Palaid Uģīti pa dambi !

No 1 puses bieži dzirdu kā sievietes nosoda un niecinā vīriešus kuri "aikzavējušies" pie mātēm. Bet pats personīgi zinu, pareti sarakstoties ar 2 sievietēm - nevis no OHO - 55 u 59 gadu vecam pie katrai no kurām dzīvo 30 gadīgais neprecējis dēls. Daļa sieviešu neapzinīgi gatavo sev palīgus vecumam, neatlaižot no sevis, neveicinot pieauguša dēla patstāvīgu dzīvi. Palaidiet viņus !

dardedze      kāda pārbīļa rezultātā tāda piesardzība?(

Eneile    4 Muļķības. Neviens cits nav atbildīgs par pilngadīga cilvēka dzīvi, kā vien viņš pats. Ja viņš sēž zem mātes tupeles, tad tā ir viņa izvēle. Šī atkal ir atbildības nogrūšana uz citu cilvēku.

cinnija  1 2 mēs te tā komentējam, it kā pazītu to čali! ar tēmas pieteikumā doto infu ir viennozīmīgi par maz, lai veiktu slēdzienu. varbūt tieši viņš palīdz vecākiem, nevis otrādi. bet varbūt tā ir abpusēji izdevīga simbioze. viennozīmīgi ir stulbi ļaut uzvārīties svešiem izīrētājiem, tad labāk to naudu atdot vecākiem, jo viņiem tik un tā jāpalīdz.

Asenizators    1 Coldlands pareizi un patiesi uzrakstija.

neko  1   Geisha: vienu tikai nesaprotu. Te tu tā smuki runās ka bērniem par vecākiem jārūpējas, bet pati dauzies apkārt pa pasauli un pat paziņo "es jau nu bērniem uz kakla nesēdēšu". Kā tad pašai ar tām "pareizajām vērtībām un attapšanos", ka ja nu kas, bērni ir pirmie, kam būtu jāprasa?

Bachata  1 1 Pirmkārt, ir liela atšķirība, vai dēls dzīvo pie mātes vai māte pie dēla.
Otrkārt, mēdz būt tā, ka mamma nelaiž dēlu prom, bet mēdz būt arī otrādāk - dēls negrib / neredz vajadzību iet prom. Abiem labi - acīmredzot.

Vispirms jāniskaidro detaļas, tad var mēģināt kratīt ar pirkstu.

Laimnese    1 Un kā Tu zini, ka tā ir taisnība? Man, piemēram nepatīk, ka nepazīstams vīrietis jautā vai dzīvoju viena....man rodas sajūta, ka pie manis grib pārvākties....

dardedze  3   Laimnese, kā labāk, -jauns cilvēks pārvācās pie tevis, vai a la lipmans tevi paņem savā villā?:)

borzomi      Nu lūk piemērs-mātes-perētājas.Tādu aizperētu "cāļu"" ir tik DAUDZ!
un,kad ar taisnību iekož papēdī...tad sākas vētra ūdens glāzē!

Jurijs1962Augums163      20:04 ko nozīmē "iekost papēdī " ?

borzomi  1   20:09 -Kad kāds taisnību acīs pasaka.
Un tā,nudien, ir tiesa!

Jurijs1962Augums163    2 borzomi, kur Tu ņēmi šo teicienu(s) ? :)

Geisha    3 Neko, jā, es nevēlos sēdēt saviem bērniem uz kakla. Man ir 2 meitas. Rīgas dzīvokli atstāju jaunākajai meitai. Tagad esmu droša ka viņi (meita un znots) ar visu tiks galā paši un mājā un ģimenē viss būs kārtībā.
Vecākā meita pirms 5 gadiem aizbrauca dzīvot uz Vāciju ar vīru un 2 bērniem. Tagad viņiem ir jau 3 dēli. Vācijā arī ir problēmas ar bērnu dārziem. Jaunākajam mazdēliņam nav vieta bērnu dārzā, bet meita gribēja uzsākt darbu. Kur likt bērnu? Aizbraucu palīgā. Strādāju mini džobu (48 stundas mēnesī), vedu vai sagaidu vecākos mazdēlus no skolas, mazākais mazdēliņš tiek nodots no rokas rokā. Piemēram šodien no rīta uz darbu, tad paņēmu jaunāko mazdēliņu, tad abi braucām pēc brāļiem uz vienu skolu, tad otru skolu. Pabeidzu vārīt biešu zupu, sakopu meitas māju, sagaidīju znotu. Nodevu stafeti un prom pie sava drauga. Padzērām kopā tēju un viņš aizgāja strādāt nakts maiņā. Rīt paēdīsim kopā brokastis un es atkal skriešu pie mazdēliņiem. Nav man laika dauzīties pa pasauli. Nav. Piektdien brauksim ciemos pie viņa meitas uz dzimšanas dienu.
Patreiz mājās esmu viena tāpēc arī ielogojos OHO (paklačoties)

Drole      > 20:09

https://lv.glosbe.com/lv/ru/pap%C4%93dis

coldlands      Geisha, a kāda valoda Tu komunicē ar mazbērniem?

narcise0791    1 Ja vienkārši fiziski dzīvo, tas jau nav nekas briesmīgs, svarīgi ir emocionāli atkarīgie, materiāli atkarīgie. Var jau dzīvot un balstīt māti morāli un materiāli līdz atrod savu īsto un vienīgo. Parasti jau nobriedušas sievietes nosoda vīriešus, kuri esot vajadzīgi sievām skrien pirmkārt pie mammas. Prioritātes jāprot sadalīt pašam vīrietim

Geisha    1 coldlands, mani mazdēli runā latviešu valodā, jo arī znotiem dzimtā valoda ir latviešu valoda. Ar savu draugu komunicēju krievu valodā (man vieglāk), bet ar maniem mazdēliem viņš runā vācu valodā.

coldlands      Vēl runa latviski, tas labi. Es te Sweden pazīstu latviešu ģimenes pāri kuru bērni, vairs atceras tik dažus vārdus latviski.

Geisha      Znots ir Latvijas patriots neskatoties uz to, ka dzīvo Vācijā. Mājās drīkst runāt tikai latviski.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu