Kad Kārlis kļūs par Karlīnu. ..

LM atbalstits meginajums ieviest bernudarzos slepto homoseksualisma propogandu. Ko domajat par to?

wolands (2012-09-27 10:24)      Fargo - izliecies par muļķi? (kas Tu neesi).
Ir pierādīts, ka homoseksualitāte ir iedzimta, līdz ar to cilvēkus diskriminēt pēc lietām, ko tie nevar mainīt nav smuki.Tu nīsti arī invalīdus? Kā ar cilvēkiem ar garīgiem traucējumiem? Melnādainos? Krievus? Latgaļus? Lībiešus? Tos, kas nedomā tā kā Tu? Kāpēc tad tieši homoseksuāļus? Tāpēc, ka viņu atšķirīgums saistīts ar seksu? Kāpēc Tev liekas, ka kāda atsķirība seksā ir svarīogāka kā ādas krāsa vai slima galva? Atbilde ir Tevī nevis viņos. Jā, homoseksuāli ar savām aktivitātēm šobrīd šauj drusku pār strīpu, bet nu skaties plašāk - viņi puslīdz brīvi runāt pēdējos pārdesmit gadus (US) vai vēl arvien nevar bez uzbraucieniem (LV). Ar laiku tas uzspēlētais jūtīgums pŗet diskrimināciju pāries.
Bet īstenībā - grāmatele ir par citu - par mūsu stereotipiem, ka meitenei ir jāģerbjas rozā un jāauklē lelle jau 3 gadu vecumā (vot šis nu točno ir slimi), savukārt puikam jāģerbjas zilā, jāspēlē kariņš un jākaujas ar vienaudžiem.
Protams, diezgan droši, ka mēŗķi tā nesasniegs, bet atzinība kaut vai tik par mēģinājumu.

fargo_pa (2012-09-27 10:26)      tas bija... citu argumentu nebija? manu bērnu vajadzēja ievilkt te? tiek saukta sieviešu dzimtē, te bija joka pēc(vairs man tas pat neliekas joks). bet, laikam, es neesmu gatavs vārduļošanas cīņām, ja tiek izmantots jebkas.

fargo_pa (2012-09-27 10:32)      iedzimta ir arī šizofrēnija un citas slimības. nevienas tās neatceļ iz slimību kārtas, dzer drogas un regulāri iet pie ārsta. kārtējais bezkaunīgais paņēmiens, ar kuru aizvērt oponentam muti. bezspēcība. tā ir galvenā sajūta - bezspēcība, mēģinot runāt pretim sazombētiem cilvēkiem.
nīst... slimību nenīst, to ārstē. šeit cilveki pasi nejūt, kā spēlē melodiju, kuru rakstījuši citi.

Ljekainiitis (2012-09-27 10:41)      Fargo - a davai sākam neciest rudos. Viņi tak ir slimi un neatzīst savu slimību un bieži vien nekrāso savus neciešamās krāsas matus ... :)

gravieris (2012-09-27 10:47)      Zelta miljarda” projekts darbībā. Lai ierobežotu iedzīvotāju populāciju pasaulē tiek pielietotas dažādas metodes. Narkotikas, alkohols, infekcijas slimības un …pederastijas propaganda. Kārlim jākļūst par Karlīnu, jāvalkā kleita, jāspēlējas ar lellēm un jādzemdē bērni… Bet Rūtai jākļūst par Rihardu un jāapgūst santehniķa un metinātāja profesijas. Un to dumjajai, tumšajai tautai cenšas iestāstīt augsti izglītotie un visās lietās kompetentie Latvijas ministri. Mēs taču esam Eiropā!
varu piekrist tik te teiktajam.Tas nav tik nevainīgi kā izskatās,mīļie tautieši,bet gan velnišķīgs ,rūpīgi izstrādāts plāns.

kokote (2012-09-27 10:52)      Varbūt pirms ko klabināt apkārt pa pasauli, vajadzētu ar pirmavotu iepazīties. Incanti, cik no komentētājiem ir kaut apmēram redzējuši par ko ir runa?
http://www.lm.gov.lv/upload/dzimumu_lidztiesiba/%5B4024%5D_lr_lm_gramata.pdf
Nesaku, ka viss kas tur ir man ir 100% pieņemams, bet doma par to, ka puikam vajadzētu iejusties meitenes ādā un meitenei puikas, lai saprastu, ka pasaule ir no dažādiem redzes punktiem skatāma- tur neredzu neko ļaunu (nu nez vai vārdus vajadzētu mainīt, bet kā jau teicu, ne visu akceptēju, bet kādu pasaules ļaunumu ar neredzu)
Mēs te nepārtraukti, ka sievietes no Veneras un vīrieši no Marsa- un no tā visas problēmas rodas- tad te nu ir mēģinājums kaut kā spert soli izpratnes jomā un tie kuri to nesaprot ir stipri aprobežoti un klišejiski

kokote (2012-09-27 10:55)      Vienīgais par ko varētu diskutēt kā jau Tessa norādīja (Tessa (2012-09-27 09:04)) cik lietderīgi bija to izdot (neesmu iedziļinājusies, ja tas ir par budžetu- tad gan varētu runāt, ka kas nav kā vajag, bet, ja tas ir kārtējais Eiropas projekts, tad - kur problēma, pat finansiālo izšķērdību nevar pārmest)

raima (2012-09-27 11:35)      Beidziet, 2-3 g.v.meitenes labprāt braukā ar puiku mašīnītēm, bet puikas ar rozā leļļu ratiem (lielāki par pašu mašīnītēm). Šai vecumā interesanta ir pati kustība, skaņa. Diez vai kāds viņiem ir teicis, ka tā jāpamēgina. Lielāki arī spēlējas ar it kā otra dzimuma rotaļlietām. Nesaprotu, kur problēma?

Vucis (2012-09-27 11:58)      Es vēl ceru, ka tiešām cilvēki nav tik slimi un, ka visa šī ažiotāža ir neizdevies mārketinga speciālistu triks, lai pievērstu sabiedrības uzmanību šim prodžektam.

Bērni ir bērni un viņiem pat ļaunākajos murgos nerādās tas, cik tālu pieaugušie muļķi spēj aizdomāties. Es ļoti labi atceros sevi no 2-3 gadiem, ar šodienas prātu saprotu vecāku toreizējos muļķīgos jokus... nu nav bērniem tik slimas uztveres, NAV! Bērnam nekad neiestāstīsi, ka vizināt lelles ratos ir kūl, ja viņam pie sirds ir tas revolveris vai transformeri!

LaskovijMerzavec (2012-09-27 12:09)      Agraak bija amerikasnji ar hamburgeru, tad krievi ar T34. Veel pa vidam masini, cionisti, citplanetieshi ar savaam sazverestiibam.
Tagad geji....un sleeptais, latentais homoseksuaalisms...

Bubulis skapii... slikti uzvedisies- naaks un Tevi sodiis...

/... btw lidztiesiba (feminisms) un vienliidziba ir ljoti atskjiriigas lietas.../

Decijs (2012-09-27 12:38)      Valsts stabilitates un izaugsmes pamats Normala gimene tradicionala kuraa ir 4 berni viss un punkts.
Kas saka pretejo lai iet savu demogogiju klasta pie Musulmaniem un Kiniesiem velu sekmes...

arnisb (2012-09-27 12:54)      Grāmatai kā tādai nav ne vainas, palasīju paldies par saiti, tikai tas nosaukums velk uz pavisam nepieņemamām lietām par ko tai grāmatā nemaz nav runa!

kuks10 (2012-09-27 14:10)      ..lerijam taisnība..?!)))

hefny (2012-09-27 14:18)      jā,man šķliet vērā ņemami graviera vārdi.un nav pa tukšo tas sumis/sūme1
Un tagad ,lūdzu .būs gripofobs,alergofobs,evielfobs,radiacijasfobs,netīrumu fobs,stulbvaldibasfobs???...nu gan letiņi-kusīnātāji,apsaucēji,mierinātāji...ka tik nedomāt ar augsējo galvu,ja tāda vispār ir!!!!!Sitā jau sākuši letiņi kriminālietas,kad kāds pateicis,ka latvijā visam jābūt latviskam-slkolām latviešu+ciitautiesu-svētdienas skolas/kā īrijā latvieū,krievu,igauņu,poļu uc-svētdienas skolas/,kā arī Krievzemē/Sibīrijas latviešiem uc-maskavijas letiņiem krievi-par krievu naudu latviešu/igauņu,uzbeku,lietuviešu uc skolu maskavā naF atvēruši!imn pasaulē visapdraudētāko dažu valstu valodām -ir latvieši!Pasaulē-visapdraudētākie-ir lavieši-zēni un meitenes-katrs savā dzimumā/dzimtē-nevis ONO?nekatrais dzimums!TAS IR SVARĪGI_katrai nācijai.Ja kādam tas nav svarīgi-lai tas vairojas mēģenēs/ar spraudeņme /circenes apsēklošanas laboratorijās......jautrīši.....!

neko (2012-09-28 16:08)      Izlasot tēmu rodas iespaids, ka homoseksuālis te tek piesaukts tikai mārketinga nolūkos, lai uzmanību piesaistītu. Sāpe ta patiesība par to ko dēvē par "dzimumu vienlīdzību"... nu es ar tādai neticu, bet "civilizētajā pasaule" tas skaitās "pareizais viedoklis" aiz ko ar tiek propagandēts.

kafijpupina (2012-09-29 12:27)      Cilveks pats sevi nicina laukaa....nevajag pat karu.

Kalnu_kaza (2012-10-03 11:03)      Sākumā, nesapratu, par ko tie "nevalstiskie" tādi satraukušies... iepazinos ar grāmatiņu - tad nesapratu - a kam vispār vajadzēja tādu grāmatiņu (tobiš, biju pārsteigta, ka tā vispār ir problēma). ... un mierīgi atgriezos dzīvē savos laukos, kur bērniem un arī vecākiem nav aizspriedumu, ka Jānītis stumj bebju ratus, jo viņš ir tētis, bet Ilzīte krāmē lego mājas - jo viņai patīk krāsaini kluči... bet oma, labu gribēdama, uzdāvināja leļļu ratus... nu labi - tos arī šad tad pastumda... ērti klučus pārvest no viena būvlaikuma uz citu :D

fargo (2012-10-03 11:37)      "Izlasot tēmu rodas iespaids, ka homoseksuālis te tek piesaukts tikai mārketinga nolūkos"
vai tad? mērķis ir iznīcināt ģimenes institūciju(virieša un sievietes monogāmu savienību) kā tādu. priekš kam? es nezinu. bet tiek darīts viss un visos līmeņos, lai normalizētu nenormālas attiecības un DE-normalizētu monogāmas, heteroseksuālas attiecības.
agrāk pie tā nebija ķērušies - pie zīdaiņu vecuma bērniem, nu jau tur. sašķobīt cilvēka dzimuma identitāti. veicināt gejismu jau kopš pašas mazotnes.
pati laulības institūcija ir jāpadara par deviāciju, nenormālību. mama un tētis mani izaudzināja? tam ir jākļūst par pagātni. jāiznīcina vīrieša spēja un pat gribēšana pēc ģimenes un pienākuma apziņa pret bērniem. tas pats ar sievieti.
svarīgi ir arī demonizēt jebkuru pretestību gejismam. priekš tam ir provokācijas. tas strādā un nostrādā VISĀS valstīs, kurās ir izmēģināts. vispirms izprovocēt, tad kaukt un tad sist.
kāpēc? priekš kam?

Kalnu_kaza (2012-10-03 11:48)      Fargo - kura rindiņa vai vārdu savienojums apspriestajā grāmatiņā liecina par šādu mērķi?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu