Sieviete ap 50 uzrāda anketā, ka vēl vēlas bērnus (nevis mazbērnus)?

LaskovijMerzavec      Neredzu iemeslu, kāpēc rīdziniekiem būtu jāceļ deguns tik augstu... Maza provinciāla pilsētele, kurai likteņa ironijas pēc ir laimējies tikt galvaspilsētas statusā...

_Krasula_      Sieviete ap 50 uzrāda anketā, ka vēl  vēlas bērnus (nevis mazbērnus)? foto Šķiet, ka tēmas jautājums meklējams nevis pieteikumā, bet autores komentāros. Nu, ko lai saka...rādās, ka ir sašķobījusies pašpārliecība par saviem spēkiem un nav viegli, ka kāda min uz papēžiem. Pūkas izmešana un žults izliešana uz laiku var radīt viegluma sajūtu, bet parasti nemaina situāciju uz labo pusi.
Par iesmiešanu- nav zināms, kurš par kuru smej vairāk. Un tas, kurš smejas pēdējais, varbūt nav sapratis joku.

raima      Vai ir kāds pamats domāt, ka "princese Zeltīte" ir reāla cilvēka niks? Šorīt biju čakla- pārlasīju Annas Brigaderes pasaku "Sprīdītis", kur Sprīdītis paglābj uzpūtīgo pricesi no velna. Perfekta rakstura īpašību saskaņa Brigaderes Zeltītei ar šejienes Zeltīti, tikai šejieniete mūsdienīgāka.

Par jautājumu- kāpēc gan ne? Katra paša izvēle, ja iespējas to ļauj.

laukroze      atceros padomijas gados jau drausmīgi skaitijās, ja sieviete dzemdēja pēc 30, tagad tā jau kļuvusi par normu... un ap 50 arī ir dzirdēts, ka kāda sieviete dzemdē...jo mazāk steriotipi, lasi priekšstasti par pasauli, jo labāk.. a te atkal apsaukāšanās vienam uz otru ,,no pāķiem tā un šitā, a mēs tipa no galvaspilsētas tie gudrie... tā kā, lai idzodas, katram tas, ko tas iercerējis..;)

labriit      Arī vīrieši gados reizēm gādā bērnus, bet vai paspēs izaudzināt?
Tā ir vieglprātība gan sievietei , gan vīrietim.
Reizēm sievietēm netīšām gadās, domājot, ka menopauze , bet izradās grūtniecība. Dzemdēt jau var, bet jadomā arī par izaudzināšanu.

moons      kādēļ gan nē, cita trīsdesmitgadniece ir izbraukāta ar drezīnām, bet laukos ja dzīvo uz viena sava gurķīša un tikai krējumiņu ar rīta kafiju tad viņa ir desmit reizes spraunāka un mierīgi var taisīt arī bērus un mierīgi dzīvot savu simtiņu... bet pilsētas kaza ir pilsētas kaza... 2014-01-04

erucanob      Es velti sapriecājos,domāju Zeltīte no dzeršanas otčuhalas.Nekā,pusgadu veca tēma.Eh.. 2014-01-04

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu