Vai ir ētiski zīdīt bērnu sabiedriskā vietā?

Lucy      Itka jau neko sliktu nesaskatu,esmu manijusi,ka jaunietes baro bēbi uz soliņa,saviesīga pasakumā/zaļumos/bet neatbalstu,es tomēr tā nevarētu,nu neba jau nevar iekāpt auto,vai noiet kur tālak to izdarīt.Kaut vai lielveikalā ir tak partināmās istabas,nevis sēdēt tieši tur kur iet cilvēki.Man pat liekās stulbi ar zīdaini st/vazāties pa ļaužu pūļiem/bet tas mans viedoklis.Par tiem večiem kuri skatoties orgasmē,nu slimnieki!!!

sesks_13      Tas ir seksīgi. 2012-03-16

prusacins      Kāds ir jautājums? Vai zīdīt bērnu vai pareizāk sakot - dot bērnam ēst? Vai tad jājautā židaiņiem vai viņiem nav kauns pupu zīst? Ja pupi no dabas doti, lai zīdītu židaiņus, tad kads tur jautājums par ētiku! Tas pats par sevi saprotams un diskusijas te liekas! Vai ētiski ir arī dirst, kad ķermenis prasa! 2012-11-15

Kalnu_kaza  1   Palasījos, padomāju... jebkuram, kuram šķiet, ka zīdīt bērnu sabiedriskā vietā ir nepiedienīgi, pat kafejnīcas tālākajā nostūrī apsēdusies sieviete, kas baros bērnu ar krūti, liksies - tā ir demonstratīva darbība, tā ir izrādīšanās, tā ir vēl nezin kas.
Manī neviltotu sajūsmu izraisa bērna barošana sabiedriskajās tualetē... bet nu labi - tā jau ir mana nespēja kaut ko pieņemt vai nepieņemt.
Dzīvē gadās visādi un ļaudis ir visādi. Ne man kādu nosodīt par viņa izvēli neiziet no mājas, jo nav kam atstāt, bet publiskā vietā barot kautrējas, vai iet no mājas visur un vienmēr un barot tad un tur, kad gribas ēst.
2012-11-16

Kalnu_kaza      Tie, kas slavina zīšanas intīmo pusi (bērns, māte, emocionālā saikne) - vai tiešām jums šķiet, ka visas sabiedriskā vietā barojošās mātes tikai tur arī baro bērnu un attiecīgi intimitāte tā arī nekad neradīsies? 2012-11-16

CitsVariants      Ir ētiski. Ētisks ir tas, kas ir dabisks. Nav ētisks būt snobam, pievērst tam papildus uzmanību un publiski raukt degunu. 2012-12-15

medusbite3      Kā vīrietis, kurš ceru vairs nav puika, var uzdot tik debilu jautājumu? 2017-12-12

Pilskungs      Nav ētiski. Tas ir pašcieņas trūkums. 2018-02-06

Lince15      Sabiedrībā ir pieņemts kad krūts ir jāslēpj. Bet tikpat labi var arī prasīt slēpt seju arī.
Barot bērnu ar pudelīti, laikam jautajumus nerada, bet ar krūti sāk radīt. Neredzu atšķirību, dabisks cikls ir zīdīt bērnu. Bet ja kādam sabiedrība ir aizspriedumi, tad tā ir viņu problēma.
Ja pašai nav ērti ka citi to redz, izmanto kādu lakatu, ko uzsegt virsū, lai neredz to, kas notiek zem tā.
2018-04-23

borzomi  1   Visiem garāmgājējiem mani pupuči nav jāredz.

Ētikas jautājums.
2018-05-10

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu