Bērnu nama bērni

Par ko būtu jāpadomā, ja vēlētos pieņemt bāreni savā ģimenē? Ar ko būtu jārēķinās, pieņemot pusaudzi? Vai iespējams atradināt no alkohola, smēķēšanas vai narkotikām, ja gadījumā viņi tādas lieto un vai iespējams izaudzināt par labiem cilvēkiem?

TATIJA      Tas ir gandrīz neiespējami,jo bāgāžā nāk tik daudzas negatīvas,iedzimtas lietas,bērnunama pieredze utt.Ja nu vienīgi ir milzīga pacietība,neierobežots laika daudzums vien savam mērķim,daudz mīlestības rezervju un saprašana,ka var arī neizdoties (mīlestībai jābūt patiesai, šinī gadījumā izlikšanās nestrādās...ko darīt tad..Kā arī ,kur ņemsi lādiņu,kur sevi uzlādēt,ja rokas nolaidīsies...Bērni ar katru gadu kļūst " smagāki ",neprognozējamāki.Ir gan arī 1%,kad var paveikties un cerības piepildās .

no_matter      Lai pieņemtu svešu bērnu būtu jāspēj paskatīties kritiski uz sevi, jo lielākā daļa cilvēku staigā maskās un bērni to kaut kā labi redz, jo vārdi nesaskan ar darbiem un gribas domāt, ka audzina vārdi. Bet vai tā ir?

orhidea  1 1 to pienenite_1972
neko nejaucu ar audžuģimenēm..par aizbildniecībā pieņemtiem bērniem maksā pietiekami un plus vēl no vecākiem pieprasa alimentus,ja kāds no vecākiem miris tad nokārto bāreņa pabalstu ..vnk tie kuri zin likumus nepārtiek no nabagu grašiem

Luusila      Zinu tikai vienu gadījumu no kādiem12, kur gadu veca pieņemta meitenīte izauga par kārtīgu cilvēku. Tomēr savukārt viņas bērni pie nez cik labas un pareizas audzināšanas visi trīs ir ar krietnām problēmām. Viņus taisni pievelk kriminālas izklaides, nepareizs dzīvesveids un parazitēšana, šauj kaut nost. :(
Ar vārdu sakot, baro vilku, kā gribi,- vienalga, uz mežu skatās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu