Tēva loma...

Radās tāds jautājums: kas ir būtiskākas lietas ko tēvam būtu jāiemāca savai meitai? Tas, ka tēvi labi prot izlutināt savas meitas sen zināms, bet kas Jūsuprāt būtu tas. ko jāiemāca?

Deisa (2012-09-19 10:02)      Tiklab tēviem kā mātēm vienkārši vajag izvērtēt sevi - kas pašiem sevī patīk, kas nepatīk. Esot ar bērniem kopā, neslēpt to, kas pašam sevī patīk, bet censties izsargāties no savu negatīvo īpašību izrādīšanas. Bērns nemācās no vecāku teiktā, viņš mācās no tā, ko vecāki dara, kā uzvedās, kā reaģē dažādās situācijās utt. Vienkārši vajag regulāri kopā pavadīt laiku un bērns pats no tēva un mātes paņems to, kas viņam šķitīstas tuvākais, kas viņu uzrunās. Uzrunāt var gan sliktais, gan labais, tāpēc arī tas ieteikums izsargāties no pašam sev nepatīkamām izpausmēm.

Arma (2012-09-20 17:16)      Neko, mīlestība nav tikai emocionāla, manuprāt, patiesā mīlestībā prāts, emocijas un jūtas ir līdzsvarā.

Adamsone (2012-09-20 18:36)      Tēvam ir jāvar bez vārdiem novērtēt meitas augošo un plaukstošo sievišķību un savās acīs nest tās atspulgu. Vairāk nekas nav vajadzīgs.
Stabīlās mīlestības un sievišķības pamats, visu citu var dot visi citi...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu