Bāriņtiesas uzbrukums

3 KLASĒ DĒLAM ZILUMU IERAUDZĪJUŠI, SŪTA DOKUMENTUS UZ BĀRIŅTIESU, KA TĒVS ESOT SITIS? PILNĪGĀKAIS MURGS!!!

skarbaiskungs (2014-03-30 20:33)      Bet tai pašā laikā var gadīties, ka papiņš tiešām puiku ir iekaustījis. Tas jau viedajiem prātā neienāk.

leone (2014-03-30 20:33)      Es augu kopā ar puikām,kāpu kokos,braucu ar mopēdu un gāzos,gadījās arī sakauties pāris reizes.Man zilumi vienā vietā nogāja,citā radās atkal,tas process bija nepārtraukts.Nez,ko par mani un manu ģimeni domātu bāriņtiesa,ja tas notiktu tagad...laikam jau piesietu vecakiem vismaz sliktu bērna pieskatīšanu.Pēc pašreizējiem standartiem skatoties,mēs tiešām augām savā vaļā.Bet es neteiktu,ka neizaugām par cilvēkiem.
Mazliet sajukuši ar bērnu tiesībām vietā un nevietā ļaudis tajā BT.

pupolins (2014-03-30 20:44)      nozime,SOS.sabiedriba kura tu dzivo.

labriit (2014-03-30 20:45)      Vai viņi puikam nejautāja, no kurienes tas zilums?
Puika laikam pateica, ka tēvs sit.
Un ja pateica, tad gan jau, ka sit.
Kādreiz jau ar žagaru bērnus iepēra, bet zilumi tiešām ir noziegums.
Slimnīcā bieži bērni tiek ar lauztiem kauliem un atdauzītiem iekšējiem organiem, kur vainīgi ir neirotiķi vecāki.
Tāpēc taadas lietas ir jākontrolē noteikti.
Un ko mēs varam tev palīdzēt, nesapratu....

ponytail (2014-03-30 20:56)      Tam, ka visdažādākās varas institūcijas kā Latvijā, tā citur pasaulē, mēdz darboties neadekvāti, piekrītu. Diemžēl. Bet par aprakstīto (nosacīti) situāciju... Nu, ja viss ir kārtībā, tad saprātīgam pieaugušajam būs jāiztur daži nepatīkami brīži pierādot, ka nav kamielis. Bet, ja bērns tiešām ir cietis, tad varbūt šis ir viens gadījums no simta, kad kādam ir pieticis saprāta un drosmes tam pievērst uzmanību. Un bērnam, savukārt, pierādīt, ka viņam tiešām dara pāri, ir krietni grūtāk kā pieaugušajam (saprātīgam), ka tas nav kamielis.
Un, jā - man ir personiska, ļoti nepatīkama pieredze ar līdzīgām institūcijām Latvijā. Bet tas neliks man domāt citādi, kā nupat uzrakstīju.

Milda51 (2014-03-30 23:18)      Skolā, kur strādāju, arī ieradās zēns ar zilumiem.Noskaidrojās, ka vainīgs ir vecāks brālis.

Paula6 (2014-03-30 23:24)      Man gan nesaprotams ir autora kliedziens pēc palīdzības oho cilvēkiem bez jebkāda skaidrojuma.
Darba gaitā ir bijusi darīšana ar BT un, lai kādi tur arī ir darbinieki, tāpat vien viņi arī nedarīs(viņiem pietiek darba). Nav skaidrs kas to zilumu ieraudzījis un tagad sūta dokumentus uz bāriņtiesu un vaino tajā visā tēvu...varbūt tā arī ir? Šaubos vai pats autors īsti zin lietas apstākļus un sauc to murgu... varbūt murgs ir mājās kur aug šis zēns?

Luuseens (2014-03-30 23:40)      Fargo,100%taisnība.

allldis (2014-03-31 02:18)      Bārtiņtiesas ir tā valsts korumpantu, tātad vienlaikus noziedzģi organizētas, ka saņem peļņu tieši no tā. cik idodas izjaukt ģimenes, cik bērnus izdodas atņemt vecākiem un nosūtīt bērnunamiem. Pat iespēams ka arī talāk ir ciešs sakars ar bagātiem ārvalstu adoptetājiem! Jo vselāks bērns, jo labāka tam vēsture, jo lielāks piķis! Par katru šādu gadijumu,ja viss ir tā kā saīts, ir jāvēršas presē, mēdijos-jāceļ liels troksnis, citādi visādi var iznākt. Jāņem arī labs jurists!A

never_pa (2014-03-31 08:35)      Aldi, piekrītu par visiem 100%, vienīgi var atdurties pret sienu, jo šajā valstī roka roku mazgā.
Bet nereaģēt nedrīkst.

Gargona (2014-03-31 09:34)      Tās IR nopietni. Un nē te meklēt palīdzību, iesāku griezties Bērnu aizsardzības iestādē, ir tāda. Vai pa taisno, pie Lailas Riekstas -Riekstiņas. http://www.bti.gov.lv/lat/zinas_par_iestadi/prieksniece/ viņas mājās lapa. / man vairāk nekā 10 gadi darba pieredze socjomā/ un jo ātrāk - jo lanāk, pat, jā ne bez iemesla tā BT uzbrūk.

Lucy (2014-03-31 10:21)      Nepamatoti bērnus no ģim-neizņem,tikai nevajag.No nelabvelīgam ģim,ari tiek tie bērni izņemti,cita lieta kas notiek tālāk,nu nejau bērna labā tas viss,ir īsta konkurence-bizness.Es zinu,jo bija saskarsme manai tuvai paziņai,kurai meita bija vieglas dzīves uzdzīvotāja un 2x tika bērni izņemti,tālākais bija murgs,ne ar omi,ne mammu netika ļauts tikties,beidzot gan panāca ar 3personas klātbūšanu ar bēniem tikties un tad kaut kāda kafē.Tas ir tīrākais bizness jo radiniekiem ja ņem aizbildnieciba,ja pareizi atceros maksāja 80ls,bet svešie, tur bija lielakas summas,tā sieviete kura tos bēnus bija paņemusi,viņa īreja 4istabu dz Tukumā un kopbiznes bija ar Lestenes bareņtiesas kolēģi,kur arī viņas sadarbojas un izņema bēnus no ģimenēm,bet,kā teicu,tas bija padelomu,jo tās mātes bija palaistuves.

Deisa (2014-03-31 10:58)      Bāriņtiesa ir, lai bērnus aizsargātu, tāpēc domājams, ka tomēr konstatējums gluži bez faktiem un pierādījumiem nebūs. Ja nav tas tēvs sitis, tad jāzin, kas tad ir noticis. Man puikām arī ir bijuši zilumi, ta vienam, ta otram. Paši viens otram ir uzsituši. Vecākais pat tīri lepni ar zilumu uz acs staigāja, jo pat vecāko klašu puikas sāka viņu respektēt. Taču mani vai tēvu neviens pat negrasījās turēt aizdomās, ka bērnu sitam, jo pie jautājuma no skolotājiem, uzreiz bija skaidra atbilde par izcelsmi. Ja attiecīgajam bērnam skaidras atbildes nav, kur ņēmis, ja viņš izskatās iebiedēts un nespēj pateikt iemeslus, ir pamatots iemesls to notot tālāk.

VIZUAALAAmaaksla (2014-03-31 17:17)      Jautri--iesaka iet pei tiem pašiem vēžiem:D:D:D:D:D
Ir nu gan mums gudrīši te! Bērnu aizsardzības iestāde!
Nebiju gan iedomajusies, ka esam tik vientiesīgi un tumši!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu