Cik ilgi jāmaksā alimenti?

Vai būs jāpārskaita alimentu nauda bērna mātei līdz bērnam paliks 18?

Bachata    2 Cik veca meita? Mātei problēmas ar alkoholu?
Vai esi gatavs maksāt tik, lai nosedz visas vajadzības (daļu mājokļa īres, komunālo, pulciņi, medicīna, apģērbs, mebeles (ilgtermiņā, protams) utt?)

Nauda jāpārskaita uz mātes kontu un viņai nav jāatskaitās par uzturlīdzekļu izlietojumu, kamēr tiek nodrošinātas bērna vajadzības.

meenesgaisma      Bachata
Viņam žēl 100Eur un kur vēl, lai daļu nosegtu..
PatiesibasKalns
Vai tad viņa nebaros bērnu, nepirks drēbes utt., ja arī dzers? Vai domā, ka pati dzers un baros bērnu , tikai ar kartupeļiem un humpalās pirkts drēbes 2eur /gab.?

v5b    1 Es domāju ,ja Tas ir Tavs bērns jāpalīdz kamēr Pats spēj Apmaksāt ikdienišķas vajadzības.Nostabilezēties.Ja pašam pietrūkst,tad tāpat viss skaidrs

v5b    1 Bērniem jāpalīdz .Vienalga ar ko .Naudu padomu randiņu

Heleena4    1 Jocīgi, ja vecākiem jāgaida kautkāds bērna vecums, ar domu, ka tad vairs nebūs jāmaksā uzturlīdzekļi. Mīlestība pret bērnu???
Manā pieredzē ir tā, ka ğimenē viens otram palīdz katrā gadījumā, kad nepieciešams. Vecumam nav nozīmes.
2019-07-22

tracer      Izskataas ka kaarteejo reizi kaada palikusi staavoklii neprasot vecim..pilna pasaule taadu negribeetu teevu..bet naakas audzinaat.pats personiigi paziistu vienu nelaimes putnu..augliuga seekla..kaa sex taa beerns beibei..tagad visu algu atdod alimentos...neapskauzama dziive..it kaa jau viss beerniem.bet kaafs padomaajis kaa juutas tas vecis kad visa alga alimentos? No kaa dziivot? 2020-06-08

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu