Cik ilgi jāmaksā alimenti?

Vai būs jāpārskaita alimentu nauda bērna mātei līdz bērnam paliks 18?

Virgo    1 11:08 Marija Anna......Ja cilvēks interesējas cik ilgi viņam ir jāmaksā alimenti, tad pieļauju domu ka viņš to tā īsti nevēlas darīt , un ja viņš nemaksā, tad pieslēdzas Uzturlīdzekļu garantiju fonds ar saviem likumiem un tālāk tekstā kā jau es rakstīju ...
....uzturlīdzekļi tiek nodrošināti līdz bērna pilngadības sasniegšanai, kā arī personai pēc pilngadības sasniegšanas, ja tā turpina iegūt pamatizglītību, vidējo izglītību, arodizglītību vai speciālo izglītību Latvijas Republikā, bet ne ilgāk kā līdz 21 gada vecuma sasniegšanai....

AivarsN    1 Kādu nu kurš to pieredzi guvis no sava partnera,vai pat vairākiem partneriem,tāda attieksme veidojas pret pretējo dzimumu kopumā. Tā kā reti kuram šejienietim tā ir pozitīva,tad nav ko brīnīties par uzbraucieniem un dzimumkariņiem. Autoram iesaku mēģināt vēlreiz,ja ar šīm attiecībām nesanāca. Es pēdējās attiecības uzsāku 37 gadu vecumā un to rezultātā man ir 3 braši dēli,ar kuriem arī attiecības ir superīgas. Viss nāk ar mācīšanos un pieredzi. Katrs nākamais mēģinājums varētu būt vēl labāks. Man gan šai dzīvei pietiek eksperimentu attiecību jomā. Nodarbojos ar citām,ne mazāk svarīgām lietām.

Bachata    3 Ņuņņa kaut kāds. Pudeli ņemšot, galināšoties.

Uzturlīdzekļi jāmaksā līdz 18 gadiem kā minimums. Vēlams - atbilstoši bērna vajadzībām nevis minimālos.

siikaa16  2 4 07.30 Zinu, ka tev ar savu garo knābi patīk mani knābāt. Laikam komantārā neizlasīji "ja vari pierādīt". Zinu vairākus gadījumus, ka mātes nerūpējās par bērnu, bet alimentus saņēma. Bērni pārcēlās dzīvot pie tēva. Vecākiem attiecības tur ir normālas.

fargo    9 un visi šitie puņķi pēc tekstiem par poligāmiju.
a la "manā sirdī ir vietas daudzām."(vai kāda nu tur bija tā megadoma)

nu, nu...

Alma    2 Neko, kamēr bērns tas 18 gadīgais dzīvo mātes miteklī, mācās, māte pērk ēst, tad naudu skaita mātei, nevis notrallināt bērnam pusaudžu vajadzībām.....

Alma      līdz 24 gadiem, ja bērns mācās arī augstskolā...

Felde  3 3 12.57 neklusti smiekliiga! Varetu padomat,ka parakstos zem taviem komentiem!
Ja sieviete butu sllikta maate,un teevs tik labs,berns butu pie teeva! vai butu atnemts abiem. Nerunasim par lietaam,par kuram neko nezinam,tie ir tikai minejumi. jaatceras,ka cieteeji ir berni,ja vecakiem pamaz smadzeniisu,un ja vel atrodas kuuditaaji-tad pavisam nejeedz ko dara! Pirms kaadas pieraadisanas-jaapieraada,ka pats esi adekvaats!

VECA_PIEPE    4 "Gribās vienkārši iet pēc pudeles, bet tāda sajūta ka arī tas man nepalīdzēs." (c)

Ja tā, tad tas ir vieglākais risinājums- nodzert savu pienākumu, tā atsakoties no rūpēm par pēcnācējiem.
Super! Ne Tu tāds papiņš būsi pirmais, ne Tu tāds būsi pēdējais- pilna pasaule prātā nodzertu tēvaiņu, kuru vienīgais krenķis- ietaupīt pudelei uz alimentu rēķina.

artemida    3 M...jāāā...tas nu gan ir traki grūts jautājums...cik ilgi jāpabalsta savu bērnu!! un tad pēc tiem 18 viņš jau ir patstāvīgs un tētukam pilnīgs miers...patiesībā nožēlojami, ka šāds jautājums vispār jāapspriež!..

puuuka    1 /Gribu pieļaut kļūdiņas ko atcerēties ar smaidu!/...iz anketas.....nu skumji

Marija_Anna    4 " Tēti , tu tiešām apspried šo jautājumu ? Par palīdzēšanu man , manu uzaugšanu ? " un tevī veras tava bērna acis.
Tev nekas šai brīdī nebūtu skāms? Vai vismaz sajūtams?

derevnja10    2 Nauda tiek pārskaitīta uz mātes kontu ar piebildi, uzturlīdzekļi. Ja dosi pa taisno, no Tevis pēc tam piedzīs caur tiesu vēlreiz. Kā viņa viņu tērē, nav Tavi kreņķi. Pārējo vari piešpricēt, ja ir vēlme, tāpat. Tici man, bērns to novērtēs.

Tessa    1 noželojams indiviids.

meenesgaisma  1 1 Padomā, cik maksā pārtika, drēbes, vēl uz kādu koncertu gribēs aiziet, jaunu mobīlo, jo vecais salūzīs.. Un ja sievietei pēc tam paliek 15Eur savām vajadzībām, tad, kas tur slikts? Nesaprotu tādus skopuļus.
Jā, saej atkal kopā, lai, tikai ietaupītu,nedotu sievietei 100Eur, kuras, tāpat notērēsi pērkot visiem kopīgu pārtiku.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu