Sieviete ap 50 uzrāda anketā, ka vēl vēlas bērnus (nevis mazbērnus)?

hefny      ..par ko rīta cepiens...tā arī neizlobu.
ja gribas bērnus-ok,ja ne-arī labi. Brīva cilvēka brīva griba!
katrs grib,=to anketā uzrāda šodien,-rīt ko citu/ja jokjas/spēlējas,-tad paušu anketās jokus,blefo,māžojas/,-arī labi.tad :
par ko nakts/rīta cepiens?
dzeru kaPiju un saulītē silti staipos..varētu vēl pamurrāt. :)

Skaidrite_Leeninna      Autore jau sen te sevi pozicionē, kā "pāķu" nīdēja. Ko līdz tie daudzie diplomi, ja inteliģence ir nulle.
Kāds provinciālisms!

MrJones    1 Tieshaam...? Cik var tukshi muldeet...??? Zeltiit,..pashas kjermeniisha bildi studijaaa, pliiiiiiz..!!! :D :D

av2      kolhoz prasnulsja ?

sandra1111      mja,,un kā ir ar gadījumu kad sieviete sevi 50 gados prezentē par princesi?-vai tas arī nav klīnisks gadījums?

vienss      Nevajdzēja sievietei lasīt sievietes anketu!...

dogville      Luuk,vienss dreebi runaa-kaada pikja peec jaalien lasiit sievieshu anketas?!?No nevajadziigas okshkjereeshanas deguns garsh izaugs,kam buusi vajadziiga:D

Adamsone      Pie kandžas labāk lej terpentīnu, ne dihlofosu, tak jau dabīga manta...

tiu      FuJ, Zeltīte! Šitā apvēmi savu princeses kleitu!
Milzu iedomība, bez kripatiņas seguma.

Lucy      šok,bolu acis:DDD
(C)kolhoz prasnulsja ?

Deisa      Viennozīmīgais sadalījums - pāķi un rīdzEnieki? Uzreiz ataust atmiņā mammas stāstītais, ko nozīmē vārds iznirelis. Var jau cilvēku izvest no laukiem, bet laukus no cilvēka ne. :)
Un, ja sieviete 50 gados vēlas bērnus, tā ir viņas izvēle, laikam jau vēl var un kāpēc ne, ja varēšana ir? Es arī labprāt vēl pirms klimaksa apbērnotos, ja būs piemēroti apstākļi.

MaryClaire      Zeltīte grib pietuvināties hermaņiem, ne lumpeņiem:
http://www.pietiek.com/raksti/desmit_pamacibas,_ja_gribat_but_pie_hermaniem,_ne_lumpeniem

Zeltīt, bet tur pie hermaņiem vietu skaits ierobežots - ka tik nu neizšvilpā ar skaļu blīkšķi laukā ... būs vien pie tiem pašiem nīstajiem lumpeņiem jāpieslienas. aij, cik kauna būs, cik kauna!

Melniite      Zeltīt pati neesi no pāķiem?? Ielīdusi Rīgā tagad tēlo!!!!
Jebkurš cilvēks ir cienījams, vai laucinieks vai pilsētnieks.

keksene66      Tad par ko iisti taa saape ? Jautaajums bija,ka sieviete peec ap 50-it veelas veel beernus......kaada probleema,ja veseliiba atljauj un taa veelme ir appuseeja. Iebilstu,ja sieviete buutu viena(bez patstaaviigaam attieciibaam),jo atbildiiba jaanest to kneeveli izaudzinaat un shajaa vecumaa,nav kaa jauniibaa,spars ir tomeer mazaaks......liidz ar to,vajag divus :)
Bet taalaakajos autores komentaaros,izlec cita saape.....neteikshu neko vairaak,kaa vien to,ka autore ir vienkaarsha lauku baaba.

Emma45      Ja jau 70 gadīgie veči grib bērnus,kādēļ 50 gadniece nevarētu vēlēties.
OHO vajadzētu ieviest opciju,ka drīkst apskatīt tikai pretējā dzimuma anketas.Vai ieviest maksas pakalpojumu,kurš ļautu aplūkot tikai vēlamajām personām.
Man gan vienalga kurš skatās,šādas fobijas nav.

ramazoti      Kkur dzirdēju, ka viena esot 50 gadus vēlējusies ieraudzīt Parīzi, un tad mirt, bet vēlēšanas piepildījās tikai daļēji:(

vienss      Man gan nepatīk ka vecis lasa manu anketu. Pareizi orentētam jālasa pretējdzimuma rakstītas anketas. KUR ir TĀ 50 KAS GRIB BĒRNU?

edding      Man gan pilnīgs PO,kas apskata anketu.Nepasūtu statistiku un neinteresē.
Tad nevajag bildes kvantumos likt un texstus bīdīt,bet sēdēt klusu maliņā un neviens neskatīsies.
Par bērniem varētu būt varianti-grib,kaut nevar,patiešām grib un var,grib mazbērnus,(tāda grafa tur nav),grib veci ar bērniem.

simanis      Ja, pareizi atceros kaut kad lasīto, tad par īstu rīdzenieki sevi var saukt tie, kas Rīgā dzīvo jau ceturto paudzi.

IipashaSieviete      Ko lasi sveshas sievieshu anketas???

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu