik es zinu, lielaakaa dallaa taa dara, lai eedienreizes nesanaaktu " diskoteekaa".

Selfija    1 Manuprāt ir varīgāk padomāt par bērnu nevis par ētiskumu...

karbonaade    4 Tad, kad kāzu svinību laikā viena jaunā mammele izvilka savu pupu pie galda un baroja sīci visu acu priekšā ar tekstu: viņš ir cilvēks un viņam tiesības ēst pie galda, visas vecās tantes gandrīz noģība. Es ievilku elpu un neteicu neko. Ja viņa būtu aizgājusi uz blakus telpu un uz klubkrēsla smuki ieritinājusies, tad viņai vēl izklaidētāji un apčubinātāji būtu čupām saradušies.
Neesmu pret barošanu sabiedriskās vietās, bet nevajag to taisīt par tejāteri, tad arī viss būs smuki. Visam, arī mātišķumam ir savas robežas.

Ps. Šķiet, ka šādām demonstratīvajām barotājām citu vērtību, kā spēju dzemdēt, nav ko pasaulei parādīt.
Pss. Nekā personīga pret normālām saprātīgām mātēm, kas baro bērnu parkā, kafejnīcā, autobusā utt., nedemosntrējoties.

SievieteMelnaa    1 Nav eetiski un nav esteetiski. Man kaa sievietei nepatiikami to redzeet, jo beerna baroshana ir ljoti intiima lieta, kura nevienam nav jaaredz.

nakc    1 Reāls atgadījums no dzīves: autobusā iekapj sieviete ar zīdaini un apsēžas blakus vīrietim. Zīdainis sāk niķoties, sieviete mierīgi sāk viņu barot ar krūti. Jums vajadzētu redzēt to blakus sēdošo vīrieti... viņš izskatījās tik nelaimīgs. U ja godīgi, es viņas vietā jutos neveikli.

Elizabete_1    1 Man tas netraucē...visu vasaru novēroju , restorānos, vasaras kafejnīcās pāris atpūšas kopā ar bēbi un baro turpat, bet dara to neuzkrītoši, piesedzoties...bet kaitinoši ir tad, kad pēc spraigas darba dienas atnāc uz pieklājīgu restorānu ar ģimeni pavakariņot , pakomunicēt, bet noteikti atradīsies kāds pāris kurš atpūšas uz visu citu apmeklētāju rēķina, jo neuzskata par vajadzīgu aizrādīt savam lolojumam, kurš visu apkārt demolē, vai spiedz vienā spiegšanā ....

Rama  1 1 ir gauzam stulbi izradities tada veida garamgajiejiem uz ielas. tiesi tik pat debili ir radit dzemdibas tv realitates sovos.
publiska vieta var pats est, var dzert, var skupstities, kaut vai dr... bet ne bernus ar kruti barot. amen.

ingryda      Nee.

AG39      un ja bērns tiktu barots no pudelītes? Tad jautājums par ētiskumu netiktu cilāts!
Barot ar krūti ir veselīgāk bērnam, nekā no trauka. Vispār
sitā visa jezga, skatos, ir deļ tā, ka daž sen nav redzejos sievietes krūtis..!!! :D

SufferWell    1 kameer sievietes kruuts sabiedriibaa tiks veerteeta saistiibaa ar erotiku, tikmeer taas raadiishana publiskaas vietaas veerteetaajiem shkjitiis neetiska.

NARINJA    1 ...tas ir ljoti neesteetiski un teikshu pat ljoti netikumiski un izlaidiigi...tagad jaunaas maaminjas atsedzas, nevizhojot sekot liidzi ne savam dienas ritmam, ne beerna vajadziibaam...ir tomeer jaiegaumee, ka sievietei dziivee ir dazhadi posmi un ar tiem ir jaareekjinaas gan maatei, gan teevam....nav jaalielaas ar to kas ir dabiigs pats par sevi....80 gados sievietes savus beernus baroja visas, iznjemot slimaas un slinkaas.....no pieredzes, ieksh kafee - viirieshi aizraadiija vienai jaunai nevizhai, lai savaac pupu un noiet malaa un pareizi izdariija, jo citi ir tanakushi atpusties, ne uz striptiiza seansu....bet par sominju un visadaam baroshanas ietaiseem....taas naff domaatas sabiedribai, bet maatei lai vieglaak buutu beernu notureet, hi:)))

vilks28      Just_ ,tu daudzus esi redzējusi ,kas skrien?

Just_  1 1 Nu gan traktāti sarakstīti! Tiešām, mammas pups laikam te daudziem šķiet seksualitātes nepieklājīgākais demonstrējums. Stiptīza seanss! Ārprāts! Kropla sabeidrība, tiešām.
/Homēriski smiekli par vecām kraņām, kuras ievieto profilā piedzērušas un masturbējošas vecenes bildi un gudri spriež par netikumību un izlaidību, un to, kā būtu jāuzvedas jaunajām māmiņām./

Vucis    1 Čigānmātei tas ētiski - barot bērnu ar pupu tirgus laukumā. Viņa lai to arī dara.

gxg0301      Nav ētiski

riks      ir ētiski un estētiski, bet nav higiēniski.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu